2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yokk artıkkk.... cnm senin çalışma şansın yok mu? eşine bahsetmiyor musun? ne düşüünüyor
Annesiyle defalarca konustu anbesi surat asiyor gecyr cocuk gibi yani bi gun annesine cok siddetli bagirdigini bile biliyorum biraz birak bizi nefes alalim diye ama oyle bagirmasna da gonlum rahat etmyr bagrsada bagrmasada ayni bilmiyorum belki yazin 5 ayligina memlekete giderleese esimin teyzesi konusup burda kalmaya ikna ederm dyr bklyrz

Çok kötüymüş canım ya. Kp hayatta mı? Hiç mi anlaştığı komşusu falan yok. Bu nedir wcye de gelecek utanmasa
Hayatta evet yok komsularimizdan herkes bna sen bu evde olmasan bu ev bos gibi diyolar Allah in selamini vermez yani dua edinde gitsinler memlekete ablam esime gulu seven dikenine katlanirda o diken kanatirsa sikinti dedi adama acidim rengi atti kiyamam ya

canımcım moralini bozma hemen dur bakalım daha adetine 5 gün varmış. hem herkeste belirti olcak diye bişey yok ki hatta adet olsan bile hamile değilsin anlamına gelmiyor ben 4 ay normal adet group hamile olduğunu öğrenen duydum kuzum Allah ol dedikten sonar her şekilde olur sen bile anlamazsın benim eşimde her ay adet olunca yıkılıyor üzülüyor ama yapcak bişey yok bizim elimizde değil tatlım sonar hemen bana moral veriyor ben daha çok üzülmiyim diye onlar bizden daha dayanıklı bakma sen sen yap bir testini sonucunu bizimle de paylaş ama çatlarız burda

Valla morelim bozuluyo adam isinin gucunun arasinda beni ariyo yap diye o boyle uzerime dustukce olmuyo diye kendimi suclamaya basladim

canım benim kendini niye suçluyorsun düşünme böyle aaa ben ne diyordum pozitif düşün pozitif olsun hem daha adet olmamışsın belki geç döllenme daha şansın var canım moral bozmak yok moralimizi ne yüksek tutarsak ne kadar olumlu düşünürsek o olumlu olur bende gününde adet oldum ama hala pozitif düşünüyorum inanıyorum çok yaklaştım olacak bugün gidip testere dişli aslan pençesi alıcam ve ona başlıcam ve çalışmalar tam gaz devam sende olumlu düşün kuzum benim

ve 4 gün geçtikten sonra azönce aniden bir lekem geldi adet oluyorum vücudum benimle oyun oynadı, umutlar yine kötü sonlandı bir süre girmeyeceğim gerçektwn kötü hissediyorum kendimi kızlar allaha emanet olun inşallah hepiniz güzel haberler alırısnız, güzel haberleri olanlarıda tebrik ediyorum...

Allahim hepimize nasip etsin boyle haberi saglikla napcami sasrdim simdi ben nereye gitsem tahlil icin

canım tebrik ederim kan testi sonucunuda bekliyoruz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim topiğimiz ne kadar bereketli nazar değmesin maşallah Rabbim bizlerede bu sevinci yaşamayı nasip etsin tez zamanda inşallah

Allahim hepimize nasip etsin boyle haberi saglikla napcami sasrdim simdi ben nereye gitsem tahlil icin

canım devlet hastanesine git acile kaç gündür midem bulanıyor başım ağrıyo de ve adetim gecikti de onlar hemen kan testi istiyorlar zaten hemde bedava sonucu da 2 saat sonar falan çıkıyor hadi bekliyoruz sonucunu canım

ben eşim zorla yaptırıyor testi bana negative görmekten bıktığım için cesaret edip yapamıyorum öyle bekliyom saf saf bir işaret gelsinde hamile olduğumu anlıyım diye

Benimde 1 haftadır bi belirtilerim vardı ama adetime 3 gün kaldı içimdeki hislerim belirtilerim puuuf oldu uçtu. Bi de temmuzda bi kaybım oldu ondan snra bebek isteği tavan yaptı bende. Allah hayırlısını versin cuma gününü beklemekten başka bi çarem yok.

Saol canim benim ne kadar pozitif bi insansin sen ya bizede gonder enerjini:) ne biliyim ya herkes hamile yolda yururken bile askim kadinin karnina bak diyo benimki icim gidiyo valla

Yarin ilk idrarla yapicam canim hemen yazicam zaten olsun ve olmasin artik Allahima biraktim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…