2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Beni bu heyecanli animda bana yazip mutluluguma mutluluk katiginiz icin ve güzel msj lariniz icin hepinize teker teker tskr ederim benim elimde testim hickira hickira sevinc gözyaslarimla sizlerle paylastim iki sene oldu ama süküler olsun Allah gün sayan herkezin dualarini Kabul etsin inşallah hepinize böylesi sevinci yasatsin inşallah

Kizlar regli gunum dundu bir gun gecti uzerinden test aldim yapmaya cesaret edemiyorum yin sonuc hüsran olur diye korkuyorum

Hayirli olsun canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Umutlan bence :) Ama umutlandıktan sonra olumsuz olursa sakın umutlandığın için suçluluk duyma. Umut kadar güzel bir şey yok, tadını çıkar :)
dibine kadar umut doldum zaten canım Allah umudumuzu boşa çıkarmasın testi bat günü yaptım canım negatif, oyüzden cumaya kadar yapmıycam söz verdim kendme, geç yumurtladım bu ay oyüzden geç döllenme umudum var canım inşallah şuan 3 gün geçti battan

Kırmızılar gelmeden ümit kesilmez :) Hadi hayırlısı :)

prolaktin 26.1 bn ilk defa hormon testine girdim dr normal dedi . yasmini de 21 gün kullanacağım . o zaman bn de 10 de içeyim . ayrıca soğan kürüne de başladım bugün hayırlısı bakalım

Ayyy insallahhh canim ya ikimizde paylasiriz burda mutlu haberi valla hala olmadim ama kiz benim normaldede dengesiz oluyo ama bi umut iste icimde hep var negatifi gormeme ragmen

Ayyy insallahhh canim ya ikimizde paylasiriz burda mutlu haberi valla hala olmadim ama kiz benim normaldede dengesiz oluyo ama bi umut iste icimde hep var negatifi gormeme ragmen
oyy sen nası anlıyorum bi bilsen, küçücük bi umut bile nasıl mutlu ediyo, canım son ana kadar direnişe devam,benim düzenlidir genelde ama şuan 3 gün geçti yaşasınnn

Öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaçıncı gününde öğrendin belirtilerin nelerdi?
Tskr ederim Canım benim regl günüm bugün dü ama belirtiler kac gündür kafami karistirdi arada göyüslerim sizlardi kasiklarima ince ince batmalar olmuyordu ve benim evet hamileyim galiba dedirtecek bir olay yasadim dört gün önce Sabah Erken uyanir uyanmaz buzdolabini actim ve bir sise limon suyu ictim ve Ben ictikten sonra acabami diye düsündüm cünkü hayatta onu öyle icmezdim icim nasil yandiysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…