2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hay Allahim ogrenemiycem yq bu gun acile girdim geri zekali doktor bakmadi bile polikilinige ciktim ordada en erken sira bir ayyyy saglik ocagina gitsem yapilmaz Allah bilir tahlil saati gecmistir

kan pihtilasmasina falan bakıldı mı canim senin

kan pihtilasmasina falan bakıldı mı canim senin

Yok canım ilk kayıplarda bakılmıyo tekrarlarsa araştırıyolar. Doktorum ilk gebeliklerde çok normal dedi. Kafama takılan tek şey 19. Gün progesteron hormonum 3.39 çıktı dr önemli olan 21 22. Günler dedi düşük çıkarsa tekrar et 2 gün snra dedi. Bi de bu ay adaçayları civanperçemleri polenler neler yedim içtim yumurtlamadm mı acaba diye düşünürken saçma sapan belirtilerde var. Kafamda deli sorularrrr 22. Gğnde yaptırduğım testi başka bi hastanede yaptırdm mallar 1 hafta 10 güne çıkar dediler başta söleseler başka yerde yaptırırdm.

Merhabalar ben de uzun zamandır takip etmeme rağmen henüz yeni üye olabildim
2 yıllık evliyim.ilk kez bu ay yumurtlama takibi yaparak korunmasız olarak ilişki yaşadık. Benim de bat bugün idi fakat regl olmadım ve sabah idrar testi yaptığımda silik bir ikinci çizgi daha vardı testte. daha ilk ayımız olduğu için ben testin yanlış olabileceğini düşünmekle birlikte aslında hamile olmayı ne kadar çok istediğimi de farketmiş oldum. 1 hafta kadar önce kasıklarımda ağrı vardı 2 gün kadar. bugün ve dünde sanki adet olucakmışım gibi ama daha baskın bir ağrı var.gögüslerimde de herhangi bir anormallik yok. o yüzden hala daha pek inandırıcı gelmiyor bana test. 2-3 gün bekleyip başka bir tane daha yapmak gerekicek sanırım
Umarım isteyen herkes en hayırlı zamanda arzusuna kavuşur

Merhaba herkese burda olmak bana biraz acı veriyor ekim 5 yani bu ay dusuk yaptım. Rahim toparlandigini ve korunmamam gerektiğini söyledi doktorum kürtaj olmadım.Korunmuyorum inşallah bende bu üzüntüden sonra sağlıklı ve hayırlı bi gebelik geçiririm. Allah içimize ferahlık versin. Hakkımızda hayırlısı..

ya Allah senin yuzunu guldursun keyfim yokken yerine getirdin Rabbim sana hemen tez vakitte bebis versin insallahhhhhh neyse kasim ayinda ovulasyon kullanicam o zaman olur insallah bide onu deneyelim bakalim pzitif dusunuyorum pozitif olucak

aynen bebişim böyle devam sabreden derviş muradına ermiş hee birde sabreden derviş sabretmekten gebermiş versiyonu var ama sen ona çok takılma pozitif düşünce pozitif sonuç

Bnde persembe gunu baslicm ya cnm doktor bana hergun yapmak daha saglikli sperm uretir dedi yumurtlama gunlerinde ara vermeden yapin dedi yani bibos bi dolu degil dedi

aaa neden öyle dediki genelde doktorlar 2 gün arayla diyor çünkü hergün yapmak spermleri azaltıyormuş

Silik çizgi pozitif demek oluyo harikaaaaa hemen kan testi yaptırın gerçek sonuca ulaşırsınız. Bizede gzel haberleri verin inşallah

Silik çizgi pozitif demek oluyo harikaaaaa hemen kan testi yaptırın gerçek sonuca ulaşırsınız. Bizede gzel haberleri verin inşallah

Umarım evet pozitif biliyorum fakat ben kendim inanamadığım için bana böyle geliyo sanırım
yarın sabah tekrar yapıcam ve onda da aynı şekilde çıkarsa kan testine gidicem. size de haberlerini veririm elbette
Tabi adet olmazsam :)

Insallah en kisa zamanda güzel haberini alırız.birşeyin yokmuş zaten...olur hayırlısı ile.

Gozunaydin ba3588 rabbim aratmadan gonderdi insallah meleğini.. testinin fotografini yüklersen belki bizde yorum yapabiliriz. Burda onemli olan silikte olsa idrarı damlatır damlatmaz cıkmıs olması

Gecmisolsun canim kurtaj olmadiysan korunmana gerek yok bencede küçük haftalarda düşük yapinca korunmayin diyo dr.lar.

öncelikle topiğimize hoşgeldin tatlım inşallah hamişsindir de tüm o ağrıların ondandır hadi inşallah güzel haberler verirsin bizede Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…