2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın kizlarrrr...bata son 1 ..Dünkü testim silik çıkmıştı yanlıştı sanki.benim bugün kasikta olan ağrılarım değişti.adet sancisina döndü adet olcam sanırım.çokta akıntım var sarı ....benim 4 er aylık 3 tane dusugum var 3 yıl aradan sonra bu ay başladım hamilelik işine.hakkımızda hayirlisi

canımm üzülme, elbet senin de olacak belki yerleşme kanamasıdır o kanama?

Benim ilk hamileliğimde adet günümde adet sancısından hastaneye gittim acile hep sancılı olur zaten kan testi yaptılar umutsuzca bekledim sonucu bi baktım hamileyim uzun sürmedi orası ayrı ama adet belirtileriyle çok karışıyo. Bi kere silik çıktıysa umut var demektir

Benimde oyleydi ama kesildi gelmiyo adet olucam galiba karnimda icine cokmus gibi duruyo zaten .s neyse sevincler kasima insallah
Canım üzülme kafayı da takma.daha adetin e varmış hem...hakkımızda herseyin hayırlısı olur.biz nekadar uğraşşakta onun zamanı varsa o zamanda olur.benim 4 er aylık yavrularım gitti...3 tane...İsyan etmek üzülmek yok.böyle hayirliymis

Insallah bakalım bundan önceki gebeligimde de sanki silik çıkmıştı diye hatırlıyorum tabi 3 yıl geçince ustunden

Haklisin aslinda Rabbim hayirlisiyla versin insllah hepimize canim ne diyim ki uzuldum simdi .s Rabbim seninde gonlune gore versin insllah

Kizlar su an Arkadasimla beraber hastanedeyim dua edin bana

Ay kızlar telefonun mobil baglantı sorunu var o yuzden internetım yenılendı ama cok giremiyorum galiba esimin telefonuyla degiştircem

Kızlarrr hamile olduğunu yeni öğrenenler bacaklarınızda ağrı var mı sanki böyle hamlamış gibi bu belirti mi? Artk her şeyi belirti gibi algılıyom kafamda deli sorular

kızlar sız bunda bısey goruyormusunuz bata 4 gun var bu sabah yaptım boyle cıktı sankı sılık cızgı var gıbı heyecanlandım gıttım clear blunun dıgatını aldım onda yok cıktı o yanılmaz dımıı help meee

Eklentiler

• öö.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…