2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Rabbim bu sevinci burda bulunan herkese yasatsin insallah bende agliyorum cok sevindim bunlari gormek bile mutlu etti beni ya cok duygusala bagladim suan belirtin varmiydi canim tekrar tebrikler
Sadece regli olcak gibi kas iki klarim agriyo ccanim ay cok kotuyum suan uazamiyom dogru duzgun Allahim aratmasin isteyene
Rabbim bu sevinci burda bulunan herkese yasatsin insallah bende agliyorum cok sevindim bunlari gormek bile mutlu etti beni ya cok duygusala bagladim suan belirtin varmiydi canim tekrar tebrikler
Sadece regli olcak gibi kas iki klarim agriyo ccanim ay cok kotuyum suan uazamiyom dogru duzgun Allahim aratmasin isteyene verain saglikla cok bekledim bu haberi

Beklemedigimiz belirtisiz ayda gelir belki canimizi sıkmayalım. Ben kasımda ovulasyon testi kullanıcam.

Sevinç gozyasin olsun saglikla kucagina al insallah. Ne kadardır istiyosunuz bebek?
Aminnnn cumlemizin olsunnnnn insallah bosa sevinmiyorumdur hala inanamiyorummmm 1.5 yildir bekliyoruzz evlendim evleneli hic korunmadim 2bucuk yillik evliyim cok zor beklemek Allahim hepimize anneligi yakistirsinnn

Biz M mavs 24 ile yarin sabah test yapicaz sen de bize katıl istersen bizim busralada hic belirtimiz yok

Aminnnn cumlemizin olsunnnnn insallah bosa sevinmiyorumdur hala inanamiyorummmm 1.5 yildir bekliyoruzz evlendim evleneli hic korunmadim 2bucuk yillik evliyim cok zor beklemek Allahim hepimize anneligi yakistirsinnn
Amin canim gonlunu ferah tut bi kan testi yaptir

Simdi esim aradi yap su testi calisamiyorum kafami ise veremiyorum meraktan catlicam Allahim insallah benim guzel karimdan bi guzel kizim olur dedi agliyorum suan cok kotuyum ya o boyle yaptikca olmadigini bile bile test yapamam ki offf morelim sifir kizlar sifirinda altinda

Hangi bolumune gitcem canim hemen cikar sonucu insalah

Hangi şehirde yaşıosn canm bilmiyorm ama ankaradaym ben yakınımda bi devlet hastanesi var kadın doğuma gidip kan tahlili istiyosun. Ya da akşam acile başım ağrıyo karnım ağrıyo vs bi bahaneyle gidip ilaç vercekleri zaman ama gebelik şüphem var dersen dr a kan tahlili istiyo hemen

Moralini bozma canım yap testi bu ay olmazsa diğer ay olur yani Rabbim nasip etmiştir muhakkak vaktini beklemek bize düşüyo. Yıpratmamak lazm kendimizi ( diyene bak uykularım kaçtı kaç gündür)

Canim istersen sen bugunden yap testi

Aglayacak bisey yok eslerimiz bigün baba olcak Allahin izniyle rabbim nasip etsin hayirli olan tez zamanda üzülme lütfen

Moralini bozma canım yap testi bu ay olmazsa diğer ay olur yani Rabbim nasip etmiştir muhakkak vaktini beklemek bize düşüyo. Yıpratmamak lazm kendimizi ( diyene bak uykularım kaçtı kaç gündür)
Valla morelim bozuluyo adam isinin gucunun arasinda beni ariyo yap diye o boyle uzerime dustukce olmuyo diye kendimi suclamaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…