Canim ben normalde umursamaz biriyim ama esim boyle duygusallik yapinca bende ona benzemeye basladim 5 gun adete daha tek bi belirti yok sivilcelerimde cikti adet olucam hani icimde kucucuk bi umut bile yok negatif gormek icin de yapmak istemiyorumCanim istersen sen bugunden yap testi
Aglayacak bisey yok eslerimiz bigün baba olcak Allahin izniyle rabbim nasip etsin hayirli olan tez zamanda üzülme lütfen
İzmirdeyimbben canim simdi gitsem aciline oyle desem yaparlarmikiHangi şehirde yaşıosn canm bilmiyorm ama ankaradaym ben yakınımda bi devlet hastanesi var kadın doğuma gidip kan tahlili istiyosun. Ya da akşam acile başım ağrıyo karnım ağrıyo vs bi bahaneyle gidip ilaç vercekleri zaman ama gebelik şüphem var dersen dr a kan tahlili istiyo hemen
Benimde yuzum harita gibj canim sivilceler cikti bendede yapbsen Allahtan umit kesilmezCanim ben normalde umursamaz biriyim ama esim boyle duygusallik yapinca bende ona benzemeye basladim 5 gun adete daha tek bi belirti yok sivilcelerimde cikti adet olucam hani icimde kucucuk bi umut bile yok negatif gormek icin de yapmak istemiyorum
İzmirdeyimbben canim simdi gitsem aciline oyle desem yaparlarmiki
Ayni birdada kkadar istiyolar saglik ocagina gitsem sknucu bi kac gun sonra veriyolarŞansını dene bence. Özele git dicemde burda en dandik özel hastane bile beta hcg diyince 130 tl diyo.
Mide bulatisi belirtisi yok goguslerde sadece siskinlik var agri yok belim le ksiklarim agriyo sadece
Ayni birdada kkadar istiyolar saglik ocagina gitsem sknucu bi kac gun sonra veriyolar
Benim sonucu 1 gun sonra vermisti saglik ocagi ama onlarda belirli saate kadar kan alio sabah 10 ya da 11. Ankarada boyleydi canimAyni birdada kkadar istiyolar saglik ocagina gitsem sknucu bi kac gun sonra veriyolar
O zaman yarin ilk idrarla yap canim. Ilk idrar olmasi onemli. Ben ovulasyon testi kullandiginda umutluyum senden. Labquick markayi gttigdyordan siparis edebilirsin ben kullandim memnundum. Yine aynisindan siparis ettim.Canim ben normalde umursamaz biriyim ama esim boyle duygusallik yapinca bende ona benzemeye basladim 5 gun adete daha tek bi belirti yok sivilcelerimde cikti adet olucam hani icimde kucucuk bi umut bile yok negatif gormek icin de yapmak istemiyorum
Hic agrim yok ki akintim yok hareket ederken kasiklarimda aci yok kendimi dinliyorum ama yok normalde psikolojik olarak agrilar cikardi oda yok canim sadece adet olucam hissi var o kadar neyse nasip tabii hersey Allahim ol desin olsun bi daha ki ay artikBenimde yuzum harita gibj canim sivilceler cikti bendede yapbsen Allahtan umit kesilmez
Hadi insallah Allahim insallah hepimize versin bi an once nerden siparis ediyoruz onu yarin su testleri yapalimda siparis vereyim bendeO zaman yarin ilk idrarla yap canim. Ilk idrar olmasi onemli. Ben ovulasyon testi kullandiginda umutluyum senden. Labquick markayi gttigdyordan siparis edebilirsin ben kullandim memnundum. Yine aynisindan siparis ettim.
Saglık ocagına git idrar testinde pozitif çıktı kan testi yaptırcam deİzmirdeyimbben canim simdi gitsem aciline oyle desem yaparlarmiki
benimde boyle çıktı başlarda canim hayırlı olsun[/url][/IMG] [/url][/IMG]
canim belkide çıkar iyi düşün iyi olsun bende beklemiyordum adete 7 gun kala çıktıSimdi esim aradi yap su testi calisamiyorum kafami ise veremiyorum meraktan catlicam Allahim insallah benim guzel karimdan bi guzel kizim olur dedi agliyorum suan cok kotuyum ya o boyle yaptikca olmadigini bile bile test yapamam ki offf morelim sifir kizlar sifirinda altinda
3 gundur gremeiydm cnm esim musade etmiyor calismama bn normalde ozel guvenlik danismanligi yapiydm guvenlik gorevlisi diyim onunda vardiyesi oluyo gece gunduzlu fln o skntiCanım çok zor şeyler anlattıkların ya. Allah yardımcın olsun. Sen niçin çalışmıyorsun? Ekonomik özgürlüğün olsa hem kendi evinde olursun hem de hiç başkalarının lafını dinlemezsin
canim bende aksam acilde yaptırdım 2 saate verdiler sonucu 40 lira aldılar direk gebelik için dedimAyni birdada kkadar istiyolar saglik ocagina gitsem sknucu bi kac gun sonra veriyolar
Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah. Rabbim gönlünüze göre versinSimdi esim aradi yap su testi calisamiyorum kafami ise veremiyorum meraktan catlicam Allahim insallah benim guzel karimdan bi guzel kizim olur dedi agliyorum suan cok kotuyum ya o boyle yaptikca olmadigini bile bile test yapamam ki offf morelim sifir kizlar sifirinda altinda
7 gün kala süper çıkmış valla peki belirti varmıydıcanim belkide çıkar iyi düşün iyi olsun bende beklemiyordum adete 7 gun kala çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?