- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Bnmki de tam tersini soyluyo bnde oyle denicm cnmaaa neden öyle dediki genelde doktorlar 2 gün arayla diyor çünkü hergün yapmak spermleri azaltıyormuş
hamileliginiz uzerinde zaman gecerse bitki caylari zarar verir hamilelige. dikkat edin . hamile olab biri adet gormez , kanama olursa düşük olur Allah korusunBişey sorucam hamile olduğunu bilmeden biri bitki çayı kekik çsyı içip adet olur mu yoksa hamileyse bitki çaylarıda işe yaramaz adet olmaz mı bilgisi olan
Bnde oyle yapcm bu ay yumurtlama gunlerinde cnm hic doktora soylememistm spermlerin csnsizladmasina izin verme hergun olsunki canli sperm uretimi daha fazla olsun diyo bnde dencm doktrdan iyimi bilcm denemekte fayda varNisaberatim oyleyse bende kasım aýinda yum zamanı her gün denicem. Bu ayda böyle olsun:)
bnm arkadasim da ara vermeden yapilan iliski ile hamile kaldi.Bnde oyle yapcm bu ay yumurtlama gunlerinde cnm hic doktora soylememistm spermlerin csnsizladmasina izin verme hergun olsunki canli sperm uretimi daha fazla olsun diyo bnde dencm doktrdan iyimi bilcm denemekte fayda var
Bncede mantikli darisi bize insallah cnm zaten esimin de isine geldi sikinti yokbnm arkadasim da ara vermeden yapilan iliski ile hamile kaldi.
Kuzu senin daha varmisss yaaaa benim adetime 3 gun kala pembe bir damla leke geldi o an hih benim kirmizi kartim geldi o bi damla kaldi .bbilmiyom yerlesme kanamasimi yoksa zorlamadan minoldu sonra ben unuttum hastaligimi filan aklima geldi ulen ben regli olmadim dun aksam hicte umidim yoktu burda arkadas beni sevk etti gecikmende var diye yaptim yaparkende diyodum ki Niye versinki Rabbim bana gunahkar kuluna derken bi baktim cizgi belirdi dahad inanmadim ikinci testi yaptim oda ayni usenmeden salak salak bgun hastane hastane gezdim birinde sira kalmamis aciline girdim yapmadilar birindenmuayenede alttan muayene etmek istediler bende onu istemedim hem hazir degilim hemde bu alttan kurcalattigim icjn dusuk yaptim diye yapmadi tahlil mahlil bana doktor cok biliyosun sen dedi git kime yaptiyosan yaptir dedi kal geldi. Eczaneye girdim erken gebelik testimiymis neymis o ne olursa olsun net sonuc veriyomus onu yaptim kabak gibi iki cizgi halada inanamiyom garip geliyo banaAdetemi 6 gun kala erken gebelik testi yaptim yok negatif ama akintim tekrar basladi ve kasik agrim basladi ne oluyo ya testin yanilma payi olamaz dimi 17 18 i yumurtlamaydi akintim dun bitmisti bugun yine basladi sumuksu beyaz renksiz karisik .s
hamile olanlar adet görmez ki sorunuzu anlAmadim.Öyle bişey olduğundan yada kullandığımdan değil ama bitkileri düzenli kullanıp adet olanlar var öyle hamile olduğunu bilmeden içsen adet olur mu hamilelik olduğu için olmaz mı merak ettiğim bu
Canim ne ise yariyo ki
Bende erken gebelik testi aldim iste 6 gun onceden olan cikmaz mi simdi hala umut var mi adam bana bu net sonuc dediKuzu senin daha varmisss yaaaa benim adetime 3 gun kala pembe bir damla leke geldi o an hih benim kirmizi kartim geldi o bi damla kaldi .bbilmiyom yerlesme kanamasimi yoksa zorlamadan minoldu sonra ben unuttum hastaligimi filan aklima geldi ulen ben regli olmadim dun aksam hicte umidim yoktu burda arkadas beni sevk etti gecikmende var diye yaptim yaparkende diyodum ki Niye versinki Rabbim bana gunahkar kuluna derken bi baktim cizgi belirdi dahad inanmadim ikinci testi yaptim oda ayni usenmeden salak salak bgun hastane hastane gezdim birinde sira kalmamis aciline girdim yapmadilar birindenmuayenede alttan muayene etmek istediler bende onu istemedim hem hazir degilim hemde bu alttan kurcalattigim icjn dusuk yaptim diye yapmadi tahlil mahlil bana doktor cok biliyosun sen dedi git kime yaptiyosan yaptir dedi kal geldi. Eczaneye girdim erken gebelik testimiymis neymis o ne olursa olsun net sonuc veriyomus onu yaptim kabak gibi iki cizgi halada inanamiyom garip geliyo bana
bende bi doktorun yazısını okudum hergun iliskiye girmek gebeligi engellemez yaziyordu. hayirlisi olsun hakkimizda :) Allah herkesin gonlune göre versinBncede mantikli darisi bize insallah cnm zaten esimin de isine geldi sikinti yok
Civan percemi aldim corek otu yagida var balda var deneyim adette bakayim saol canim benim yaValla canım çörek otu yağı kadınsal rahatsızlıklara filan iyi gelio diyolar ben onu içtiğiö ay hamile kalmıştım bi de ekstra içinde hayıt civanperçemi melek otu olan bi kapsul vardı onu kullanıodm.
Civan percemi aldim corek otu yagida var balda var deneyim adette bakayim saol canim benim ya
Çörek otu yağı ne ise yarıyor cnmolsun üzülme...herseyin zamanı vardır.corek otu yağını bir den sene canim ..araştır ve dene
Aa ben bal çörekotu ve tarcin karıştırıp yiyorm çörek otu yağını duymamıştım oda var bende onuda içeyim bari:)yumurtaliklari çalıştırıp kolay hamile kalmayi sagliyirmus.bal corek otu yağı
Tatlım sen kan testi mi yaptırdın da öğrendin yumurtlamadığınıUmarım işe yarar canım benimde progesteronum düşük çıktı halbuki belirtim vardı meğerse yumurtlamamışım bile..
Sanada tesekkurler cnm :)Ya da yumurtan catlamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?