Yarin tekrarla canim benim ya var orda bi cizgi ama cok ksilik yarin ilk idrarla dene sabahkızlar sız bunda bısey goruyormusunuz bata 4 gun var bu sabah yaptım boyle cıktı sankı sılık cızgı var gıbı heyecanlandım gıttım clear blunun dıgatını aldım onda yok cıktı o yanılmaz dımıı help meee
sanki var gibi iki gün sonra tekrar denekızlar sız bunda bısey goruyormusunuz bata 4 gun var bu sabah yaptım boyle cıktı sankı sılık cızgı var gıbı heyecanlandım gıttım clear blunun dıgatını aldım onda yok cıktı o yanılmaz dımıı help meee
evet ağrı vardı hala da var. göğüslerime dokunamıyorum ve mide bulantısıKızlarrr hamile olduğunu yeni öğrenenler bacaklarınızda ağrı var mı sanki böyle hamlamış gibi bu belirti mi? Artk her şeyi belirti gibi algılıyom kafamda deli sorular
kızlar sız bunda bısey goruyormusunuz bata 4 gun var bu sabah yaptım boyle cıktı sankı sılık cızgı var gıbı heyecanlandım gıttım clear blunun dıgatını aldım onda yok cıktı o yanılmaz dımıı help meee
Yani fotoyu büyütünce çokk az bişi var gibi ama bence yarın tekrarla canm[/QUOTE
bat gunu yaparım kalbım artık negatıflerı kaldıramıcak yıne cok uzgunum yaaaallah yardımcımız olsun yaşayalım o sevıncı
evet ben gördüm çok silik bence kan vermelisin
evet ağrı vardı hala da var. göğüslerime dokunamıyorum ve mide bulantısı
Benimde 1 haftadır bi belirtilerim vardı ama adetime 3 gün kaldı içimdeki hislerim belirtilerim puuuf oldu uçtu. Bi de temmuzda bi kaybım oldu ondan snra bebek isteği tavan yaptı bende. Allah hayırlısını versin cuma gününü beklemekten başka bi çarem yok.
Saol canim benim ne kadar pozitif bi insansin sen ya bizede gonder enerjini:) ne biliyim ya herkes hamile yolda yururken bile askim kadinin karnina bak diyo benimki icim gidiyo valla
Yarin ilk idrarla yapicam canim hemen yazicam zaten olsun ve olmasin artik Allahima biraktim :)
1sene oldu bizim bnm tek tüp cok ince geçiş var sağda 3cm çikolata var o yusden 2 ay takviye verdi vitaminler vs olmassa tüpe başlanacak mışs
geçmiş olsun canım üzüldüm Allah sağlıklısını versin sanada inşallah
İviiiiiiit enistelerede sizede bn daha bkliyom bitsin hastaligim son hiz dvm
Tek tüplede olan bicok kisi var seninde olur insallah. Sana ve esine hangi vitaminleri verdi ne kullaniyosunuz?1sene oldu bizim bnm tek tüp cok ince geçiş var sağda 3cm çikolata var o yusden 2 ay takviye verdi vitaminler vs olmassa tüpe başlanacak mışs
Kizlar su an Arkadasimla beraber hastanedeyim dua edin bana
Yok canm bat a daha cok var bat 8 kasım. Ama ılk defa bu ay calısşmalara erken basladık bakalm bu aydan umutlanmak istiyorum
kızlar sız bunda bısey goruyormusunuz bata 4 gun var bu sabah yaptım boyle cıktı sankı sılık cızgı var gıbı heyecanlandım gıttım clear blunun dıgatını aldım onda yok cıktı o yanılmaz dımıı help meee
kızlaaaar, dünden beri adet olmuşum gibi şiddetli bir ağrı çekiyorum, sürekli adet oldm sanıyorum ama aslında tam 4 günüm varsizce bu bir belirti mi yoksa erken mi adet olucam :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?