2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım bat 21 ekim ogün yaptım negatifiti, ama hala yok bişey, geç yumurtladım buay umudum var hala geç döllenmedir belki diye sen neyaptın canım seninde geçti batın

ayy inşallah kuzum biraz daha bekle inşallah hamiş haberini alırız seninde ben patladım canım tam gününde geldi kör olasıca umudum kasıma inşallah

niye bizimki bakmiyoruz dedi yaa

varsa bence cikar gebelik

obsesif89 canım pardon şmdi okdum yazdıklarını, bu güçlü oluşunu çok seviyoprum senin hepimize örneksin, Allahım inşalaaaahhh kasıma kısmet eder, kucaklarımız dolar,amin

amin bitanem amin Rabbim tez zamanda Kabul etsin dualarımızı napıyım canım üzülenleri görünce bende çok üzülüyorum kimse üzülsün istemiyorum evet çok zor bir süreçten geçiyoruz ama sabırlı olmayız başka çaremiz yok o yüzden şebeklik yapıp güldürmeyi moralleri yerine getirmeyi tercih ediyorum

canım test yapsana inşallah hamişsindir

Bugun bat gununmus canim test yap varsa cikar...bu belirtiler gebeliktende olabiliyor normaldede olabiliyor ben bu ay yasadim mesela ama regl geldi malesef..testin varsa yap bence adetinde gelmemis henuz.insallah seninki gebeliktendir

kızlar bişey sorcam, bu hamilelik belirtisi olan akıntının rengi şekli kıvamı hakknda biligis olan varmı birde sıklığı????
Canım hiç hamilelik yaşamadım ama hamileler genelde şeffaf, yumurtlama akıntısından daha akışkan ve sürekli olduğunu söylüyorlar. Hatta günlük ped dahi kullananlar oluyormuş sürekli ıslaklık hissi verdiği için.

Ama tabi herkeste farklı olabiliyor. Beyaz yoğun bir kıvamlı akıntı olanlar da yok değil.

test yaptım çıkmadı kalbim kadar temiz bir tek çizgi
bende gecen ay uc defa yaptim ve yorumum aynıydı'kalbim kadar temiz bir test :) sonra doktora gittim prolaktin yuksek cikmis gebelige engelmis.ama hic üzülmedim Allah herseyin vakti zamanini tayin etmistir en guzel sekilde. ol der ve oluverir. ve gecen ay diş filmi filan cektirmistim olsa hep aklima takacaktim iyiki de olmamış.Allah cok büyük.artk stres de yapmıyorum herseyi gebelige de yormuyirum Allah'a bıraktım ilaclarimi ve prolaktin icin testere disli aslan pencesi kullaniyorum bakalim hersey nasip meselesi

İyi çok şükür canım. 6 ay sonra bakteriden kurtuldum. :)
Çalışmalara devam. :)
Hamilelik nasıl geçiyor canım?
Iyi ve zor geciyor sanirim :) bende hala var enfeksiyon canimda hic su icmek istemiyo zorluyorum ama olmuyo napicam bilmiyorum valla :s insallah tez zamanda sizierinde hamilelik haberlerini alirim. Bu arada dua et teyzesi carsamba termin var ikili test icin insallah sonuclar iyi cikar allahtan hayirlisi bakalim

canım test yapsana inşallah hamişsindir

Bugun bat gununmus canim test yap varsa cikar...bu belirtiler gebeliktende olabiliyor normaldede olabiliyor ben bu ay yasadim mesela ama regl geldi malesef..testin varsa yap bence adetinde gelmemis henuz.insallah seninki gebeliktendir

Sabahın köründe üşenmeden, merakla 50 kere bölünen uykudan kalkıp yaptım.
Yapmadan öncede
"yaaa yat kızım yok bişiy negatifi görmek için sıcacık yatağını bırakma" diye kendimi çok telkinledim ama merakım ağır bastı. Negatifi gördüm, gittim soğuk suyu içtim üstüne kırmızıyı görmezsem 2.sabah tekrarlarım diyorum artık. Tabi meraktan çatlamazsam

bende çok üzülmedim çünkü tahmin ediyordum. ben zaman kaybettiğime üzüldüm daha çok biran evvel reglim gelse bitse ve hemen başlasak çalışmalara diye düşünüyorum.büyük ihtimal klomen ve çatlatma iğnesine devam edeceğiz hayırlısı bakalım inşallah kasım bizim ayımın olur o kullandığın sey nasıl bir şey canım ?

hamile kalanlar tavsiye rica ediyorum biz bişeyleri eksik mi yapıyoruz acaba hiç bir sorun yok çok şükür ama hamile kalamıyorum

stress de çok etkiliyor canım kafanın rahat olması lazım ve sürekli çocuk düşünmiceksin rahat olucaksın üstüne çok durmıcaksın bunlar hep doktorun söylediği öneriler doktora gittin mi?

Canım nekadar süredir bebek için uğraşıyorsun.. Benim de bat 17kasım:-(

canım geç döllenme de olabilir yada mevsim değişikliğinden adetin gecikmiş olabilir tüm ihtimallere hazırlıklı ol biraz daha bekle inşallah hamileliktendir belirtilerin ya bende heyecan yaptım bak

Ya iste bende bundan bahsediyorum bi beni duydu . benimde 15 yumurtlama oldu ama 2 gunfur yine yumurtlama akintisinin aynisi var islaklik veriyo surekli ne oluyo ki

Aydından mısın canım sen de..

aminnn.hayirlisi ile insallah: )
testere disli aslan pencesi mi ?
saracoglundan duydugum bi bitki.demleyip cayini iciyosun.prolaktini dengede tutuyormus kullanan herkes cok memnun kalmis

Evet uzun zaman oldu 2 sene 1aylık evliyim çok zor günler geçirdim rabbim herkese nasip etsin aratmasın inşaallah sizi de tebrik ederim önerdiğini bir marka var mı nerden sipariş verdiniz
Umarım en kısa zamanda sana da nasip eder bu linkten alabilirisin en uygun bu ve gebelik testide var aynı zamanda burdaki tüm kullanan kızlarda öneriyor bende öneriyorum gebeliğimi burdan öğrendim http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...k-22-adet-ovulasyon-6-gebelik-testi-241982660

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…