Canım bugün kan testi yaptıramadık sağlık ocagına gittik kan barkod sayfası açılmadı sonra hastaneye gittik cook kalabalıktı işe cok geç kalmıştım yarına kaldı anlıyacağın. İyi düşünmeye çalış canım sıkma kendini ve herkes de aynı olmuyor bende hiç mide bulantısı baş dönmesi yok ama uykum geliyor dün 22:30 da uyuya kalmışım pozitif düşün.Burcu251 canim merhaba bugunku kan testi sonucun ne zaman cikacak? Hayirli sonuclarin olsun insallah.
Ben de hic belirti yok göğüslerim fos
Gozunaydinba3588 rabbim aratmadan gonderdi insallah meleğini.. testinin fotografini yüklersen belki bizde yorum yapabiliriz. Burda onemli olan silikte olsa idrarı damlatır damlatmaz cıkmıs olması
Insallah en kisa zamanda güzel haberini alırız.birşeyin yokmuş zaten...olur hayırlısı ile.
öncelikle topiğimize hoşgeldin tatlıminşallah hamişsindir de tüm o ağrıların ondandır hadi inşallah güzel haberler verirsin bizede Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Kizlar civan percemi ne ise yariyor bilgisi olan var mi ne zaman ne kadr sure kullaniliyor
Canm benım ya saolasınben burdayım canım şebeklik yapıyom deminden beri güldüreyim diye size moralinizi yerine getirmeye çalışıyom pozitif düşünün diye
inşallah, 5 dakika içinde test bu şekilde olmuştu Eki Görüntüle 1902659
buda azonce ki erken gebelik testi.testin adı predictör.gene silik.
slm canım seni başka bir topikten hatırladım umarım hamişsindir en garantisi kan testi imkanın varsa yaptır bencebuda azonce ki erken gebelik testi.testin adı predictör.gene silik.
Canim hamilesin insallah kan testiyle onayla icini ferah tutinşallah, 5 dakika içinde test bu şekilde olmuştu Eki Görüntüle 1902659
Olsun canım yarın yaptırırsın moralimi bozmuyorum kasımda ovu test yapicam umutluyum mutluyum:)Canım bugün kan testi yaptıramadık sağlık ocagına gittik kan barkod sayfası açılmadı sonra hastaneye gittik cook kalabalıktı işe cok geç kalmıştım yarına kaldı anlıyacağın. İyi düşünmeye çalış canım sıkma kendini ve herkes de aynı olmuyor bende hiç mide bulantısı baş dönmesi yok ama uykum geliyor dün 22:30 da uyuya kalmışım pozitif düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?