Iyide 16 17 ekimde olusan gebelik suan cikmazki canimBunlar ovulasyonlar testi yapayım mı yapmayayimmi ?
Canim dollenme derken hamilelik oldumu oluyor.hamile olan biri adet olmazYani battan beş altı gün önce diyelim döllenme oldu yine de adet olunur mu
Ayyyyy ugurla gelsin bu ay Rabbim bizlerede yakistirsinnKizlar masallah hamislerin hizina yetisemiyorum .Allahimmm bu ne guzellik bu ne bolluk yok mu artiran .
Gelsinnnn bebe haberleri .
Kizlar gun boyu ve hala devam eden uykubhali var havaardan sanirim birde nefes alirken kasiklarimdaki agri şiddetleniyor cozemiyorum reglimmi gelcek yoksa mucizemi
İnsallah daha onceden cok husranlar yasadim 20gun gecikmisti bi ara dusun o kadar bekledim inatla kesin olsun diye oda husran nasipse sagligiyla nasibiyle bersin Rabbimİnşallah hamileliktendir canım
Canim sen dene yumurtlamissin.Kizlar ustteki t cizgisi daha koyu olam düne ait ovu testim. Alttaki de bugünün testi daha catlamamis mi oluyor o zaman yumurtam
sagol tatlim. Siliklesene kadar devamCanim sen dene yumurtlamissin.
Hiç mide bulantısı olmadı bende canım. Çok şiddetli ve sürekli kusuyorsan boğazın tahriş olmuştur belki. Bi acıma falan var mı yoksa doktorunu ara istersen için rahat etsinKızlar ben kusarken iki damla kan kustum norml mi bu hamilelikte yaşayan varmi korkuyorumda
günaydın ben kızım hamileyken yasadım asırı kusmaktan vs. tahriş oluyor boğaz ve kan cıkabiliyor bende cok oldu jki 9 ay kusan biriydim.Kızlar ben kusarken iki damla kan kustum norml mi bu hamilelikte yaşayan varmi korkuyorumda
canım hhakkında hayırlısı olsun yeni ay yeni umutlar pes etmek yok inşallah
bat geçişinin 4. günühala yok kırmızı yaşasın
Teşekkür ederim tatlım herşey adet gününe bağlı tabiDollenme olduktan sonra adet olmazsin canim ama ustune gorme diye bisi var normal adetten farkli oluyo o
inşallah canım teşekkür ederimHadi canim güzel haberini ver bize.
Ay inşallah yainşallah canım teşekkür ederimama cumaya kadar test yapmıycam söz verdm kendime beklemedeyim hayırlısı
aslında yok denecek kadar az canımAy inşallah yabelirtin var mı hiç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?