2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kizlar azonce birsey okudum catlatma ignesi olanların evde yapılan testlerinde ilacın etkisinden pozitif cikabiliyormus.iğne olalı 12.gün bugün ve açık kahve sanki lekelenmrm oluyor adet olcam sanirim

Merhaba bayanlar beni hatirlayan varmi bilmiyorum en son temmuz agustos grubundaydim fsh degerim cok yuksek oldugundan doktorum 2 ay dogum kontrol hapi verdi

Merhaba bende 2 kasım bakalım hayırlısı olsun inşallah

Tatlim acile ne diye girdin sen kasik agrisi akinti diye mi girdin
Karnimagriyo rahatsiz ediyo dedim hastaligim gectimi diye sordular bende gecti dedim kadin doguma ciknburda yapilmiyo dediler parol ilac yazdilar yolladilar yarina saglik ocagina gitcem artik dayanamadim erken gebelik testide aldim bayada pahaliymis onuda yaptim oda cift cizgi ciktii eczaci yanilma oranj yok bu testte dediler

Tamam işte var bebiş telaş yapma Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah.

Keske akinti deseydin direk muayene aliyolar kistten supheleniyorum dedim ben dirsknoda alip ultrasonla baktilar kan aldilar gecen ay

Bence degerlendirin ne olur ne olmaz bazen çatlarken akıntı oluyo çatlayınca kesiliyo. Ama 24 saat canlı kaldığı için yine değerlendirin

[/QUOTE="friendly8584, post: 48587317, member: 568220"]Gecmisolsun canim kurtaj olmadiysan korunmana gerek yok bencede küçük haftalarda düşük yapinca korunmayin diyo dr.lar.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim canım umarım tekrar annelik hissine dahil olurum umudum var en azından

Canım takvim çok güvenilir olmayabiliyor. Ovulasyon testleri daha doğru sonuçlar veriyor. Her ay aynı gün yumurtlamayabiliyoruz.

Umarım bu ay pozitifi görürüm cunku ılk kez bu ay esimde olsun artık diye istiyor

Canım Allah gönlüne ne göre versin canım benim hepimizin temennizi o zaten ama şimdi okuyunca gördüm ya o yapışkan şey bende de geliyordu hatta dün sabah bugün de geldi bat 8 gün kaldı sence kötü birşey mi ya ?

Kötü bir şey değil canım. Hatta regl gününne kadar yoğun bir şekilde şeffaf akıntı devam etse çok güzel olur, çünkü genelde hamilelik belirtsi sayılıyor Ama akıntısız hamile olduğunu öğrenen yok mu var Belirtilere çok aldırma.

Canm ben yumurtlama zamanında oylr geliyor diye biliyorum

Canım 2 gün kala gelirdi genelde hatta o gelince ahan geldi kırmızılar diyordum ama bu kadar 8 gün kala falan olması garip geldi hatta hiç takmamaya çalışıyrm artık beynim durdu . Oo yüzden saldımmm iyceebende bildiğim kadarıyla olmaması ama bende de hep bi değişik belirtiler çıkıyor :)

Aynen bendede var akıntı hiç durmadı aynı şeyleri bende merak ediyorum. Son 8 sabredicez görücez. İnşallah bebiş vardır ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…