Sadece regli olcak gibi kas iki klarim agriyo ccanim ay cok kotuyum suan uazamiyom dogru duzgun Allahim aratmasin isteyeneRabbim bu sevinci burda bulunan herkese yasatsin insallah bende agliyorum cok sevindim bunlari gormek bile mutlu etti beni ya cok duygusala bagladim suan belirtin varmiydi canim tekrar tebrikler
Sadece regli olcak gibi kas iki klarim agriyo ccanim ay cok kotuyum suan uazamiyom dogru duzgun Allahim aratmasin isteyene verain saglikla cok bekledim bu haberiRabbim bu sevinci burda bulunan herkese yasatsin insallah bende agliyorum cok sevindim bunlari gormek bile mutlu etti beni ya cok duygusala bagladim suan belirtin varmiydi canim tekrar tebrikler
Beklemedigimiz belirtisiz ayda gelir belki canimizi sıkmayalım. Ben kasımda ovulasyon testi kullanıcam.Ya bu bi damlayla yanlislikla hamile kalmayi becerenler nasil kaliyo bi kerede anlamiyorum. Istemiyolar ya ondan. Isteyince olmuyo cunkuartik ne belirti ne akinti bi bok yok tam aksine cok saglikliyim ya ufacik mide bulantisi bile yok umudum bitti artik
Şu günü geçipte test yapmadan sabırla bekleyen arkadaşlarımı ayakta alkışlıyorum.. sabrınıza hayranım
onceden on gun kala bi basliyodum yapmaya bu ay diyodum ki rabbim bu gunahkar kuluna yakistirirmi anneligi diye umutsuzdum ki bu gjnde yapmiycaktimŞu günü geçipte test yapmadan sabırla bekleyen arkadaşlarımı ayakta alkışlıyorum.. sabrınıza hayranım
Canım göğüslerinde degisiklik oldumu merak ettimonceden on gun kala bi basliyodum yapmaya bu ay diyodum ki rabbim bu gunahkar kuluna yakistirirmi anneligi diye umutsuzdum ki bu gjnde yapmiycaktim
tututuba bende bende
Valla bende kullanicam canim bide onu deneyelim bakalimBeklemedigimiz belirtisiz ayda gelir belki canimizi sıkmayalım. Ben kasımda ovulasyon testi kullanıcam.
Aminnnn cumlemizin olsunnnnn insallah bosa sevinmiyorumdur hala inanamiyorummmm 1.5 yildir bekliyoruzz evlendim evleneli hic korunmadim 2bucuk yillik evliyim cok zor beklemek Allahim hepimize anneligi yakistirsinnnSevinç gozyasin olsun saglikla kucagina al insallah. Ne kadardır istiyosunuz bebek?
[/url][/IMG] [/url][/IMG]
onceden on gun kala bi basliyodum yapmaya bu ay diyodum ki rabbim bu gunahkar kuluna yakistirirmi anneligi diye umutsuzdum ki bu gjnde yapmiycaktim
Allahim hepimize nasip etsin boyle haberi saglikla napcami sasrdim simdi ben nereye gitsem tahlil icinKızlar günaydın hepinize, hayırlı sabahlar
minikk35 canım benim senide tebrik ederim kan tahlili yaptır mutlaka, hakkında hayırlısı inşallah darısı başıma
Allahim hepimize nasip etsin boyle haberi saglikla napcami sasrdim simdi ben nereye gitsem tahlil icin
Hangi bolumune gitcem canim hemen cikar sonucu insalahBi devlet hastanesine git yaptır canm 1 saate çıkıo sonuçlar.
Biz M mavs 24 ile yarin sabah test yapicaz sen de bize katıl istersen bizim busralada hic belirtimiz yok3 gün kaldı acaba test mi yapsam diye yerimde duramıyorum ama en fazla cumaya kadar sabredebilirim. Zaten cuma günü olmazdam test yapmama bile gerek yok sağolsun psikolojik olarak tüm belirtileri hissetsem bile benim kırmızılar etkilenmez saati saatine gelir.
Amin canim gonlunu ferah tut bi kan testi yaptirAminnnn cumlemizin olsunnnnn insallah bosa sevinmiyorumdur hala inanamiyorummmm 1.5 yildir bekliyoruzz evlendim evleneli hic korunmadim 2bucuk yillik evliyim cok zor beklemek Allahim hepimize anneligi yakistirsinnn
Hangi bolumune gitcem canim hemen cikar sonucu insalah
Simdi esim aradi yap su testi calisamiyorum kafami ise veremiyorum meraktan catlicam Allahim insallah benim guzel karimdan bi guzel kizim olur dedi agliyorum suan cok kotuyum ya o boyle yaptikca olmadigini bile bile test yapamam ki offf morelim sifir kizlar sifirinda altinda
Canim istersen sen bugunden yap testiSimdi esim aradi yap su testi calisamiyorum kafami ise veremiyorum meraktan catlicam Allahim insallah benim guzel karimdan bi guzel kizim olur dedi agliyorum suan cok kotuyum ya o boyle yaptikca olmadigini bile bile test yapamam ki offf morelim sifir kizlar sifirinda altinda
Valla morelim bozuluyo adam isinin gucunun arasinda beni ariyo yap diye o boyle uzerime dustukce olmuyo diye kendimi suclamaya basladimMoralini bozma canım yap testi bu ay olmazsa diğer ay olur yani Rabbim nasip etmiştir muhakkak vaktini beklemek bize düşüyo. Yıpratmamak lazm kendimizi ( diyene bak uykularım kaçtı kaç gündür)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?