Ne bilim göğüslerim şiş uyku hali var ama başka da bişey yok zaten bugün testte çıkmadı olmaz sanırım
Hayırlısı olur insaalah bana da göründükizlar sizde ci çizgiyi goruyormusunuz yoksa banami
Benim de 9 gün varBence çok erken benim ovu. 17 si oldu. Bata da 9 gün var ama çok erken hüsrana uğramak istemiyorum.
Benim 6 kaldi .s ama yok eminim hic icime dogmuyoBenim de 9 gün var
Evet belirti bile sayılmaz bunlar ilk denemem zaten ilklerde hep bi umut vardır ya o var bende deİdrar için erken olabilir ama bence sen adet gününe kadar bekle. Olmadı kan testinde 4 gün kala çıkar bence beklemek istemiyosan yaptır. Benim başımdan bi hamilelik geçti kalbi durduğu için kürtaj oldum. Ondan önceki belirtilerime benziyo hayırlısı olsn.
Yok canim ya hic bir engeli yok ters rahimin. Sadece rahmi oyle olanlara, diz dirsek pozisyonundaki iliskiyi oneriyorlarcetletmaya gecmedi henüz klonen verdi sabah iki aksam iki 25 iliski 27 ilişki 29 da gel dedi bklm yumurtam olusmusmu diye bakicak galiba bsna rahmin dönük dedi bide ondan korkuyorum rahim dönük olursa olmaz diyorlar ondn tereddutteyim biraz
Canim döllenme olduktan sonra nas adet olcan :) idrarda gec cikiyo varsa da zaten . kan yaptir suphen varsaKızlarrrr bana bi yardım ilk denemelerim olduğu için pek bilgi sahibi değilim . Adetime son dört gün kaldı bugün test yaptım negatif çıktı . İlişkiden kaç gün sonra idrarda çıkıyor hamile olup olmadığımız bi de geç döllenmede adet oluyor muyuz ? Cevaplarınız benim için önemli bi el atın
Gönlünde ne geçiyorsa onu yap benceBenim de 9 gün var
Yani battan beş altı gün önce diyelim döllenme oldu yine de adet olunur muCanim döllenme olduktan sonra nas adet olcan :) idrarda gec cikiyo varsa da zaten . kan yaptir suphen varsa
Cok streslisin canim yaa bakma bende sen gibiyim ama yaşanmışlıklar bastırıyo duygularımı..Napcaz biz ya olmuyo boyle bekle bekle bekle sikinti geldi artik gunler gecsede sonuclara baksak .s en Azindan bi daha ki ay icin tekrar baslariz calismalara.
Kızlarrr bugün test yaptım ve pozitif çıktıı hamileyimmm hamileeee
Insallah tutmustur Allah gönlüne göre versinMerhabalar efenim :) bu sitede biraz eskiyim ama çok sık girmiyorum bi sorum olmadıkça gerçi fırsat da olmuyor :) gelelim konuma
Kızımda erken yumurtlama ile hamile kalmıştım adete 6 gün kala bile idrarımda evde gebelik testinde çıkmıştı. Şimdi gene adetten hemen sonrA ilişkide bulunduk ama daha adetime 2 hafta var inşallah hamiş olurum :)
Evet canımm doğru söylüyorsun kandada öyle çıkmıştı çok teşekkür ederimGözün aydın canım. Çok sevindim. Yanlış hatırlamıyorsam adetine 1 hafta kala yapmıştın değilmi ve negatif görmüştün.
Insallah tutmustur Allah gönlüne göre versin
Evet canımm doğru söylüyorsun kandada öyle çıkmıştı çok teşekkür ederim
17 Kasım olarak görünüyor ama inşallah gelmezinsaAllah olmazsin canım güzel haberler olsun
yeni bat kac canım sağlık olsun insaAllah son olur
sağlık olsun canım yeni bat kac insaAllah bir dahaki ay güzel haberler olur
Canım benim olsun zamani degil daha demek ki insaAllah bir dahaki ayda güzel haberler verirsin bize
yeni bat kac canım saglik olsun üzülme
Canım benim olsun nasip degilmis demek ki daha üzülme umut hep var
amin canım saglik olsun güzel haberler olsun insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?