2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

sorma canım yaa :) aslında benim 10 gündür karnım ağrıyor ama 2 gündür şiddetli bi ağrı. inşallh güzel sonuclar alırız canımmm senin başka belirti var mı

Başım dönüyo ve sürekli açımmm sabahları tuvalete sıkışık gidiyorum filan. 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım o hamileliğimde de başım çok dönüyodu oruçtan sanmıştm. Cuma günü gelsin hayırlısıyla bakalm neler olacak..

Tamam canım keske diğerini yapmasaydım 1 gun bari sevınseydım ıhtımalıne yaaaa

canım dur hemen ümitsizliğe kapılma ya idrar testlerinin negatifte yanılma payı var belki daha çok küçüktür belli olmuyordur en iyisi kan testi yaptır sonucunu bekliyoruz canım hadi

Saol melegim ya :) icime su serptin biraz olsun yuzumu gulumsettin tamam artik bundan sonra pozitif dusunuyoruz her ne olursa olsun pozitif :)

Saol melegim ya :) icime su serptin biraz olsun yuzumu gulumsettin tamam artik bundan sonra pozitif dusunuyoruz her ne olursa olsun pozitif :)

aynen bebişim pozitif düşünüyoruz evrene pozitif enerji yolluyoruz evrende bize 3 ün 1 ni yolluyor ama olsun yinede pozitif enerji şebeklik yapıyım az moraliniz yerine gelsin yoksa karamsarlıktan ölcez burda

aynen bebişim pozitif düşünüyoruz evrene pozitif enerji yolluyoruz evrende bize 3 ün 1 ni yolluyor ama olsun yinede pozitif enerji şebeklik yapıyım az moraliniz yerine gelsin yoksa karamsarlıktan ölcez burda
ya Allah senin yuzunu guldursun keyfim yokken yerine getirdin Rabbim sana hemen tez vakitte bebis versin insallahhhhhh neyse kasim ayinda ovulasyon kullanicam o zaman olur insallah bide onu deneyelim bakalim pzitif dusunuyorum pozitif olucak

valla canım bende de anavatan kan ağlıyor maalesef o yüzden beklicek enişte yapcak bişey yok cuma gününden itibaren son gaz devam
Bnde persembe gunu baslicm ya cnm doktor bana hergun yapmak daha saglikli sperm uretir dedi yumurtlama gunlerinde ara vermeden yapin dedi yani bibos bi dolu degil dedi

Banada oyle demisti sperm sayisida azalmiyomus sadece olu spermler olmadigi icin sayi dusuk cikiyomus:)
Bana diyoki balik ilk ciktigi gunmu taze olur sonraki gunlermi verdigi ornege bk adsmin yolda esime dedim bidaha balik yemicem bu adsm hep yiyeceklerden ornek gosteryo yakinda onun yuzunden zayoflicm

Merhaba kizlar sanirim bende kasima kaldim yarin adet gunum kasiklarim agriyor heycanlandim belki yerlesme agrisidir dedim test yaptim sonuc negatif cok dusunuyorum galiba bn dusunmeden duramiyorum offff

kızlar yarın catlatma iğnesi vurdurcam. sonra progestan kullancam inş. bu ay olur ama ümitlenmek istemiyorum artık

Com uzuldum umarım sağlıkla kucağına alırsın bebegini bu sefer.neden olmuştu 4aylik epey buyumusler?

geçmiş olsun canım kaç haftalık kürtaj olmuştun doktor korunma vermedi mi bende 2buçuk ay önce olmuştum

Kızlar bende size en büyük belirti biliyorsunuz ben 4 gün önce öğrendim gebeliğimi kişiden kişiye fark ediyordur mutlaka ama batım yarın benim akıntım çok arttı açık saro beyaz gibi bir akıntı geliyor belki size faydası olur sürekli bir ıslaklık hissi var adet yaklaşırken kumkuru geçirenler için en büyük belirti bu olabilir ama mide benim mesela baş dönme mide bulantım daha hiç olmadı

geçmiş olsun canım kaç haftalık kürtaj olmuştun doktor korunma vermedi mi bende 2buçuk ay önce olmuştum

8 haftalıkken ama kalbi 6+5te durmuş canm. Doktor 3 ay korun dedi ama ben zaten 1.5 yıldır bekliyorum bi de herkes dedi ki kürtajdan snra rahat hamile kalınır. İlk ay korundm 37. Gün adet oldm 2. Adetim 30 günde geldi 3.sünü bekliyorm şimdi bakalm cuma günü umarım gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…