2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ne bilim göğüslerim şiş uyku hali var ama başka da bişey yok zaten bugün testte çıkmadı olmaz sanırım

İdrar için erken olabilir ama bence sen adet gününe kadar bekle. Olmadı kan testinde 4 gün kala çıkar bence beklemek istemiyosan yaptır. Benim başımdan bi hamilelik geçti kalbi durduğu için kürtaj oldum. Ondan önceki belirtilerime benziyo hayırlısı olsn.

Evet belirti bile sayılmaz bunlar ilk denemem zaten ilklerde hep bi umut vardır ya o var bende de

Kızlarrrr bana bi yardım ilk denemelerim olduğu için pek bilgi sahibi değilim . Adetime son dört gün kaldı bugün test yaptım negatif çıktı . İlişkiden kaç gün sonra idrarda çıkıyor hamile olup olmadığımız bi de geç döllenmede adet oluyor muyuz ? Cevaplarınız benim için önemli bi el atın

Yok canim ya hic bir engeli yok ters rahimin. Sadece rahmi oyle olanlara, diz dirsek pozisyonundaki iliskiyi oneriyorlar Normal misyoner pozisyonundaki iliskide de hamile kalinabiliyor ama bu pozisyonun daha etkili oldugu soyleniyor denemesi bedava

Canim döllenme olduktan sonra nas adet olcan :) idrarda gec cikiyo varsa da zaten . kan yaptir suphen varsa

Merhabalar efenim :) bu sitede biraz eskiyim ama çok sık girmiyorum bi sorum olmadıkça gerçi fırsat da olmuyor :) gelelim konuma
Kızımda erken yumurtlama ile hamile kalmıştım adete 6 gün kala bile idrarımda evde gebelik testinde çıkmıştı. Şimdi gene adetten hemen sonrA ilişkide bulunduk ama daha adetime 2 hafta var inşallah hamiş olurum :)

Napcaz biz ya olmuyo boyle bekle bekle bekle sikinti geldi artik gunler gecsede sonuclara baksak .s en Azindan bi daha ki ay icin tekrar baslariz calismalara.
Cok streslisin canim yaa bakma bende sen gibiyim ama yaşanmışlıklar bastırıyo duygularımı..

Biraz sabırlı olmalıyız bu ay olmadiysa kasımda ovulasyon testiyle deneriz yinemi olmadı aralikta klomen kullanirim vesilemiz ne bilmiyoruz.

Rahat olmaya calisalimki bebbislerimizde rahat rahat yerleşsinler:))

Insallah tutmustur Allah gönlüne göre versin

Ben panikatak hastayim canim bu hep var bende elimde degil ki hemen kalbim carpmaya basliyo ufacik bir heyecanda o yuzden kendimi durduramiyorum

17 Kasım olarak görünüyor ama inşallah gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…