Ah bu geç veya erken yumurtlamalar belirli bir günü olsa da biz de ona göre çalışma yapsakaslında yok denecek kadar az canımaz kasık batması cok bazende akıntı şeffaf, ama insan yinede kırmızıyı görmeden umudu sönmüyor, batın ilk günü test yaptım negatifti, bu ay geç yumurtladığımı bildiğim için umutluyum biraz, hayırlıs artık
Çalışmaları durdurmayın olmaz dediğiniz günler bile olabilirAmaaan benim bat kasim 9 daha coook var.Nasip bekleyecegim o kadar.
Benim de 3. Günübat geçişinin 4. günühala yok kırmızı yaşasın
Gunaydin canim benim testimin markasida laboquick. Yarin sabah 7de yapicam nasipse. Heyecanim azaldi yok sanirim.. neyse umutlar kasima her sey guzel olacak:)Kizlar yarin test yapicam bata 4 gun kaliyo ovula diye bir marka var elimde kullanan var mi nasil iyi mi ?
Cok net hamilesin Allahin izniyle maasallah canim hemen kana git. Belirtilerin neler göğüslerinde acı var mi? adet ne zamandi?[/url][/IMG] [/url][/IMG]
Benimde oyle canim ya ne belirti var ne bisey ama esim iste var diyip duruyo ruyamda gordum diyo uzuluyorum cok istiyo artik cok dusuyo uzerimeGunaydin canim benim testimin markasida laboquick. Yarin sabah 7de yapicam nasipse. Heyecanim azaldi yok sanirim.. neyse umutlar kasima her sey guzel olacak:)
Aynı durumdayiz canim gecen komsuya indik 1 yasinda kızı var bebegi gösterip bundan istiyorum Aşkım diyo banaBenimde oyle canim ya ne belirti var ne bisey ama esim iste var diyip duruyo ruyamda gordum diyo uzuluyorum cok istiyo artik cok dusuyo uzerime
Ya bu bi damlayla yanlislikla hamile kalmayi becerenler nasil kaliyo bi kerede anlamiyorum. Istemiyolar ya ondan. Isteyince olmuyo cunkuAynı durumdayiz canim gecen komsuya indik 1 yasinda kızı var bebegi gösterip bundan istiyorum Aşkım diyo banao kadar istiyoki 3 yıldır içim acıyo..
Canim benim dogru dogru dogru hamilesinnnnnkizlar bak bidaha cektim simdi dogru degilmi
Sevinç gozyasin olsun saglikla kucagina al insallah. Ne kadardır istiyosunuz bebek?Ay cok tuhaf oldum bennnnn 2 gun gecikti kamdirmiyodur insallah beni bu test hickira hickira agliyorum
Rabbim bu sevinci burda bulunan herkese yasatsin insallah bende agliyorum cok sevindim bunlari gormek bile mutlu etti beni ya cok duygusala bagladim suan belirtin varmiydi canim tekrar tebriklerAy cok tuhaf oldum bennnnn 2 gun gecikti kamdirmiyodur insallah beni bu test hickira hickira agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?