kan testi ver bence canım için rahatlasın.
sorma canım yaa :) aslında benim 10 gündür karnım ağrıyor ama 2 gündür şiddetli bi ağrı. inşallh güzel sonuclar alırız canımmm senin başka belirti var mıBnimde 3 günüm var kasıklarm adet olcakmışım gibi ağrıyo. Belim bacaklarm ağrıyo puff beklemek zor iş..
sorma canım yaa :) aslında benim 10 gündür karnım ağrıyor ama 2 gündür şiddetli bi ağrı. inşallh güzel sonuclar alırız canımmm senin başka belirti var mı
Tamam canım keske diğerini yapmasaydım 1 gun bari sevınseydım ıhtımalıne yaaaa
Saol melegim ya :) icime su serptin biraz olsun yuzumu gulumsettin tamam artik bundan sonra pozitif dusunuyoruz her ne olursa olsun pozitif :)evet canım benim de içim gidiyor onları görünce üzülüyorum içten içe ama hemen kendimi toparlıyorum kendine gel diyorum seninde olacak birgün üzülmek yok bende en çok eşime üzülüyorum her ay o heyecanı görüyorum ya onda sonuç hüsran olunca üzülüyorum ama oda bana çok moral veriyor hemen toparlıyoruz kendimizi o yüzden sende üzülme canım olacak Rabbim bizede nasip edecek ama zaman biraz sabır belki en iyisini nasip edecek beklediğimize değecek öyle düşün kuzum benim
Saol melegim ya :) icime su serptin biraz olsun yuzumu gulumsettin tamam artik bundan sonra pozitif dusunuyoruz her ne olursa olsun pozitif :)
aynen bebişim pozitif düşünüyoruz evrene pozitif enerji yolluyoruz evrende bize 3 ün 1 ni yolluyor ama olsun yinede pozitif enerjişebeklik yapıyım az moraliniz yerine gelsin yoksa karamsarlıktan ölcez burda
Bnde persembe gunu baslicm ya cnm doktor bana hergun yapmak daha saglikli sperm uretir dedi yumurtlama gunlerinde ara vermeden yapin dedi yani bibos bi dolu degil dedivalla canım bende de anavatan kan ağlıyor maalesef o yüzden beklicek enişte yapcak bişey yok cuma gününden itibaren son gaz devam
Banada oyle demisti sperm sayisida azalmiyomus sadece olu spermler olmadigi icin sayi dusuk cikiyomus:)Bnde persembe gunu baslicm ya cnm doktor bana hergun yapmak daha saglikli sperm uretir dedi yumurtlama gunlerinde ara vermeden yapin dedi yani bibos bi dolu degil dedi
Bana diyoki balik ilk ciktigi gunmu taze olur sonraki gunlermi verdigi ornege bk adsmin yolda esime dedim bidaha balik yemicem bu adsm hep yiyeceklerden ornek gosteryo yakinda onun yuzunden zayoflicmBanada oyle demisti sperm sayisida azalmiyomus sadece olu spermler olmadigi icin sayi dusuk cikiyomus:)
Bana diyoki balik ilk ciktigi gunmu taze olur sonraki gunlermi verdigi ornege bk adsmin yolda esime dedim bidaha balik yemicem bu adsm hep yiyeceklerden ornek gosteryo yakinda onun yuzunden zayoflicm
Com uzuldum umarım sağlıkla kucağına alırsın bebegini bu sefer.neden olmuştu 4aylik epey buyumusler?Günaydın kizlarrrr...bata son 1 ..Dünkü testim silik çıkmıştı yanlıştı sanki.benim bugün kasikta olan ağrılarım değişti.adet sancisina döndü adet olcam sanırım.çokta akıntım var sarı ....benim 4 er aylık 3 tane dusugum var 3 yıl aradan sonra bu ay başladım hamilelik işine.hakkımızda hayirlisi
geçmiş olsun canım kaç haftalık kürtaj olmuştun doktor korunma vermedi mi bende 2buçuk ay önce olmuştumBaşım dönüyo ve sürekli açımmm sabahları tuvalete sıkışık gidiyorum filan. 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım o hamileliğimde de başım çok dönüyodu oruçtan sanmıştm. Cuma günü gelsin hayırlısıyla bakalm neler olacak..
saol canim amin inşallah rahim ağzı yetmezligim varCom uzuldum umarım sağlıkla kucağına alırsın bebegini bu sefer.neden olmuştu 4aylik epey buyumusler?
geçmiş olsun canım kaç haftalık kürtaj olmuştun doktor korunma vermedi mi bende 2buçuk ay önce olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?