2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Burcu251 canim merhaba bugunku kan testi sonucun ne zaman cikacak? Hayirli sonuclarin olsun insallah.

Ben de hic belirti yok göğüslerim fos
Canım bugün kan testi yaptıramadık sağlık ocagına gittik kan barkod sayfası açılmadı sonra hastaneye gittik cook kalabalıktı işe cok geç kalmıştım yarına kaldı anlıyacağın. İyi düşünmeye çalış canım sıkma kendini ve herkes de aynı olmuyor bende hiç mide bulantısı baş dönmesi yok ama uykum geliyor dün 22:30 da uyuya kalmışım pozitif düşün.

Kizlar civan percemi ne ise yariyor bilgisi olan var mi ne zaman ne kadr sure kullaniliyor

Civanperçemi kadınlar için çok yararlıymş rahime hormonlara bi ton faydası varmş ben bu ay kullandm. Adaçayı civanperçemi günde 2 bardak ama yumurtlama günğne kadar sonra bıraktm.

ben burdayım canım şebeklik yapıyom deminden beri güldüreyim diye size moralinizi yerine getirmeye çalışıyom pozitif düşünün diye
Canm benım ya saolasın ınternet sorunum var dıye fazla okuyamıyorum ama ınsallab aksama esımle degıstırırsem telefonu daha aktif olcam eskısı gıbı

Selam kızlar iyi günler nasılsınız girmeyeli baya bir zaman oldu.. Bu arada kendime aileme ayırdım bu zamanımı geçen ay da olumsuz geçti bu ay da nasip diyorum bakalım neler bekliyor bizi bilmiyorum artık tahmin edemiyorum yumurtlama günümü ha oldu ha olucak derken kendimi üzmekten başka birşey gelmiyor canım benim S selifor bat tarihim 2 kasım bakalım ne olucak :/ Yeni Anniş adayları da varmıış çok sevindim hayırlı olsun kızlar allah kucağınıza almayı da nasip eder .

Kızlarrrrrr ben 11 gün önce çatlatma iğnesi vuruldıum dün test yaptım silik çizgi var belli doktor rahim duvarı kalınlaşmış dedi sizde rahim duvarı kalınlıgı hamileliğe mi işaret doktor çok ümitliyim dedi

Olsun canım yarın yaptırırsın moralimi bozmuyorum kasımda ovu test yapicam umutluyum mutluyum:)

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 3yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk düşünüyoruz her ay hayal kırıklığı oldu inşallah bu ay olur iki kere klomen çatlama iğnesi kullandımm biri Nisan ayı gibi diğerine bu ay 22 ekimde çatlama iğnesi vuruldum doktor günaşırı dedi ama 2gün üst üste olsun bu seferde dedim 36 saat dolunca ve ertesi gün inşallah bu ay hayırlı haberi çocuk isteyen herkesle birlikte alırız

Kızlar bır sorum olacak sımdı benım neredeyse bır haftadır yapıskan bır akıntım vardı ve ıkı gununu degerlendirdik. Ama bugun hıc bısey yok kupkuru akıntım. Ama takvımıme gore de bugun yumurtlama gunum ne yapsam bugun onemlı mı degerlendırsem mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…