2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya da yumurtan catlamistir

Kızlar sanki bugün bütün belirtileri bi anda hissetmiş gibiyim...konulara karşı aşırı duyarlı oldum cevremde ne geçse kokuları duyuyorum.ben öğretmenim çocukların bazen yiyecek kokularını duyup utanmayip isteyesim geliyor.c çocuğun biri lapur lupur cips yedi.nasil güzel koktu.hemen çıkar çıkmaz dışarı aldım.suan yiyorum
Birde az önce baktım beyaz ama süt gibi beyaz akintimm var.adetim de ya 27 ya da 28 inde noluyor anlamıyorum.hayal kurmak istemiyorum geçen ay çok üzüldüm.bir iki gün kaldığı için testte yapmicam.s izce durum ne

Bişey sorucam hamile olduğunu bilmeden biri bitki çayı kekik çsyı içip adet olur mu yoksa hamileyse bitki çaylarıda işe yaramaz adet olmaz mı bilgisi olan

ayyy bende uzaniyorum ağrım geçiyor ayağa kalkıyorum ağrım başlıyor midem bulanıyor...ben hiç birşey anlamadım bu işten.wc ye gittim kahve akıntı geldi.çok zor bu işler yahuuuu

Adetemi 6 gun kala erken gebelik testi yaptim yok negatif ama akintim tekrar basladi ve kasik agrim basladi ne oluyo ya testin yanilma payi olamaz dimi 17 18 i yumurtlamaydi akintim dun bitmisti bugun yine basladi sumuksu beyaz renksiz karisik .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…