2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yarin tekrarla canim benim ya var orda bi cizgi ama cok ksilik yarin ilk idrarla dene sabah

Kızlarrr hamile olduğunu yeni öğrenenler bacaklarınızda ağrı var mı sanki böyle hamlamış gibi bu belirti mi? Artk her şeyi belirti gibi algılıyom kafamda deli sorular
evet ağrı vardı hala da var. göğüslerime dokunamıyorum ve mide bulantısı

evet ben gördüm çok silik bence kan vermelisin

geçmiş olsun canım üzüldüm Allah sağlıklısını versin sanada inşallah

Saol canim benim ne kadar pozitif bi insansin sen ya bizede gonder enerjini:) ne biliyim ya herkes hamile yolda yururken bile askim kadinin karnina bak diyo benimki icim gidiyo valla

evet canım benim de içim gidiyor onları görünce üzülüyorum içten içe ama hemen kendimi toparlıyorum kendine gel diyorum seninde olacak birgün üzülmek yok bende en çok eşime üzülüyorum her ay o heyecanı görüyorum ya onda sonuç hüsran olunca üzülüyorum ama oda bana çok moral veriyor hemen toparlıyoruz kendimizi o yüzden sende üzülme canım olacak Rabbim bizede nasip edecek ama zaman biraz sabır belki en iyisini nasip edecek beklediğimize değecek öyle düşün kuzum benim

kızlaaaar, dünden beri adet olmuşum gibi şiddetli bir ağrı çekiyorum, sürekli adet oldm sanıyorum ama aslında tam 4 günüm var sizce bu bir belirti mi yoksa erken mi adet olucam :

kan testi ver bence canım için rahatlasın.

kızlaaaar, dünden beri adet olmuşum gibi şiddetli bir ağrı çekiyorum, sürekli adet oldm sanıyorum ama aslında tam 4 günüm var sizce bu bir belirti mi yoksa erken mi adet olucam :

Bnimde 3 günüm var kasıklarm adet olcakmışım gibi ağrıyo. Belim bacaklarm ağrıyo puff beklemek zor iş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…