- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
canımm üzülme, elbet senin de olacak belki yerleşme kanamasıdır o kanama?ve 4 gün geçtikten sonra azönce aniden bir lekem geldi adet oluyorumvücudum benimle oyun oynadı, umutlar yine kötü sonlandı bir süre girmeyeceğim gerçektwn kötü hissediyorum kendimi kızlar allaha emanet olun inşallah hepiniz güzel haberler alırısnız, güzel haberleri olanlarıda tebrik ediyorum...
Günaydın kizlarrrr...bata son 1 ..Dünkü testim silik çıkmıştı yanlıştı sanki.benim bugün kasikta olan ağrılarım değişti.adet sancisina döndü adet olcam sanırım.çokta akıntım var sarı ....benim 4 er aylık 3 tane dusugum var 3 yıl aradan sonra bu ay başladım hamilelik işine.hakkımızda hayirlisi
Canım üzülme kafayı da takma.daha adetin e varmış hem...hakkımızda herseyin hayırlısı olur.biz nekadar uğraşşakta onun zamanı varsa o zamanda olur.benim 4 er aylık yavrularım gitti...3 tane...İsyan etmek üzülmek yok.böyle hayirliymisBenimde oyleydi ama kesildi gelmiyo adet olucam galiba karnimda icine cokmus gibi duruyo zaten .s neyse sevincler kasima insallah
Insallah bakalım bundan önceki gebeligimde de sanki silik çıkmıştı diye hatırlıyorum tabi 3 yıl geçince ustundenBenim ilk hamileliğimde adet günümde adet sancısından hastaneye gittim acile hep sancılı olur zaten kan testi yaptılar umutsuzca bekledim sonucu bi baktım hamileyim uzun sürmedi orası ayrı ama adet belirtileriyle çok karışıyo. Bi kere silik çıktıysa umut var demektir
Insallah bakalım bundan önceki gebeligimde de sanki silik çıkmıştı diye hatırlıyorum tabi 3 yıl geçince ustunden
Haklisin aslinda Rabbim hayirlisiyla versin insllah hepimize canim ne diyim ki uzuldum simdi .s Rabbim seninde gonlune gore versin insllahCanım üzülme kafayı da takma.daha adetin e varmış hem...hakkımızda herseyin hayırlısı olur.biz nekadar uğraşşakta onun zamanı varsa o zamanda olur.benim 4 er aylık yavrularım gitti...3 tane...İsyan etmek üzülmek yok.böyle hayirliymis
İviiiiiiit enistelerede sizede bn daha bkliyom bitsin hastaligim son hiz dvmamin canım benim kuvvet şart tabi
Kizlar su an Arkadasimla beraber hastanedeyim dua edin banacanım devlet hastanesine git acile kaç gündür midem bulanıyor başım ağrıyo de ve adetim gecikti de onlar hemen kan testi istiyorlar zaten hemde bedavasonucu da 2 saat sonar falan çıkıyor hadi bekliyoruz sonucunu canım
Yok canm bat a daha cok var bat 8 kasım. Ama ılk defa bu ay calısşmalara erken basladık bakalm bu aydan umutlanmak istiyorumtest yaptın mı canım bat kaç?
Kizlar su an Arkadasimla beraber hastanedeyim dua edin bana
Güzel haberi ver bekliyoruz dualarım seninleKizlar su an Arkadasimla beraber hastanedeyim dua edin bana
Dualarimiz seninle canim benim hadi sonucu bekliyoruz heyecanla :)Kizlar su an Arkadasimla beraber hastanedeyim dua edin bana
Canim rabbim hayirlisini versin insallah guzel haberlerle gelKizlar su an Arkadasimla beraber hastanedeyim dua edin bana
kızlar sız bunda bısey goruyormusunuz bata 4 gun var bu sabah yaptım boyle cıktı sankı sılık cızgı var gıbı heyecanlandım gıttım clear blunun dıgatını aldım onda yok cıktı o yanılmaz dımıı help meee
bnde 23 ekimde regl oldum dr vitamin takisytesi başladı eşimede döllenme arttırıcı verdi baklaım 2 ay beklices yoksa tüp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?