- 12 Ekim 2016
- 650
- 1.303
- 113
- 41
Ayyyy çok mutlu oldummmm harikaaaa hayırlı olsun inşallahhh kan testi yaptır hemen çok çok heyecanlı tebrik ederim. Benim bat a 9 gün var inşallah bu güzel haberi veririmGülüm ikinci kez Test yaptim ikinci cizgi gayet net kizmizi cikti ayyyy Ben basbaya HAMilEYIIIIMMM heyecandan elim titriyor Allah böylesi sevinci herkeze nasip etsin inşallah senden de en kisa zamanda hamileyim haberini aliriz inşallah canım
Korkmak neymis gülüm bak benim bugun regl günümdü sende Test yap bak sende gecikmede var inşallah hayirli haberini aliriz hade yarin testini yap bizi haberdar et canımKizlar regli gunum dundu bir gun gecti uzerinden test aldim yapmaya cesaret edemiyorum yin sonuc hüsran olur diye korkuyorum
Ayyyy çok mutlu oldummmm harikaaaa hayırlı olsun inşallahhh kan testi yaptır hemen çok çok heyecanlı tebrik ederim. Benim bat a 9 gün var inşallah bu güzel haberi veririm
Inşallaaaaahhhh sendende hamileyim haberini aliriz canimmm Allah sanada hayirli haberi vermeyi nasip etsin canımAyyyy çok mutlu oldummmm harikaaaa hayırlı olsun inşallahhh kan testi yaptır hemen çok çok heyecanlı tebrik ederim. Benim bat a 9 gün var inşallah bu güzel haberi veririm
Aminnnn hamilenin duası kabul olurmuş canım unutma beni. Kan sonucunu alınca haber ver annecikInşallaaaaahhhh sendende hamileyim haberini aliriz canimmm Allah sanada hayirli haberi vermeyi nasip etsin canım
Ben fakültenin tüp bebek bölümüne gittim. Bir yıldır olmuyor dedim. Önce iki kez aşılama yapıldı. Aşılamalar olmadaan devlet katkısı olmuyormuş. Sanırım rapor çıkması için de en az üç yıllık evli olmak lazım. Mikroçip de kullanacağız, o yüzden 4 bin lirayı bulacak bizimki de galibaYavaş yavaş ben de tüp bebeği düşünmeye başlayacağım sanırım. Ama devletin karşılaması için nasıl bir prosedür izlemem gerekiyor hiç bilmiyorum. Kendi maddi imkanlarımla şu an için tedavi olmam mümkün değil maalesef. Aslında bu konuda bilgin varsa beni de biraz bilgilendirebilir misin acaba? İşe nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum çünkü
Çok erken son 5 günü bekle benceBat 4 kasım yapsam elli olurmu 10 gün var
Canim 4 gun once yumurtlamissin daha..olmazBat 4 kasım yapsam elli olurmu 10 gün var
15 ekkimdi yumartlamam
Olmaz canim daha hamile kaldiysan bile 4 gun olmua yaklasik yumurtan catlayali imkansiz gbi yani su anBat 4 kasım yapsam elli olurmu 10 gün var
15 ekkimdi yumartlamam
Kizlar biri bana su ovulasyon testini tam bi anlatsin nolur ya
Ama siz çook tatlısınızKizlarrrrrrr dolabimda uzun zamandir bebek patigi bebek emzigi sakladim ne zaman regl olsam cikarip öper yerine koyardim onlari saklamamin sebebi eyer hamile kalirsam esime hediye paketi yapip isten gelince veririm diye simdi Ben pakette testi de koyup verecem ayy hade Ben kactim hepinizi öptüm
cetletmaya gecmedi henüz klonen verdi sabah iki aksam iki 25 iliski 27 ilişki 29 da gel dedi bklm yumurtam olusmusmu diye bakicak galiba bsna rahmin dönük dedi bide ondan korkuyorum rahim dönük olursa olmaz diyorlar ondn tereddutteyim birazCanım sanırım çatlatma tedavisi gördün. Sadece doktorun dediği gün (bazıları saat de veriyor) ilişkiye girmeniz yeterli. İlişkiden sonra hemen kalkma, bunları biliyorsundur zaten. Onun dışında ekstra yapman gerekne bir şey yok canım. Hayırlısı hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?