2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ah bu geç veya erken yumurtlamalar belirli bir günü olsa da biz de ona göre çalışma yapsak

Gunaydin canim benim testimin markasida laboquick. Yarin sabah 7de yapicam nasipse. Heyecanim azaldi yok sanirim.. neyse umutlar kasima her sey guzel olacak:)
Benimde oyle canim ya ne belirti var ne bisey ama esim iste var diyip duruyo ruyamda gordum diyo uzuluyorum cok istiyo artik cok dusuyo uzerime

Benimde oyle canim ya ne belirti var ne bisey ama esim iste var diyip duruyo ruyamda gordum diyo uzuluyorum cok istiyo artik cok dusuyo uzerime
Aynı durumdayiz canim gecen komsuya indik 1 yasinda kızı var bebegi gösterip bundan istiyorum Aşkım diyo bana o kadar istiyoki 3 yıldır içim acıyo..

Aynı durumdayiz canim gecen komsuya indik 1 yasinda kızı var bebegi gösterip bundan istiyorum Aşkım diyo bana o kadar istiyoki 3 yıldır içim acıyo..
Ya bu bi damlayla yanlislikla hamile kalmayi becerenler nasil kaliyo bi kerede anlamiyorum. Istemiyolar ya ondan. Isteyince olmuyo cunku artik ne belirti ne akinti bi bok yok tam aksine cok saglikliyim ya ufacik mide bulantisi bile yok umudum bitti artik

Ay cok tuhaf oldum bennnnn 2 gun gecikti kamdirmiyodur insallah beni bu test hickira hickira agliyorum
Rabbim bu sevinci burda bulunan herkese yasatsin insallah bende agliyorum cok sevindim bunlari gormek bile mutlu etti beni ya cok duygusala bagladim suan belirtin varmiydi canim tekrar tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…