2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yaptım negatif bat 4 kasım erken dedim bizimkine ama dinletemedim şimdide durmuş acile gidelim diyo ya
Çok heveslenmiş yaaa çıkmaz mümkün değil felan desen.bak seydarella yapmış negatif çıkmış kandada çıkmamış bat 7 gün gecikmiş çıkmış hamile. İnşallah seninde öyledir

Kizlar ustteki t cizgisi daha koyu olam düne ait ovu testim. Alttaki de bugünün testi daha catlamamis mi oluyor o zaman yumurtam

Eklentiler

• IMG_20161025_001038.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 50
F Findikkiran canım telim arizali cevap atamadim sana. Biz haftasonunu kötü gecirdik. Sebepsiz kanamam oldu hastanede yattim bugün bebisi gorduk maşallah problem yoktu yatiyorum simdi
Cok sukur canimbenim bende merak ettim seni iyi misin nasilsim diye cok gecmisolsun

OTE="Masalll92, post: 48578677, member: 772356"]Gözün aydın canım. Çok sevindim. Yanlış hatırlamıyorsam adetine 1 hafta kala yapmıştın değilmi ve negatif görmüştün.[/QUOTE] gözün aydın cnm yaa naptn tiyolarn varsa bizede anlat darısı bizim badimiza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…