2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayyyy çok mutlu oldummmm harikaaaa hayırlı olsun inşallahhh kan testi yaptır hemen çok çok heyecanlı tebrik ederim. Benim bat a 9 gün var inşallah bu güzel haberi veririm

Kizlar regli gunum dundu bir gun gecti uzerinden test aldim yapmaya cesaret edemiyorum yin sonuc hüsran olur diye korkuyorum
Korkmak neymis gülüm bak benim bugun regl günümdü sende Test yap bak sende gecikmede var inşallah hayirli haberini aliriz hade yarin testini yap bizi haberdar et canım

Ayyyy çok mutlu oldummmm harikaaaa hayırlı olsun inşallahhh kan testi yaptır hemen çok çok heyecanlı tebrik ederim. Benim bat a 9 gün var inşallah bu güzel haberi veririm
Inşallaaaaahhhh sendende hamileyim haberini aliriz canimmm Allah sanada hayirli haberi vermeyi nasip etsin canım

Kizlarrrrrrr dolabimda uzun zamandir bebek patigi bebek emzigi sakladim ne zaman regl olsam cikarip öper yerine koyardim onlari saklamamin sebebi eyer hamile kalirsam esime hediye paketi yapip isten gelince veririm diye simdi Ben pakette testi de koyup verecem ayy hade Ben kactim hepinizi öptüm

Ben fakültenin tüp bebek bölümüne gittim. Bir yıldır olmuyor dedim. Önce iki kez aşılama yapıldı. Aşılamalar olmadaan devlet katkısı olmuyormuş. Sanırım rapor çıkması için de en az üç yıllık evli olmak lazım. Mikroçip de kullanacağız, o yüzden 4 bin lirayı bulacak bizimki de galiba

Merhaba kızlar bata 2 gün vardı ama azonce gittim test aldım...ama sonuç negatif.böyle belli belirsiz.dikkatli bakarsan bi çizgi var gibi.ya bana öyle geldi....adetten 2 gün önce negatif çıkıp 2 gün sonra hamilelik olabilirmi

Canim lh pik yaptiginda cift koyu cizgi elde ediyoruz sonra yumurta catliyor.catladikdan sonra lh hizlica dusuyor ve test siliklesmeye basliyor. Bu dususun ilk saatlerinde yumurta canli oluyor 12 saatten 36 saate kadar canliligi olabiliyor.cift koyu yu gorunce 3 gun araliksiz iliski sonra gun asiri iliski bana gore en garantisi.
Kizlar biri bana su ovulasyon testini tam bi anlatsin nolur ya

Ama siz çook tatlısınız maşallah

cetletmaya gecmedi henüz klonen verdi sabah iki aksam iki 25 iliski 27 ilişki 29 da gel dedi bklm yumurtam olusmusmu diye bakicak galiba bsna rahmin dönük dedi bide ondan korkuyorum rahim dönük olursa olmaz diyorlar ondn tereddutteyim biraz

Adet günüme 3 gün kaldı bugün aşırı derece gaz sancısı girdi.oyle ki nefes alınca bile batma oluyor.hala da geçmedi.acaba bu belirti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…