Bnce git BN onları hamilelik belirtisi diye biliyorum inşallah hamilesindir isteyen herkese nasip etsin AllahBenimde kasiklarimda agri var belim agriyor goguslerimde damarlar belirginlesmjs falan ama bugun erken gebelik testi yaptim negatif cikti kana gtsem mi bilemiyorum
Simdi takma bnce stres yapma olumlu düşün değilsen tekrar denersin Allah büyükAmin ya ama yarinda husrana ugrarim diye korkuyorum
hayir gayet guzel bi bitki cayi oldu.aci da değil tadi . sonrada bi yanetki.gormedimk.bakma canım yazamadım sana . sen kullandığında herhangi bir yan etkisi oldu mu ?
Yok BN yapmıyorum ama çok istiyorum hamile olmayıBende oyle diyorum yarin gdecem kan vermeys bencw sen benim dustugum hataya dusme gunu gecene kadar test yapma bikiyo insan bunaliyo
tabiki olabilir[/QUOTE]"nrdntkdmr, post: 48594649, member: 789852"]Kızlar ben bisey sorucaktim esimle adet bittikten sonra beş gün içinde ilişkiye girdik korumasız dört defa boşaldı acaba hamilelik riski olabilir mi
4 aylık evliyim hic korunmadim olmuyordu doktora gittim bi sorun yok bi sene içinde %70 olacak dedi adet düzensizliği var sadeceKorunmayi yeni mi biraktiniz bide kac aylik evlisin
Gec dollenme olmasi icin gec yumurtlamam lazzim degil mi 17. Sinde yumurtladim 8 gun gecmis cikmasi laziimdi bence adetime 6 gun var zaten belirtide yok sadece akinti o kadarCanım geç döllenme olmuş olabilir. Benim ki 6.günde çok silik çıkmıştı. Daha adetin gelmemiş üzme kendini canım
Daha adetime iki gün var :))) ama simdiye kadarbu testi cok denesim ve ilk defa böyle silik göayeriyor ilk basta baya silikti bi kac dakika sonra baya belirginlestiAy umitlendirmk istemiyorum ama hamilesin canim tebrik ederim ( narcicegim) kac gun geciktin ...
Belirtin var mi canim hayirli olsun tebrik ederim gebesin sennnn:))Daha adetime iki gün var :))) ama simdiye kadarbu testi cok denesim ve ilk defa böyle silik göayeriyor ilk basta baya silikti bi kac dakika sonra baya belirginlesti
Biraz zor mu yoksa normal günler gibi mi[/QUOTE]tabiki olabilir
valla kismet eger yumurtlama gunlerinize denk gelmişse olma ihtimali.yuksek.bnm arkadasim adetten hemen sonra hamile kalmisti mesela[/QUOTE]Biraz zor mu yoksa normal günler gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?