2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım benim de 10 gün kaldı regle ama, hiç bir belirti yok. Bende normalde de akıntı olur, o yüzden akıntı takibi çok yapamıyorum. Ama bir arkadaşım hamilelikten bir hafta önce çok fazla şeffaf akıntısı geldiğini söylemişti. Hatta çok fazla ıslaklık hissi verdiği için günlük ped kullanmış. Regl gününe kadar, hatta regl tarihinden sonra da bu akıntı devam etmiş. Ve sonunda hamile olduğunu öğrenmişti. İnşallah bebiştendir seninki :) Ama dediğim gibi takılma belirtilere. Herkes aynı olmuyor.

S seydarella canım gözünaydın Adetten bir hafta önce test yaptın başka adetten önce test yapmadın mı bi de belirtilerin neydi
Çok Saol bitanem adetten önce yaptım negatif çıktı sonra kandada öyle çıktı 7 gün geçti hastaligimdan 2 tane test yaptım ve pozitif sadece migdem eksiodu başım donuodu ve goguslerim çok şişti hassaslasti

OTE="Masalll92, post: 48578677, member: 772356"]Gözün aydın canım. Çok sevindim. Yanlış hatırlamıyorsam adetine 1 hafta kala yapmıştın değilmi ve negatif görmüştün.
gözün aydın cnm yaa naptn tiyolarn varsa bizede anlat darısı bizim badimiza inşallah[/QUOTE]
Hiçbirşey yapmadım canım 2 aydır denioduk rabbim bugüne nasip etti

kizlar adet olcam sanirim açık kahve açık pembe leke gelmiş.kasigim çok ağrıyor...testlerde igneden öyle cikti sanırım.kısmet artık hakkımda hayirlisi

Canım hayıt suyunu duydun mu? Bi araştır fsh lh prolaktin vs vs bi sürü hormona faydası var ve dengelio. Oku bi araştır istersen. Doğum kontrol hapından ziyade alternatif tıptan yanayım ben. K kubito

K kubito aynen bende bitkisel kürlerden yanayım ve bende de fsh lh yüksek pko var hayıt out kürünü tam 6 ay kullandım ve kullanan biri olarak tavsiye ederim inan 2 haftada etki etti lh ı düşürmedi ama yükseltmedi de. adetimi, yumurtlamamı düzenledi resmen yumurtladığımı hissedebiliyorum artık

Bende bu ay adet olursam hayıt suyu alıp kullanıcam. Görümcemde pko var hiç adet olmuyo ona aldırdım içmeye başladı inşallah o da faydasını görür. Ben ilaç kullanmaktan yana değilim pek klomenler filan bana zararlı gibi geliyo.

canım hayırlı olsun tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kan değerin kaç çıktı ve adetin ne kadar geçmişti?

aynen kuzum zararlı zaten kanser riskini çoğaltıyor hormone ilaçları falan Allah verirse her şekilde olur diyorum bende çok ilaç kullandım pko için dedim zaten ilaçla yeterince mahvettim kendimi bide bitkisel yola başvurayım ve ilacın yapamadığını yaptı ama ilaç gibi saatli içtim 6 ay boyunca bugün de testere dişli aslan pençesine başlıcam bakalım inşallah vesile olurda hepimiz bebişlerimize kavusuruz tatlım

İnşallah canım. Ne zormuş bu işler ya valla aklım almıyo Allah hayırlısını versin. Ben normalde de ilaç içmeyen biriyim çok zor durumda kalırsam ancak içerim. Eğer adet olursan aslanpençesi benimde aklımda. Bi de bugün ibrahim saraçoğlunı izledim incir kürü varya yumurtaları geliştirmek için çatlaması içinde havuç kürüyle beraber yapılsın dedi yani ayrı ayrı sularda kaynatıp karıştırıp içilcekmiş. Denemekte fayda var :)

Kizlar benim akintim var ama soyle birsy ben idrarimi yaptiktan sonra şap diye lavaboya birsey dusuyor bende acaba bu ne diye betonun ustune idrarimi yaptim bide baktim yumurta aki kivaminda akinti dustu yere. Akintinin ic camasirina bulasmasi gerekmiyormu?? Ya da benim gibi boyle farkedip gebe olan varmi?? Acaba usuttugum icin mi geliyor akinti??

Canim adetine kac gun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…