2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benimde kasiklarimda agri var belim agriyor goguslerimde damarlar belirginlesmjs falan ama bugun erken gebelik testi yaptim negatif cikti kana gtsem mi bilemiyorum
Bnce git BN onları hamilelik belirtisi diye biliyorum inşallah hamilesindir isteyen herkese nasip etsin Allah

"nrdntkdmr, post: 48594649, member: 789852"]Kızlar ben bisey sorucaktim esimle adet bittikten sonra beş gün içinde ilişkiye girdik korumasız dört defa boşaldı acaba hamilelik riski olabilir mi[/QUOTE]
tabiki olabilir

Bende oyle diyorum yarin gdecem kan vermeys bencw sen benim dustugum hataya dusme gunu gecene kadar test yapma bikiyo insan bunaliyo

Kızlar sizce bu pozitifmi negatifmi soldaki silik cizgi yaklasık 3 dakika sonra böyle belirginlesti ve suan kafam cok karısık...

Eklentiler

• IMG_5780.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 63
Ay umitlendirmk istemiyorum ama hamilesin canim tebrik ederim ( narcicegim) kac gun geciktin ...

Canım geç döllenme olmuş olabilir. Benim ki 6.günde çok silik çıkmıştı. Daha adetin gelmemiş üzme kendini canım
Gec dollenme olmasi icin gec yumurtlamam lazzim degil mi 17. Sinde yumurtladim 8 gun gecmis cikmasi laziimdi bence adetime 6 gun var zaten belirtide yok sadece akinti o kadar

Eger gununuz gecmediyse bu silik cizgi cikmasi cok normal cok arkadasim bu silik cizgiyle karsilasti ve hamileler su an yinede umitlendirmwk istemem ama dedgim gbi gununu gecmediyse silik cikmaso cok normal :)

Ya kesin hamilesin yinede umitlendirmek istemem be mutlu sana 2 gun sonra tekrar yap belirginlesir o kirmizi olur insallah dedigin gbi gun gecmiyosa boyle gosteriyo kendini bıcırık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…