2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tatlım sen kan testi mi yaptırdın da öğrendin yumurtlamadığını

Evet canım 19. Gün yaptırmştm de eğer 5in altında çıkarsa 2 gün snra tekrarla dedi 4.5 çıkmş çok sinir oldm bi de yumurtalarım kaliteli olsn diye adaçayı+civanperçemi polen süt filan içtim hep. Sinirden ateş fışkırıyo yüzümden..

Tatlım üzülme ben de aynı durumdayım cuma olacağım ama kesin yarın öbürgğn olurum. Benim yakınen tanıdığım üç kişi bunlardna birisi ablam bi bitki çayıyla iki ay üzerine hamile kaldı bu ay olmazsam gidip ismini öğrenicem sayfa açıcam bununla ilgili faydamız olur inşallah

Ben 2 senedir sıkıldım valla. Bi hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldm ondan snra bebek sahibi olmayo daha da kafama takar oldm. O hamile kaldığım ay çörek otu yağı içtim bi de içinde civanperçemi hayıtotu ve melek otu olan bi kapsul içiodm. Hatta aktar bunu tedavi görenlere bile verioruz diye verdi o ay hamile kaldm yine mi alsam o acaba.

Dene tabi ki bitkisel çözümler her zaman iyidir .ablamın 12 sene ikinci bebeği olmadı aktara gitti orda yaşlı bi amca çok iyi anlıyor bu işlerden bitki verdi ve hamile kaldı aynı şekilde yakın arkadaşımın da olmadı üç sene şimdi bebeği 3 aylık bugün gidip sevdim daha :) benim ilk denemem bu ay olmazsa gidicem ona ve o bitkiyi yazıcam umarım ihiriyacımız kalmadan hamile kalırız

Hadi ya inş olur da olmazsa benim içim ogrenirmisin cnm iki seneyi geçti olmuyo

Canım hayıt suyunu duydun mu? Bi araştır fsh lh prolaktin vs vs bi sürü hormona faydası var ve dengelio. Oku bi araştır istersen. Doğum kontrol hapından ziyade alternatif tıptan yanayım ben. K kubito
Bunu bi arastirm aslinda duydum ama ilac tedavisiyle ters tepki yapar diye korktm

Ne demek tatlım amca avuç içine dil altına bakıyor öyle bişeyler diyor ona göre bitki veriyor ama sizi görmediği için ben genel verdiği bitkileri yazacam inşallah en yakın zamanda gidebilirim
Avuç içinden dil altından ne görüyor acaba ilk defa duydum onuda :) nyse inş gidersin cnm

Bugun kasıklarımda bıraz agrı var ama üşütmüşte olabilirim

Kızlar ben temuz ayında mecitefendinin hayıtsuyunu ictim 1 şişe 3 aydır başımda saç kalmadı öyle böyle dökülme degil avuç avuç iniyodu saclarım çok döktü biraktim tabi. Insallah sizlere şifa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…