yumurtlama gunundesin.hamilelik belirtisi degil yumurtlama belirtisi13 gun var cnm
Tesekkurler cnmyumurtlama gunundesin.hamilelik belirtisi degil yumurtlama belirtisi
Hamilelik belirtisi yasaman imkansiz canim o zaman usutmussundur13 gun var cnm
Ya da yumurtan catlamistirKizlar benim akintim var ama soyle birsy ben idrarimi yaptiktan sonra şap diye lavaboya birsey dusuyor bende acaba bu ne diye betonun ustune idrarimi yaptim bide baktim yumurta aki kivaminda akinti dustu yere. Akintinin ic camasirina bulasmasi gerekmiyormu?? Ya da benim gibi boyle farkedip gebe olan varmi?? Acaba usuttugum icin mi geliyor akinti??
Kizlar esimin zoruyla test yapmaya gidiyorum dua edin
Keske akinti deseydin direk muayene aliyolar kistten supheleniyorum dedim ben dirsknoda alip ultrasonla baktilar kan aldilar gecen ay[/QUOTE esim aksam acile tekrar gidelim diyo heycan yapti hala inanamiyorum ben yaa
olsun üzülme...herseyin zamanı vardır.corek otu yağını bir den sene canim ..araştır ve deneEvettttttt koskoca bir negatif yine
Hadi bakalım hayırlı sonuçlarını bekliyoruz :)[/QUOTE
Duaciniz canim hayirli haberlerle gel insallah bu grup bana ugur getirdi guzel haberler almaya basladim insallah hepimizin donum noktasi olur
Canim ne ise yariyo kiolsun üzülme...herseyin zamanı vardır.corek otu yağını bir den sene canim ..araştır ve dene
kekik suyu hamilelikte düşük yapar diye biliyorumBişey sorucam hamile olduğunu bilmeden biri bitki çayı kekik çsyı içip adet olur mu yoksa hamileyse bitki çaylarıda işe yaramaz adet olmaz mı bilgisi olan
yumurtaliklari çalıştırıp kolay hamile kalmayi sagliyirmus.bal corek otu yağıCanim ne ise yariyo ki
rica ederim..Tesekkurler cnm
Tamam canim cok saol onuda deniycem bu ay elimden gelenin fazlasini yapicamyumurtaliklari çalıştırıp kolay hamile kalmayi sagliyirmus.bal corek otu yağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?