2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

S selifor canım beklemedeyim hala adet olmadım
insaAllah olmazsin canım güzel haberler olsun

bu ay benim tırt oldu vallaha 21 ekimde adet oldum.adetimin bitmesini bekliyorum.benden önce evlenip hamile kalanların haberlerini almaya devam.
yeni bat kac canım sağlık olsun insaAllah son olur

Ben de tam günümde regl oldum Kasıma kaldık
sağlık olsun canım yeni bat kac insaAllah bir dahaki ay güzel haberler olur

Canım benim olsun zamani degil daha demek ki insaAllah bir dahaki ayda güzel haberler verirsin bize

sonuç hüsran regl oldum bugün
yeni bat kac canım saglik olsun üzülme

Canım benim olsun nasip degilmis demek ki daha üzülme umut hep var

amin canım saglik olsun güzel haberler olsun insaAllah

Gözün aydın canımdarısı başımıza

canım tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

mrb kızlar benim doktorum gün verdi ilişki için ne ozellikle ne yapmm gerekiyo kzlar bilgi verin lutfen
Canım sanırım çatlatma tedavisi gördün. Sadece doktorun dediği gün (bazıları saat de veriyor) ilişkiye girmeniz yeterli. İlişkiden sonra hemen kalkma, bunları biliyorsundur zaten. Onun dışında ekstra yapman gerekne bir şey yok canım. Hayırlısı hakkında.

Hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla kucağa alırsın inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Çok sevindim :) Dualarından bizleri de eksik etme.

Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

Hayırlısı olsun insaalah. Kendimizle savaşıyoruz resmen bu süreçte yaa

canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bende tecrübesizim oyüzden souyorum, benmde şeffak yumurtlma akıntısı gbi ara ara oluyo batımda geçti oyüzden umutlanmak istyorm :)
Umutlan bence :) Ama umutlandıktan sonra olumsuz olursa sakın umutlandığın için suçluluk duyma. Umut kadar güzel bir şey yok, tadını çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…