- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
Merhaba bende 2 kasım bakalım hayırlısı olsun inşallahSelam kızlar iyi günler nasılsınız girmeyeli baya bir zaman oldu.. Bu arada kendime aileme ayırdım bu zamanımı geçen ay da olumsuz geçti bu ay da nasip diyorum bakalım neler bekliyor bizi bilmiyorum artık tahmin edemiyorum yumurtlama günümü ha oldu ha olucak derken kendimi üzmekten başka birşey gelmiyor canım benim S selifor bat tarihim 2 kasım bakalım ne olucak :/ Yeni Anniş adayları da varmıış çok sevindim hayırlı olsun kızlar allah kucağınıza almayı da nasip eder .
Merhaba bayanlar beni hatirlayan varmi bilmiyorum en son temmuz agustos grubundaydim fsh degerim cok yuksek oldugundan doktorum 2 ay dogum kontrol hapi verdi suan hapim bitti yarin tekrar doktora gidicem degerlerim icin bat tarihim 20 kasim dua edin bana nolur
Karnimagriyo rahatsiz ediyo dedim hastaligim gectimi diye sordular bende gecti dedim kadin doguma ciknburda yapilmiyo dediler parol ilac yazdilar yolladilar yarina saglik ocagina gitcem artik dayanamadim erken gebelik testide aldim bayada pahaliymis onuda yaptim oda cift cizgi ciktii eczaci yanilma oranj yok bu testte dedilerTatlim acile ne diye girdin sen kasik agrisi akinti diye mi girdin
Tamam işte var bebiş telaş yapma Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah.Karnimagriyo rahatsiz ediyo dedim hastaligim gectimi diye sordular bende gecti dedim kadin doguma ciknburda yapilmiyo dediler parol ilac yazdilar yolladilar yarina saglik ocagina gitcem artik dayanamadim erken gebelik testide aldim bayada pahaliymis onuda yaptim oda cift cizgi ciktii eczaci yanilma oranj yok bu testte dediler
Keske akinti deseydin direk muayene aliyolar kistten supheleniyorum dedim ben dirsknoda alip ultrasonla baktilar kan aldilar gecen ayKarnimagriyo rahatsiz ediyo dedim hastaligim gectimi diye sordular bende gecti dedim kadin doguma ciknburda yapilmiyo dediler parol ilac yazdilar yolladilar yarina saglik ocagina gitcem artik dayanamadim erken gebelik testide aldim bayada pahaliymis onuda yaptim oda cift cizgi ciktii eczaci yanilma oranj yok bu testte dediler
Bence degerlendirin ne olur ne olmaz bazen çatlarken akıntı oluyo çatlayınca kesiliyo. Ama 24 saat canlı kaldığı için yine değerlendirinKızlar bır sorum olacak sımdı benım neredeyse bır haftadır yapıskan bır akıntım vardı ve ıkı gununu degerlendirdik. Ama bugun hıc bısey yok kupkuru akıntım. Ama takvımıme gore de bugun yumurtlama gunum ne yapsam bugun onemlı mı degerlendırsem mı
Umarım bu ay pozitifi görürüm cunku ılk kez bu ay esimde olsun artık diye istiyorBence degerlendirin ne olur ne olmaz bazen çatlarken akıntı oluyo çatlayınca kesiliyo. Ama 24 saat canlı kaldığı için yine değerlendirin
Canım takvim çok güvenilir olmayabiliyor. Ovulasyon testleri daha doğru sonuçlar veriyor. Her ay aynı gün yumurtlamayabiliyoruz.Kızlar bır sorum olacak sımdı benım neredeyse bır haftadır yapıskan bır akıntım vardı ve ıkı gununu degerlendirdik. Ama bugun hıc bısey yok kupkuru akıntım. Ama takvımıme gore de bugun yumurtlama gunum ne yapsam bugun onemlı mı degerlendırsem mı
Umarım bu ay pozitifi görürüm cunku ılk kez bu ay esimde olsun artık diye istiyor
Kötü bir şey değil canım. Hatta regl gününne kadar yoğun bir şekilde şeffaf akıntı devam etse çok güzel olur, çünkü genelde hamilelik belirtsi sayılıyorCanım Allah gönlüne ne göre versin canım benim hepimizin temennizi o zaten ama şimdi okuyunca gördüm ya o yapışkan şey bende de geliyordu hatta dün sabah bugün de geldi bat 8 gün kaldı sence kötü birşey mi ya ?
Canm ben yumurtlama zamanında oylr geliyor diye biliyorumCanım Allah gönlüne ne göre versin canım benim hepimizin temennizi o zaten ama şimdi okuyunca gördüm ya o yapışkan şey bende de geliyordu hatta dün sabah bugün de geldi bat 8 gün kaldı sence kötü birşey mi ya ?
İnşallahhh görürsün valla. Bat nezaman. Allahım hayırlısını versin bende aynen beklemedeyim valla inşallah görücem çift çizgiyiUmarım bu ay pozitifi görürüm cunku ılk kez bu ay esimde olsun artık diye istiyor
Kötü bir şey değil canım. Hatta regl gününne kadar yoğun bir şekilde şeffaf akıntı devam etse çok güzel olur, çünkü genelde hamilelik belirtsi sayılıyorAma akıntısız hamile olduğunu öğrenen yok mu var Belirtilere çok aldırma.
Aynen bendede var akıntı hiç durmadı aynı şeyleri bende merak ediyorum. Son 8 sabredicez görücez. İnşallah bebiş vardır ondandır.Canım 2 gün kala gelirdi genelde hatta o gelince ahan geldi kırmızılar diyordum ama bu kadar 8 gün kala falan olması garip geldi hatta hiç takmamaya çalışıyrm artık beynim durdu . Oo yüzden saldımmm iyceebende bildiğim kadarıyla olmaması ama bende de hep bi değişik belirtiler çıkıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?