Tatlım sen kan testi mi yaptırdın da öğrendin yumurtlamadığını
evet araştır bak internetteAa ben bal çörekotu ve tarcin karıştırıp yiyorm çörek otu yağını duymamıştım oda var bende onuda içeyim bari:)
Tatlım üzülme ben de aynı durumdayım cuma olacağım ama kesin yarın öbürgğn olurum. Benim yakınen tanıdığım üç kişi bunlardna birisi ablam bi bitki çayıyla iki ay üzerine hamile kaldı bu ay olmazsam gidip ismini öğrenicem sayfa açıcam bununla ilgili faydamız olur inşallahEvet canım 19. Gün yaptırmştm de eğer 5in altında çıkarsa 2 gün snra tekrarla dedi 4.5 çıkmş çok sinir oldm bi de yumurtalarım kaliteli olsn diye adaçayı+civanperçemi polen süt filan içtim hep. Sinirden ateş fışkırıyo yüzümden..
Tmm cnm sagolevet araştır bak internette
Tatlım üzülme ben de aynı durumdayım cuma olacağım ama kesin yarın öbürgğn olurum. Benim yakınen tanıdığım üç kişi bunlardna birisi ablam bi bitki çayıyla iki ay üzerine hamile kaldı bu ay olmazsam gidip ismini öğrenicem sayfa açıcam bununla ilgili faydamız olur inşallah
Ben 2 senedir sıkıldım valla. Bi hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldm ondan snra bebek sahibi olmayo daha da kafama takar oldm. O hamile kaldığım ay çörek otu yağı içtim bi de içinde civanperçemi hayıtotu ve melek otu olan bi kapsul içiodm. Hatta aktar bunu tedavi görenlere bile verioruz diye verdi o ay hamile kaldm yine mi alsam o acaba.
Hadi ya inş olur da olmazsa benim içim ogrenirmisin cnm iki seneyi geçti olmuyoDene tabi ki bitkisel çözümler her zaman iyidir .ablamın 12 sene ikinci bebeği olmadı aktara gitti orda yaşlı bi amca çok iyi anlıyor bu işlerden bitki verdi ve hamile kaldı aynı şekilde yakın arkadaşımın da olmadı üç sene şimdi bebeği 3 aylık bugün gidip sevdim daha :) benim ilk denemem bu ay olmazsa gidicem ona ve o bitkiyi yazıcam umarım ihiriyacımız kalmadan hamile kalırız
Tabi ki tatlım olursam söz size hayrına gidip öğrenicem ama takipte kalın belki isim olarak unuturum .Hadi ya inş olur da olmazsa benim içim ogrenirmisin cnm iki seneyi geçti olmuyo
Tamam cnm takip ediyorum sen yaz mutlaka çok çok sağol cnmTabi ki tatlım olursam söz size hayrına gidip öğrenicem ama takipte kalın belki isim olarak unuturum .
Ne demek tatlım amca avuç içine dil altına bakıyor öyle bişeyler diyor ona göre bitki veriyor ama sizi görmediği için ben genel verdiği bitkileri yazacam inşallah en yakın zamanda gidebilirimTamam cnm takip ediyorum sen yaz mutlaka çok çok sağol cnm
Avuç içinden dil altından ne görüyor acaba ilk defa duydum onuda :) nyse inş gidersin cnmNe demek tatlım amca avuç içine dil altına bakıyor öyle bişeyler diyor ona göre bitki veriyor ama sizi görmediği için ben genel verdiği bitkileri yazacam inşallah en yakın zamanda gidebilirim
Amin inşallah. :)Rabbım kımsenın kucagınıı bos bırakmasın isteyen herkese ıkız üçüz versın ınsallah <3
Bilmiyorum ki bana da tuhaf ve saçma gelmişti ama sonucu görünce inanmadım değil yaniAvuç içinden dil altından ne görüyor acaba ilk defa duydum onuda :) nyse inş gidersin cnm
Bunu bi arastirm aslinda duydum ama ilac tedavisiyle ters tepki yapar diye korktm
aminnn nedense sizi hep hamile gibi düşünüyorum. Allah gönlünüzce versin: )Rabbım kımsenın kucagınıı bos bırakmasın isteyen herkese ıkız üçüz versın ınsallah <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?