2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bnde oyle yapcm bu ay yumurtlama gunlerinde cnm hic doktora soylememistm spermlerin csnsizladmasina izin verme hergun olsunki canli sperm uretimi daha fazla olsun diyo bnde dencm doktrdan iyimi bilcm denemekte fayda var
Aynen canım belki vesilemiz senin dr.unun söyledikleri olur.

Kizlar ben yeni uyeyim 1 senelik evliyim 1 senedir esim korunuyordu bu ag buraktik ama ben 1 senedir cok istiyordum esim yanasmiyordu simdi ikimizde cok istiyoruz bu ay gecikmeden 7 defa test yaptim regl ram gununu bilmiyorum ama artik takip edecem

Bana mi dediniz bilmiyorum ama ben tam regl gunumj bilmiyorum ya ama gecen ay ayin 27 si oldum ve hep bu aralar oldugumu biliyorum

Kizlar soru soruldugunda cevabin size yazduldigini nasil anliyoruz ben yeniyim

aminnn.hayirlisi ile insallah: )
testere disli aslan pencesi mi ?
saracoglundan duydugum bi bitki.demleyip cayini iciyosun.prolaktini dengede tutuyormus kullanan herkes cok memnun kalmis

k.bakma canım yazamadım sana . sen kullandığında herhangi bir yan etkisi oldu mu ?

Kızlar ben bisey sorucaktim esimle adet bittikten sonra beş gün içinde ilişkiye girdik korumasız dört defa boşaldı acaba hamilelik riski olabilir mi

Kasiklarda agri ve akintinin cok oldugu soyleniliyor yumutlama tuttugunda

Benimde kasiklarimda agri var belim agriyor goguslerimde damarlar belirginlesmjs falan ama bugun erken gebelik testi yaptim negatif cikti kana gtsem mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…