- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Çok heveslenmiş yaaa çıkmaz mümkün değil felan desen.bak seydarella yapmış negatif çıkmış kandada çıkmamış bat 7 gün gecikmiş çıkmış hamile. İnşallah seninde öyledirYaptım negatif bat 4 kasım erken dedim bizimkine ama dinletemedim şimdide durmuş acile gidelim diyo ya
Delidir Ne yapsa yeridir kos kos yattı sarıldı garibim :)Çok heveslenmiş yaaa çıkmaz mümkün değil felan desen.bak seydarella yapmış negatif çıkmış kandada çıkmamış bat 7 gün gecikmiş çıkmış hamile. İnşallah seninde öyledir
İnşallah ben ve benim gibi bekleyenlere eklenirKizlar masallah hamislerin hizina yetisemiyorum .Allahimmm bu ne guzellik bu ne bolluk yok mu artiran .
Gelsinnnn bebe haberleri .
Canım iyiyiz sen nasılsın?Kızlar naber
Kizlar masallah hamislerin hizina yetisemiyorum .Allahimmm bu ne guzellik bu ne bolluk yok mu artiran .
Gelsinnnn bebe haberleri .
Cok sukur canimbenim bende merak ettim seni iyi misin nasilsim diye cok gecmisolsunF Findikkiran canım telim arizali cevap atamadim sana. Biz haftasonunu kötü gecirdik. Sebepsiz kanamam oldu hastanede yattim bugün bebisi gorduk maşallah problem yoktu yatiyorum simdi
Dollenme olduktan sonra adet olmazsin canim ama ustune gorme diye bisi var normal adetten farkli oluyo oYani battan beş altı gün önce diyelim döllenme oldu yine de adet olunur mu
3 tane aldm cnmKızlar Yasin okutuyorum ve son 13 tane kaldı. Elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Yardım etmek isteyen varmı?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bana-yasin-i-serif-okurmusunuz.962792/page-5
3 tane aldm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?