- 27 Mart 2016
- 318
- 366
- 23
- 30
Yo baya var cizgi
Ayy canım görünüyor. Kan ver acildeee :)
Vallahi var çizgiiiii harikaaaaa
TebriklerAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ayyy çok tskederim ama yinede seviniyorum..hüsrana uğrarim sonra üzülürüm....hepimize hepimize Allahım duy sesimizi.hepimize sağlıklı evlatlar nasip etGördüm gördümregl alacagin gün tekrarla inşallah iyice kuyulasir ikinci cizgi var ama var ama hemen yarin kan tahlili yaptir
Ayyy tebrik ederim harika bat gelmişmiydiKızlarrr bugün test yaptım ve pozitif çıktıı hamileyimmm hamileeee
Sonuç çıktımıAz önce yaptım iki gundur 10 Dakikada idrara cikiyom midem kaziniyo bulantı uyku hepsi var ama yapmaya korkuyom
Kızlarrr bugün test yaptım ve pozitif çıktıı hamileyimmm hamileeee
Rabbim saglikla kucagina versin canim cok mutlu oldummmm yasasin bi hamiş daha darisi bizeeee.Kızlarrr bugün test yaptım ve pozitif çıktıı hamileyimmm hamileeee
Aminnn çok Saol canımm çook ıhsallahRabbim saglikla kucagina versin canim cok mutlu oldummmm yasasin bi hamiş daha darisi bizeeee.
Battan onceki belirtilerin nelerdi pekiTeşekkürler canımm çok Saol bugün 7 gün olmuştu geceli
Daha yapmadım idrarı 10 dakika önce yaptım biraz tityum diyorum su felan içtim ovealasyon gibimi olur birşey icmeyim birazSonuç çıktımı
Ihsallah canımm çok teşekkür ederim evet adetim geçti bugün 7.ci günüm hiçbir belirtim bi tek göğüs hasassiyeti başkada bey yokHayırlı olsunnn sağlıkla kucağına al inşallah..
Adetim geçmiş miydi? Belirtilerin neler?
Ayyy haydii hayirlisi canım Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahTeşekkürler canımm çok Saol bugün 7 gün olmuştu geceli
Bende 10 dkka önce testi yaptım anladım. Tamam ozaman bekliyorumDaha yapmadım idrarı 10 dakika önce yaptım biraz tityum diyorum su felan içtim ovealasyon gibimi olur birşey icmeyim biraz
Hiç belirtm yoktu bi tek göğüs hassasiyeti bide arada migde eksimesi vardiBattan onceki belirtilerin nelerdi peki
Saol canımm çok teşekkür ederim ıhsallah aminnAyyy haydii hayirlisi canım Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
Hazir varken yap canim olsa test simdi bende yapmak istedim en azindan varsa cikar yok cikarsada adetini beklersinBunlar ovulasyonlar testi yapayım mı yapmayayimmi ?
Ne bilim göğüslerim şiş uyku hali var ama başka da bişey yok zaten bugün testte çıkmadı olmaz sanırımBenimde 4 gün var bi yandan test yapiim diyorum bi yandan da cuma gününü bekliim diyorum. Bi belirtin filan var mı?
Bence çok erken benim ovu. 17 si oldu. Bata da 9 gün var ama çok erken hüsrana uğramak istemiyorum.Bunlar ovulasyonlar testi yapayım mı yapmayayimmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?