- 12 Ekim 2016
- 650
- 1.303
- 113
- 41
Test yapın çıkabilirAdet günüme 3 gün kaldı bugün aşırı derece gaz sancısı girdi.oyle ki nefes alınca bile batma oluyor.hala da geçmedi.acaba bu belirti mi
Yapmak istemiyorum diğer aylar tam bir husrandi kendime söz verdim bekleyeceğim diye ..ama iste kafamda yine kurtlar dolanıp duruyorTest yapın çıkabilir
Evet haklısınız bende bat geçince yapıcam inşallah vardır bebişinizYapmak istemiyorum diğer aylar tam bir husrandi kendime söz verdim bekleyeceğim diye ..ama iste kafamda yine kurtlar dolanıp duruyor
Umarım olmayan herkesin başına inşallahEvet haklısınız bende bat geçince yapıcam inşallah vardır bebişiniz
Iyi ve zor geciyor sanirim :) bende hala var enfeksiyon canimda hic su icmek istemiyo zorluyorum ama olmuyo napicam bilmiyorum valla :s insallah tez zamanda sizierinde hamilelik haberlerini alirim. Bu arada dua et teyzesi carsamba termin var ikili test icin insallah sonuclar iyi cikar allahtan hayirlisi bakalim
Peki canim simdi dun kontrol cizgisinden daha koyuydu dun geceyi degerlendirdik bugun yaptim az once o da bu sekilde su an hala catlamadi mi yani bi bksana sana zahmet kuzumCanim lh pik yaptiginda cift koyu cizgi elde ediyoruz sonra yumurta catliyor.catladikdan sonra lh hizlica dusuyor ve test siliklesmeye basliyor. Bu dususun ilk saatlerinde yumurta canli oluyor 12 saatten 36 saate kadar canliligi olabiliyor.cift koyu yu gorunce 3 gun araliksiz iliski sonra gun asiri iliski bana gore en garantisi.
Ayyy insallah guzel haberlerle gelirim buraya sabahtabolmaz simdi banaKorkmak neymis gülüm bak benim bugun regl günümdü sende Test yap bak sende gecikmede var inşallah hayirli haberini aliriz hade yarin testini yap bizi haberdar et canım
Siliklesmeye basladkysa catlamistir canim.dune gore daha az kirmiziysa yani.sen dedigim gibi 3gun kesimtisiz sonra gun asiri devam etPeki canim simdi dun kontrol cizgisinden daha koyuydu dun geceyi degerlendirdik bugun yaptim az once o da bu sekilde su an hala catlamadi mi yani bi bksana sana zahmet kuzum
Tamam kuzum sagolSiliklesmeye basladkysa catlamistir canim.dune gore daha az kirmiziysa yani.sen dedigim gibi 3gun kesimtisiz sonra gun asiri devam et
Canim gebelik testi mi bukizlar sizde ci çizgiyi goruyormusunuz yoksa banami
evet adete 2 gün var dayanamadım yaptımCanim gebelik testi mi bu
Yo baya var cizgikizlar sizde ci çizgiyi goruyormusunuz yoksa banami
Canim yarin sabah ilk idrarla yap bundan daha belli olursa var gibi duruyo valla :)evet adete 2 gün var dayanamadım yaptım
Ayy heyecan yaptimCanim yarin sabah ilk idrarla yap bundan daha belli olursa var gibi duruyo valla :)
kizlar sizde ci çizgiyi goruyormusunuz yoksa banami
kizlar sizde ci çizgiyi goruyormusunuz yoksa banami
Bi bebeğim olsun çoookkk istiyorum ama ikibuçuk yıldır olmuyor inş bende birgün bu mutluluğu yaşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?