- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Annesiyle defalarca konustu anbesi surat asiyor gecyr cocuk gibi yani bi gun annesine cok siddetli bagirdigini bile biliyorum biraz birak bizi nefes alalim diye ama oyle bagirmasna da gonlum rahat etmyr bagrsada bagrmasada ayni bilmiyorum belki yazin 5 ayligina memlekete giderleese esimin teyzesi konusup burda kalmaya ikna ederm dyr bklyrzyokk artıkkk.... cnm senin çalışma şansın yok mu? eşine bahsetmiyor musun? ne düşüünüyor
akıntı vardi devamlı canim birazda karın ağrısı. 3 kalada kanda 420.12 cikti7 gün kala süper çıkmış valla peki belirti varmıydı
Tebrik ederim harika maşallah.Benim son 8 gün ama hiç belirti yokakıntı vardi devamlı canim birazda karın ağrısı. 3 kalada kanda 420.12 cikti
Hayatta evet yok komsularimizdan herkes bna sen bu evde olmasan bu ev bos gibi diyolar Allah in selamini vermez yani dua edinde gitsinler memlekete ablam esime gulu seven dikenine katlanirda o diken kanatirsa sikinti dedi adama acidim rengi atti kiyamam yaÇok kötüymüş canım ya. Kp hayatta mı? Hiç mi anlaştığı komşusu falan yok. Bu nedir wcye de gelecek utanmasa
Ohaa 7 gun kala :) Allahim insallah ya insallah nolursun cok istiyorum esim icin :)canim belkide çıkar iyi düşün iyi olsun bende beklemiyordum adete 7 gun kala çıktı
Akintin nasildi canimakıntı vardi devamlı canim birazda karın ağrısı. 3 kalada kanda 420.12 cikti
beyaz krem gibi bazende devamli hafif sarı canim devamli bir islaklik var gibiAkintin nasildi canim
Hic agrim yok ki akintim yok hareket ederken kasiklarimda aci yok kendimi dinliyorum ama yok normalde psikolojik olarak agrilar cikardi oda yok canim sadece adet olucam hissi var o kadar neyse nasip tabii hersey Allahim ol desin olsun bi daha ki ay artik
Selamun aleykum Intrnetm yoktu giremiyordum nasilsiniz kuzular bayagi sayfa olmus okuyamadim tek tek hamisler varsa hepisini opup tebrikler ederim calismalara devam edenlerede Allah kyvvet versin
Gunaydın kızlar tuvaletımı yaparken sol kasığıma birsey batıyor :-(
Valla morelim bozuluyo adam isinin gucunun arasinda beni ariyo yap diye o boyle uzerime dustukce olmuyo diye kendimi suclamaya basladim
Allahim hepimize nasip etsin boyle haberi saglikla napcami sasrdim simdi ben nereye gitsem tahlil icin
Allahim hepimize nasip etsin boyle haberi saglikla napcami sasrdim simdi ben nereye gitsem tahlil icin
Şu günü geçipte test yapmadan sabırla bekleyen arkadaşlarımı ayakta alkışlıyorum.. sabrınıza hayranım
Benimde oyleydi ama kesildi gelmiyo adet olucam galiba karnimda icine cokmus gibi duruyo zaten .s neyse sevincler kasima insallahbeyaz krem gibi bazende devamli hafif sarı canim devamli bir islaklik var gibi
beneşim zorla yaptırıyor testi bana negative görmekten bıktığım için cesaret edip yapamıyorum öyle bekliyom saf saf bir işaret gelsinde hamile olduğumu anlıyım diye
Saol canim benim ne kadar pozitif bi insansin sen ya bizede gonder enerjini:) ne biliyim ya herkes hamile yolda yururken bile askim kadinin karnina bak diyo benimki icim gidiyo vallacanım benim kendini niye suçluyorsun düşünme böyle aaa ben ne diyordum pozitif düşün pozitif olsunhem daha adet olmamışsın belki geç döllenme daha şansın var canım moral bozmak yok moralimizi ne yüksek tutarsak ne kadar olumlu düşünürsek o olumlu olur bende gününde adet oldum ama hala pozitif düşünüyorum inanıyorum çok yaklaştım olacak bugün gidip testere dişli aslan pençesi alıcam ve ona başlıcam ve çalışmalar tam gaz devam sende olumlu düşün kuzum benim
Yarin ilk idrarla yapicam canim hemen yazicam zaten olsun ve olmasin artik Allahima biraktim :)canımcım moralini bozma hemen dur bakalım daha adetine 5 gün varmış. hem herkeste belirti olcak diye bişey yok ki hatta adet olsan bile hamile değilsin anlamına gelmiyor ben 4 ay normal adet group hamile olduğunu öğrenen duydum kuzumAllah ol dedikten sonar her şekilde olur sen bile anlamazsın benim eşimde her ay adet olunca yıkılıyor üzülüyor ama yapcak bişey yok bizim elimizde değil tatlım sonar hemen bana moral veriyor ben daha çok üzülmiyim diye onlar bizden daha dayanıklı bakma sen sen yap bir testini sonucunu bizimle de paylaş ama çatlarız burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?