Aynen bendede var akıntı hiç durmadı aynı şeyleri bende merak ediyorum. Son 8 sabredicez görücez. İnşallah bebiş vardır ondandır.
Canım benim de 10 gün kaldı regle ama, hiç bir belirti yok. Bende normalde de akıntı olur, o yüzden akıntı takibi çok yapamıyorum. Ama bir arkadaşım hamilelikten bir hafta önce çok fazla şeffaf akıntısı geldiğini söylemişti. Hatta çok fazla ıslaklık hissi verdiği için günlük ped kullanmış. Regl gününe kadar, hatta regl tarihinden sonra da bu akıntı devam etmiş. Ve sonunda hamile olduğunu öğrenmişti. İnşallah bebiştendir seninki :) Ama dediğim gibi takılma belirtilere. Herkes aynı olmuyor.Canım 2 gün kala gelirdi genelde hatta o gelince ahan geldi kırmızılar diyordum ama bu kadar 8 gün kala falan olması garip geldi hatta hiç takmamaya çalışıyrm artık beynim durdu . Oo yüzden saldımmm iyceebende bildiğim kadarıyla olmaması ama bende de hep bi değişik belirtiler çıkıyor :)
Bat 8 kasım canımİnşallahhh görürsün valla. Bat nezaman. Allahım hayırlısını versin bende aynen beklemedeyim valla inşallah görücem çift çizgiyi
Çok Saol bitanem adetten önce yaptım negatif çıktı sonra kandada öyle çıktı 7 gün geçti hastaligimdan 2 tane test yaptım ve pozitif sadece migdem eksiodu başım donuodu ve goguslerim çok şişti hassaslastiS seydarella canım gözünaydınAdetten bir hafta önce test yaptın başka adetten önce test yapmadın mı bi de belirtilerin neydi
Etmem mi canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHatırladım canım hatta demiştim adet gecikmesinş bekle moral bozma diye. Bize de dua et canm.
gözün aydın cnm yaa naptn tiyolarn varsa bizede anlat darısı bizim badimiza inşallah[/QUOTE]OTE="Masalll92, post: 48578677, member: 772356"]Gözün aydın canım. Çok sevindim. Yanlış hatırlamıyorsam adetine 1 hafta kala yapmıştın değilmi ve negatif görmüştün.
Çok Saol bitanem adetten önce yaptım negatif çıktı sonra kandada öyle çıktı 7 gün geçti hastaligimdan 2 tane test yaptım ve pozitif sadece migdem eksiodu başım donuodu ve goguslerim çok şişti hassaslasti
Bende bu ay adet olursam hayıt suyu alıp kullanıcam. Görümcemde pko var hiç adet olmuyo ona aldırdım içmeye başladı inşallah o da faydasını görür. Ben ilaç kullanmaktan yana değilim pek klomenler filan bana zararlı gibi geliyo.
Canım hayırlısı olsun benim yaptığımda ilk böyle çıktı bugün tekrar yaptım dha belirgindi istersen yarın tekrarla[/url][/IMG] [/url][/IMG]
Canım hayırlısı olsun benim yaptığımda ilk böyle çıktı bugün tekrar yaptım dha belirgindi istersen yarın tekrarla
aynen kuzum zararlı zaten kanser riskini çoğaltıyor hormone ilaçları falan Allah verirse her şekilde olur diyorum bende çok ilaç kullandım pko için dedim zaten ilaçla yeterince mahvettim kendimi bide bitkisel yola başvurayım ve ilacın yapamadığını yaptı ama ilaç gibi saatli içtim 6 ay boyunca bugün de testere dişli aslan pençesine başlıcam bakalım inşallah vesile olurda hepimiz bebişlerimize kavusuruz tatlım
Bugün verdim canım kan tahilikan testi yaptırdın mı canım?
Allah şifa versin canım.saol canim amin inşallah rahim ağzı yetmezligim var
Canim adetine kac gun varKizlar benim akintim var ama soyle birsy ben idrarimi yaptiktan sonra şap diye lavaboya birsey dusuyor bende acaba bu ne diye betonun ustune idrarimi yaptim bide baktim yumurta aki kivaminda akinti dustu yere. Akintinin ic camasirina bulasmasi gerekmiyormu?? Ya da benim gibi boyle farkedip gebe olan varmi?? Acaba usuttugum icin mi geliyor akinti??
13 gun var cnmCanim adetine kac gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?