Gördüm var sankikizlar sizde ci çizgiyi goruyormusunuz yoksa banami
Yo baya var cizgi
Canim yarin sabah ilk idrarla yap bundan daha belli olursa var gibi duruyo valla :)
Ayy heyecan yaptim
Canım hadi gözün aydın.
Fotoğrafı büyütmeden bile çok net çıkmş inşallah kan testiyle de onaylarsın. Hayırlı olsn :)
ayyy inşallah inşallah allahım isteyen herkeze size banada versin sağlıklı bebekler.15 dk içinde böyle oldu.testte 5_20 dk bekleyin diyor.heyecan yaptimGördüm var sankiyarın sabah bi dene inş tekrar çıkar
Ayy canım görünüyor. Kan ver acildeee :)kizlar sizde ci çizgiyi goruyormusunuz yoksa banami
Kızlar bata son dört gün bugün test yaptım ama çizgi çıkmadı umutluydum bu ay içinşuan akıntı var fakat az miktarda sizce geç döllenmede veya normal şartlarda idrarda çıkmama olasılığı var mı?
Vallahi var çizgiiiii harikaaaaakizlar sizde ci çizgiyi goruyormusunuz yoksa banami
Tebriklerkizlar sizde ci çizgiyi goruyormusunuz yoksa banami
Yap valla bende merak ettimEşim test getirmiş yapsammi yapmasammi daha 10 günüm var
Gördüm gördümkizlar sizde ci çizgiyi goruyormusunuz yoksa banami
Daha çıkmaz ama siz bilirsiniz üzülmeyin die söyliyorumEşim test getirmiş yapsammi yapmasammi daha 10 günüm var
Moralin bozulabilir cünkü olsada idrar testinde cikmaz canım daha zamanin var yapma derimEşim test getirmiş yapsammi yapmasammi daha 10 günüm var
Bende diyorum ama gelinde benimkine anlatinMoralin bozulabilir cünkü olsada idrar testinde cikmaz canım daha zamanin var yapma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?