Inşallah canım sende en kisa zamanda hamileyim haberini yazarsin inşallah canım:)Yaa tebrik ederim bi hamis daha verdik Saglikla kucagina alirsin insallah canim benimmm Allahim duy bizi lutfen bizede ver bebis artik surda bizde paylasalim sevincimizi :)
insaAllah olmazsin canım güzel haberler olsun
yeni bat kac canım sağlık olsun insaAllah son olurbu ay benim tırt oldu vallaha 21 ekimde adet oldum.adetimin bitmesini bekliyorum.benden önce evlenip hamile kalanların haberlerini almaya devam.
sağlık olsun canım yeni bat kac insaAllah bir dahaki ay güzel haberler olurBen de tam günümde regl oldumKasıma kaldık
Canım benim olsun zamani degil daha demek ki insaAllah bir dahaki ayda güzel haberler verirsin bize
yeni bat kac canım saglik olsun üzülmesonuç hüsran regl oldum bugün
Canım benim olsun nasip degilmis demek ki daha üzülme umut hep var
amin canım saglik olsun güzel haberler olsun insaAllahMerhaba hanımlar giremedigim günlerde mujdeli haberi olan arkadaşları kutluyorum sevinçlerini paylaşıyorum
Kırmızıyı gören arkadaşlar hakkımıźda hayırlısı olsun
S selifor ben kırmızıyı gördümyeni bat 17 kasım hayırlısiyla bugun 3. Gunum kan verdim yarın dr la tedaviye başlayacağız allahım herkesin kalbindeki duayı kabul etsin amin.
Gözün aydın canımGülüm ikinci kez Test yaptim ikinci cizgi gayet net kizmizi cikti ayyyy Ben basbaya HAMilEYIIIIMMM heyecandan elim titriyor Allah böylesi sevinci herkeze nasip etsin inşallah senden de en kisa zamanda hamileyim haberini aliriz inşallah canım
Gülüm ikinci kez Test yaptim ikinci cizgi gayet net kizmizi cikti ayyyy Ben basbaya HAMilEYIIIIMMM heyecandan elim titriyor Allah böylesi sevinci herkeze nasip etsin inşallah senden de en kisa zamanda hamileyim haberini aliriz inşallah canım
Düzenli ilişkiye girmek ve sağlıklı besinler tüketmekTebriklerrrr. Neler yaptın canım anlatsana. Ne zamandır ugrasıordun
Tskr ederim Canım hayirlisiyla canım Allah hepimize nasip etsin canım:)Tebrikler canım inşallah sağlıklı bebişin olur
Aa günün geçtiyse test yapsana canım, ben duramazdım herhaldecanım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bende tecrübesizim oyüzden souyorum, benmde şeffak yumurtlma akıntısı gbi ara ara oluyo batımda geçti oyüzden umutlanmak istyorm :)
GİTTİM adet döneminde gideceğim bi daha evet stres önemlistress de çok etkiliyor canım kafanın rahat olması lazım ve sürekli çocuk düşünmiceksin rahat olucaksın üstüne çok durmıcaksın bunlar hep doktorun söylediği öneriler doktora gittin mi?
Canım sanırım çatlatma tedavisi gördün. Sadece doktorun dediği gün (bazıları saat de veriyor) ilişkiye girmeniz yeterli. İlişkiden sonra hemen kalkma, bunları biliyorsundur zaten. Onun dışında ekstra yapman gerekne bir şey yok canım. Hayırlısı hakkında.mrb kızlar benim doktorum gün verdi ilişki için ne ozellikle ne yapmm gerekiyo kzlar bilgi verin lutfen
Hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla kucağa alırsın inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsinGülüm ikinci kez Test yaptim ikinci cizgi gayet net kizmizi cikti ayyyy Ben basbaya HAMilEYIIIIMMM heyecandan elim titriyor Allah böylesi sevinci herkeze nasip etsin inşallah senden de en kisa zamanda hamileyim haberini aliriz inşallah canım
Çok sevindim :) Dualarından bizleri de eksik etme.Gülüm ikinci kez Test yaptim ikinci cizgi gayet net kizmizi cikti ayyyy Ben basbaya HAMilEYIIIIMMM heyecandan elim titriyor Allah böylesi sevinci herkeze nasip etsin inşallah senden de en kisa zamanda hamileyim haberini aliriz inşallah canım
canım tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun insaalah. Kendimizle savaşıyoruz resmen bu süreçte yaaSabahın köründeüşenmeden, merakla 50 kere bölünen uykudan kalkıp yaptım.
Yapmadan öncede
"yaaa yat kızım yok bişiy negatifi görmek için sıcacık yatağını bırakma"diye kendimi çok telkinledim ama merakım ağır bastı. Negatifi gördüm, gittim soğuk suyu içtim üstüne kırmızıyı görmezsem 2.sabah tekrarlarım diyorum artık. Tabi meraktan çatlamazsam
Tskr ederim gülüm ya valla testte bakip bakip hickiriya boguldum Allah im bekleyenlerin kucagini bos birakmasin uzun bekleyisin sonunda süküler olsun cokkkk heyecanliyim canım
tebrik ederim cnm..sağlıkla kucağına alırsın inş. bize de bol bol dua etTskr ederim gülüm ya valla testte bakip bakip hickiriya boguldum Allah im bekleyenlerin kucagini bos birakmasin uzun bekleyisin sonunda süküler olsun cokkkk heyecanliyim canım
Umutlan bence :) Ama umutlandıktan sonra olumsuz olursa sakın umutlandığın için suçluluk duyma. Umut kadar güzel bir şey yok, tadını çıkar :)canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bende tecrübesizim oyüzden souyorum, benmde şeffak yumurtlma akıntısı gbi ara ara oluyo batımda geçti oyüzden umutlanmak istyorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?