Aydından mısın canım sen de..
canım geç döllenme de olabilir yada mevsim değişikliğinden adetin gecikmiş olabilir tüm ihtimallere hazırlıklı ol biraz daha bekle inşallah hamileliktendir belirtilerin ya bende heyecan yaptım bak
Canım kaç Gün var bata?meraba canim simdi benim o takvime gire 15 i yumurtlamam ve akintimda oldu canim ama 2 gun ince tekrar akintim basladi seffaf su gibi ve artiyo gttikce acaba yumurtluyomuyum 1 ayda iki kere olabilir mi hamis miyim kafam karisti
Haklısın canım. Bnde öyle düşünüyorum. Kendimi yok'a şartladım. Var'a dönerse süpriz olur. Yok'ta kalırsa üzülmeme sebep olmaz en azından. Durum belli olunca yine yazarım zaten buraya sağol ilgin için
6 gun varCanım kaç Gün var bata?
Ya iste bende bundan bahsediyorum bi beni duydu . benimde 15 yumurtlama oldu ama 2 gunfur yine yumurtlama akintisinin aynisi var islaklik veriyo surekli ne oluyo ki
6 gun var canim pazar olmam lazimBende çözmüş değilim canım. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Hangimizinki netleşirse ötekine bilgi versinsenin bat ne zamandı ?
Selam hanımlar :))) bende ekim ayına hamiş girenlerdenimRabbim isteyen herkese versin
6 gun var canim pazar olmam lazim
Tamam canim cok saol tabi sabredebilirsek artik heyecandan kalp atislarim degisiyo :)Anladım canım. Beklemek en güzeli. Ben belli olunca haber ederim sana.
Canım daha varmış istersen iki gün sonra bi kan testi yaptır böyle stresli bekleme bari germe kendini6 gun var
Once carsamba gunu erken gebelik testi yapicam cikmazsa bide kan yaptiririm sonra baktim onda da yok agla agla dur .s saglik ocaginda gebelik testi yapiyolar miCanım daha varmış istersen iki gün sonra bi kan testi yaptır böyle stresli bekleme bari germe kendini
Gülüm ikinci kez Test yaptim ikinci cizgi gayet net kizmizi cikti ayyyy Ben basbaya HAMilEYIIIIMMM heyecandan elim titriyor Allah böylesi sevinci herkeze nasip etsin inşallah senden de en kisa zamanda hamileyim haberini aliriz inşallah canımEvet kutlarız valla Allahımmm duy sesimizi
Yaa tebrik ederim bi hamis daha verdik Saglikla kucagina alirsin insallah canim benimmm Allahim duy bizi lutfen bizede ver bebis artik surda bizde paylasalim sevincimizi :)Gülüm ikinci kez Test yaptim ikinci cizgi gayet net kizmizi cikti ayyyy Ben basbaya HAMilEYIIIIMMM heyecandan elim titriyor Allah böylesi sevinci herkeze nasip etsin inşallah senden de en kisa zamanda hamileyim haberini aliriz inşallah canım
Gülüm ikinci kez Test yaptim ikinci cizgi gayet net kizmizi cikti ayyyy Ben basbaya HAMilEYIIIIMMM heyecandan elim titriyor Allah böylesi sevinci herkeze nasip etsin inşallah senden de en kisa zamanda hamileyim haberini aliriz inşallah canım
Kızlar merhaba bugun çatlatma iğnesinden sonraki 10. günüm 8. gün test yaptım çizgi silikti bugun de yaptım yine silik ama daha belli. doktora gittim sabah senden çok ümitliyim rahim duvarın kalın dedi siz ne düşünüyorsunuz acaba?? birde aşırı derece vajina da kaşıntı var ilk defa oldu
Teşekkür ederimhayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin çok sevindim
Gülüm ikinci kez Test yaptim ikinci cizgi gayet net kizmizi cikti ayyyy Ben basbaya HAMilEYIIIIMMM heyecandan elim titriyor Allah böylesi sevinci herkeze nasip etsin inşallah senden de en kisa zamanda hamileyim haberini aliriz inşallah canım
canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bende tecrübesizim oyüzden souyorum, benmde şeffak yumurtlma akıntısı gbi ara ara oluyo batımda geçti oyüzden umutlanmak istyorm :)Canım hiç hamilelik yaşamadım ama hamileler genelde şeffaf, yumurtlama akıntısından daha akışkan ve sürekli olduğunu söylüyorlar. Hatta günlük ped dahi kullananlar oluyormuş sürekli ıslaklık hissi verdiği için.
Ama tabi herkeste farklı olabiliyor. Beyaz yoğun bir kıvamlı akıntı olanlar da yok değil.
Adetim gecikti dedğinde yapıyorlar ordada canımOnce carsamba gunu erken gebelik testi yapicam cikmazsa bide kan yaptiririm sonra baktim onda da yok agla agla dur .s saglik ocaginda gebelik testi yapiyolar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?