canım bat 21 ekim ogün yaptım negatifiti, ama hala yok bişey, geç yumurtladım buay umudum var hala geç döllenmedir belki diyesen neyaptın canım seninde geçti batın
niye bizimki bakmiyoruz dedi yaakızlar bugün test yaptıracaktım direk labaratuara gideyim diye evden çıktım
çıktıktan sonra sağlık ocağına yine de bir sorayım prolaktin e bakıyorlar mı diye gittim
tüm hormonlara bakıyorlarmış ben hcg ve prolaktine baktırmak istedim
aile hekimi diğerlerine de bakalım dedi bir de kan sayımına bakalım dedi
bir sürü tahlil istedi ama saat 11 e kadar kan alıyorlarmış ve 1 günde çıkıyormuş
yani yarın kan vercem çarşamba günü çıkcak sonuçlar.
ama prolaktin yüksekse gebelik oluşmaz zaten dedi saolsun
ordan çıkınca da gebelik testi aldım ama bugün ki ilk idrarı kaçırdım gün içinde yapsam çıkarmı ?
obsesif89 canım pardon şmdi okdum yazdıklarını, bu güçlü oluşunu çok seviyoprum senin hepimize örneksin, Allahım inşalaaaahhh kasıma kısmet eder, kucaklarımız dolar,amin
Kızlar dün akşam alıntıda bahsettiğim akıntının aynısı az öncede geldi. Bugün bat günüm ama kırmızılar yok meydanda daha. Ağrım sızımda yok. bu şeffaf uzayan sümüksü yumurtlama akıntısının neden olduğunu çözmüş değilim.
Ayrıca dün gece vajinamda ara ara giren kramplar oldu. Kasıklarımda değil, bildiğiniz çamaşırın değdiği alt kısımlarda kramp ağrı sızlama gibi kısa süreli ilginç şeyler hissettim. Çok sürmedi.
Şimdide sol kasık tarafımın bacağımla birleştiği çevrede gerilme gibi bişiy hissediyorum ara ara giriyo çıkıyo.
Bu garipliklerin ne olduğunu yorumlayabilecek birileri varmı ?
niye bizimki bakmiyoruz dedi yaa
varsa bence cikar gebelik
Bugun bat gununmus canim test yap varsa cikar...bu belirtiler gebeliktende olabiliyor normaldede olabiliyor ben bu ay yasadim mesela ama regl geldi malesef..testin varsa yap bence adetinde gelmemis henuz.insallah seninki gebeliktendirKızlar dün akşam alıntıda bahsettiğim akıntının aynısı az öncede geldi. Bugün bat günüm ama kırmızılar yok meydanda daha. Ağrım sızımda yok. bu şeffaf uzayan sümüksü yumurtlama akıntısının neden olduğunu çözmüş değilim.
Ayrıca dün gece vajinamda ara ara giren kramplar oldu. Kasıklarımda değil, bildiğiniz çamaşırın değdiği alt kısımlarda kramp ağrı sızlama gibi kısa süreli ilginç şeyler hissettim. Çok sürmedi.
Şimdide sol kasık tarafımın bacağımla birleştiği çevrede gerilme gibi bişiy hissediyorum ara ara giriyo çıkıyo.
Canım hiç hamilelik yaşamadım ama hamileler genelde şeffaf, yumurtlama akıntısından daha akışkan ve sürekli olduğunu söylüyorlar. Hatta günlük ped dahi kullananlar oluyormuş sürekli ıslaklık hissi verdiği için.kızlar bişey sorcam, bu hamilelik belirtisi olan akıntının rengi şekli kıvamı hakknda biligis olan varmı birde sıklığı????
bende gecen ay uc defa yaptim ve yorumum aynıydı'kalbim kadar temiz bir test :) sonra doktora gittim prolaktin yuksek cikmis gebelige engelmis.ama hic üzülmedim Allah herseyin vakti zamanini tayin etmistir en guzel sekilde. ol der ve oluverir. ve gecen ay diş filmi filan cektirmistim olsa hep aklima takacaktim iyiki de olmamış.Allah cok büyük.artk stres de yapmıyorum herseyi gebelige de yormuyirum Allah'a bıraktım ilaclarimi ve prolaktin icin testere disli aslan pencesi kullaniyorum bakalim hersey nasip meselesitest yaptım çıkmadı kalbim kadar temiz bir tek çizgi
hamile kalanlar tavsiye rica ediyorum biz bişeyleri eksik mi yapıyoruz acaba hiç bir sorun yok çok şükür ama hamile kalamıyorumaaaa canım hayırlı olsun çok sevindim topiğimizin yeni hamişiAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canım benim
Iyi ve zor geciyor sanirim :) bende hala var enfeksiyon canimda hic su icmek istemiyo zorluyorum ama olmuyo napicam bilmiyorum valla :s insallah tez zamanda sizierinde hamilelik haberlerini alirim. Bu arada dua et teyzesi carsamba termin var ikili test icin insallah sonuclar iyi cikar allahtan hayirlisi bakalimİyi çok şükür canım. 6 ay sonra bakteriden kurtuldum. :)
Çalışmalara devam. :)
Hamilelik nasıl geçiyor canım?
