Hayirli olsun canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinBeni bu heyecanli animda bana yazip mutluluguma mutluluk katiginiz icin ve güzel msj lariniz icin hepinize teker teker tskr ederim benim elimde testim hickira hickira sevinc gözyaslarimla sizlerle paylastim iki sene oldu ama süküler olsun Allah gün sayan herkezin dualarini Kabul etsin inşallah hepinize böylesi sevinci yasatsin inşallah
gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBeni bu heyecanli animda bana yazip mutluluguma mutluluk katiginiz icin ve güzel msj lariniz icin hepinize teker teker tskr ederim benim elimde testim hickira hickira sevinc gözyaslarimla sizlerle paylastim iki sene oldu ama süküler olsun Allah gün sayan herkezin dualarini Kabul etsin inşallah hepinize böylesi sevinci yasatsin inşallah
dibine kadar umut doldum zaten canım Allah umudumuzu boşa çıkarmasınUmutlan bence :) Ama umutlandıktan sonra olumsuz olursa sakın umutlandığın için suçluluk duyma. Umut kadar güzel bir şey yok, tadını çıkar :)
Kırmızılar gelmeden ümit kesilmez :) Hadi hayırlısı :)dibine kadar umut doldum zaten canım Allah umudumuzu boşa çıkarmasıntesti bat günü yaptım canım negatif, oyüzden cumaya kadar yapmıycam söz verdim kendme, geç yumurtladım bu ay oyüzden geç döllenme umudum var canım inşallah şuan 3 gün geçti battan
canım telefonunun alarmını kur her gün aynı saatte iç ben akşam 10 da içiyorum kilo alımı için iştah artışına karşın üzülme hemen geçiyor bende 1 ay daha nasıl sabredecem diyordum ama tehlikeye de atmak olmaz kist bebeği tehlikeye düşürebilir bende bu adetle atarım diye dua ediyorum bana başka bir ilaç verdi şuan adını tam hatırlamıyorum yanımda değil dienine'ydi sanırım eczacıya sordum ilacı tamamen bitkisel hiçbir yan etkisi yok demişti
Aminn en kisa zamanda hayirli haberini aliriz inşallah canımRabbim bizlerede anneligi yakistirsin
Ayyy insallahhh canim ya ikimizde paylasiriz burda mutlu haberi valla hala olmadim ama kiz benim normaldede dengesiz oluyo ama bi umut iste icimde hep var negatifi gormeme ragmencanım günaydın, ay ne güzel olma işte beklemeye devam, aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım benimde sat 26eylül hala olmadım 21nde olmam gerekirdi, benimde umudum geç döllenme, kız inşallah hamişizdir yaaa çok sevindim olmamana
oyy sen nası anlıyorum bi bilsen, küçücük bi umut bile nasıl mutlu ediyoAyyy insallahhh canim ya ikimizde paylasiriz burda mutlu haberi valla hala olmadim ama kiz benim normaldede dengesiz oluyo ama bi umut iste icimde hep var negatifi gormeme ragmen
Tskr ederim Canım benim regl günüm bugün dü ama belirtiler kac gündür kafami karistirdi arada göyüslerim sizlardi kasiklarima ince ince batmalar olmuyordu ve benim evet hamileyim galiba dedirtecek bir olay yasadim dört gün önce Sabah Erken uyanir uyanmaz buzdolabini actim ve bir sise limon suyu ictim ve Ben ictikten sonra acabami diye düsündüm cünkü hayatta onu öyle icmezdim icim nasil yandiysaÖncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaçıncı gününde öğrendin belirtilerin nelerdi?
Kendimiz gibi seviniyoruz. Ne guzel ne duygulu.. Bu sureçte neler yaptın canım. Kaç aydır ugrasıyordunTskr ederim gülüm ya valla testte bakip bakip hickiriya boguldum Allah im bekleyenlerin kucagini bos birakmasin uzun bekleyisin sonunda süküler olsun cokkkk heyecanliyim canım
Tskr ederim Canım benim regl günüm bugün dü ama belirtiler kac gündür kafami karistirdi arada göyüslerim sizlardi kasiklarima ince ince batmalar olmuyordu ve benim evet hamileyim galiba dedirtecek bir olay yasadim dört gün önce Sabah Erken uyanir uyanmaz buzdolabini actim ve bir sise limon suyu ictim ve Ben ictikten sonra acabami diye düsündüm cünkü hayatta onu öyle icmezdim icim nasil yandiysa
tebriklerrRegl günün bugündü.. Hamile oldugunu kan testi ile mi öğrendin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?