canım test yapsana inşallah hamişsindir
Bugun bat gununmus canim test yap varsa cikar...bu belirtiler gebeliktende olabiliyor normaldede olabiliyor ben bu ay yasadim mesela ama regl geldi malesef..testin varsa yap bence adetinde gelmemis henuz.insallah seninki gebeliktendir
bende gecen ay uc defa yaptim ve yorumum aynıydı'kalbim kadar temiz bir test :) sonra doktora gittim prolaktin yuksek cikmis gebelige engelmis.ama hic üzülmedim Allah herseyin vakti zamanini tayin etmistir en guzel sekilde. ol der ve oluverir. ve gecen ay diş filmi filan cektirmistim olsa hep aklima takacaktim iyiki de olmamış.Allah cok büyük.artk stres de yapmıyorum herseyi gebelige de yormuyirum Allah'a bıraktım ilaclarimi ve prolaktin icin testere disli aslan pencesi kullaniyorum bakalim hersey nasip meselesi
hamile kalanlar tavsiye rica ediyorum biz bişeyleri eksik mi yapıyoruz acaba hiç bir sorun yok çok şükür ama hamile kalamıyorum
Canım nekadar süredir bebek için uğraşıyorsun.. Benim de bat 17kasım:-(Merhaba hanımlar giremedigim günlerde mujdeli haberi olan arkadaşları kutluyorum sevinçlerini paylaşıyorum
Kırmızıyı gören arkadaşlar hakkımıźda hayırlısı olsun
S selifor ben kırmızıyı gördümyeni bat 17 kasım hayırlısiyla bugun 3. Gunum kan verdim yarın dr la tedaviye başlayacağız allahım herkesin kalbindeki duayı kabul etsin amin.
Sabahın köründeüşenmeden, merakla 50 kere bölünen uykudan kalkıp yaptım.
Yapmadan öncede
"yaaa yat kızım yok bişiy negatifi görmek için sıcacık yatağını bırakma"diye kendimi çok telkinledim ama merakım ağır bastı. Negatifi gördüm, gittim soğuk suyu içtim üstüne kırmızıyı görmezsem 2.sabah tekrarlarım diyorum artık. Tabi meraktan çatlamazsam
Ya iste bende bundan bahsediyorum bi beni duydu . benimde 15 yumurtlama oldu ama 2 gunfur yine yumurtlama akintisinin aynisi var islaklik veriyo surekli ne oluyo kiKızlar dün akşam alıntıda bahsettiğim akıntının aynısı az öncede geldi. Bugün bat günüm ama kırmızılar yok meydanda daha. Ağrım sızımda yok. bu şeffaf uzayan sümüksü yumurtlama akıntısının neden olduğunu çözmüş değilim.
Tebriklerrrr. Neler yaptın canım anlatsana. Ne zamandır ugrasıordunSelam hanımlar :))) bende ekim ayına hamiş girenlerdenimRabbim isteyen herkese versin
Aydından mısın canım sen de..Arkadaşlar merhaba bende sizin gibi sabırsızlıkla adet gününü bekleyenlerdenim. Temmuz ayında 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. İlk aydan sonra korunmadım. Adetlerimde sorunsuz ve düzenli geldi sıkıntım olmadı. Bu ay adaçayı+civanperçemi polen propolis filan bi sürü şey kullandım.yumurtlama zamanımda da güb aşırı ilişkimiz oldu. Adetin 19. Günü progesteron hormonum 3.39 çıktı tabi ben şok doktorum düşük çıkarsa 2 gün snra tekrarla dedi ama sonuçlarım hala çıkmadı. Şu an ilk hamileliğimde yaşadığım şeyleri yaşıyorum. Baş dönmem gaz sancım mide yanıyo ayaklarım buzzz ve sürekli açım sürekli! Yedikten snrada midem ağzıma geliyo adetime 4 gün var hemn şu progesteronun düşük çıkması umutsuxluğa düşürüyo beni hemde içimde bi heyecan. Test mi yapsam bilemedim ki
bende çok üzülmedim çünkü tahmin ediyordum. ben zaman kaybettiğime üzüldüm daha çok biran evvel reglim gelse bitse ve hemen başlasak çalışmalara diye düşünüyorum.büyük ihtimal klomen ve çatlatma iğnesine devam edeceğiz hayırlısı bakalım inşallah kasım bizim ayımın oluro kullandığın sey nasıl bir şey canım ?
Umarım en kısa zamanda sana da nasip eder bu linkten alabilirisin en uygun bu ve gebelik testide var aynı zamanda burdaki tüm kullanan kızlarda öneriyor bende öneriyorum gebeliğimi burdan öğrendim http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...k-22-adet-ovulasyon-6-gebelik-testi-241982660Evet uzun zaman oldu 2 sene 1aylık evliyim çok zor günler geçirdim rabbim herkese nasip etsin aratmasın inşaallah sizi de tebrik ederim önerdiğini bir marka var mı nerden sipariş verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?