Ovulasyon testiyle takip ettin mi? Ben yumurtladığımı sandığım hafta değil sonraki hafta yumurtlamışım. Sanırım çatlaması uzun sürdü. Belki sende de öyle olmuştur.Gec dollenme olmasi icin gec yumurtlamam lazzim degil mi 17. Sinde yumurtladim 8 gun gecmis cikmasi laziimdi bence adetime 6 gun var zaten belirtide yok sadece akinti o kadar
Bilmiyorum ki bana da tuhaf ve saçma gelmişti ama sonucu görünce inanmadım değil yani
Onu kullanmadim benim catlamam oldugunda yogun bi akinti gelir su gibi olurum oda 18inde geldi iste 17 sinde yaptik bi daha da 20 sinde yaptik o kadarOvulasyon testiyle takip ettin mi? Ben yumurtladığımı sandığım hafta değil sonraki hafta yumurtlamışım. Sanırım çatlaması uzun sürdü. Belki sende de öyle olmuştur.
Aşırı yorgunluk var ve afedersin vajinal kısımlarda kaşıntıyla karısık agrı gibi acaib seyler varBelirtin var mi canim hayirli olsun tebrik ederim gebesin sennnn:))
O kadar mi :)Aşırı yorgunluk var ve afedersin vajinal kısımlarda kaşıntıyla karısık agrı gibi acaib seyler var
Anladım canım. Ben akıntıdan hiç anlamıyorum. Sürekli akıntı olduğu için anlaşılmıyor. Biz 10.gününden itibaren günaşırı yaptık. Adete 5-6 gün bıraktık.Onu kullanmadim benim catlamam oldugunda yogun bi akinti gelir su gibi olurum oda 18inde geldi iste 17 sinde yaptik bi daha da 20 sinde yaptik o kadar
Bilmiyorum ya testtede yok cikti yok galiba hissetmiyorum zatenAnladım canım. Ben akıntıdan hiç anlamıyorum. Sürekli akıntı olduğu için anlaşılmıyor. Biz 10.gününden itibaren günaşırı yaptık. Adete 5-6 gün bıraktık.
Erken gebelik testin üzerinde regl 6 gün kala yapilabilir diye yaziyor ama cikmiyor canım aynisindan bende yaptim ve ayni testi regl günümde Sabah ilk idrarla yaptim cikti yani olsada 6 gün varken negativ cikabiliyor iki gün sonra tekrarla inşallah bebisin seninledir ve hayirli haberini aliriz canım:)Adetemi 6 gun kala erken gebelik testi yaptim yok negatif ama akintim tekrar basladi ve kasik agrim basladi ne oluyo ya testin yanilma payi olamaz dimi 17 18 i yumurtlamaydi akintim dun bitmisti bugun yine basladi sumuksu beyaz renksiz karisik .s
Ben de oyle yaptim bu ay olur insallahBncede mantikli darisi bize insallah cnm zaten esimin de isine geldi sikinti yok
Adetin duzensizse ne zaman yumurta olusacagida belli olmaz canim . su an hamile olsaydin çıkardı zaten kanda. Benimde gecen ay cok uzun gecikmem oldu ama olmamisti gebelik cokta kaptirma kendini bnceKızlar Merhaba bişi soracaktım size normalde adetim 14 gün gecikti bugün doktora gittim kese yok ama geç döllenme olabilir dedi doktorun kan testim de sonuç 1.20 çıktı sizce yumurtlama zamanim 2 hafta kaymis olabilir mi fikri olan var mı bu arada düzensiz adet görüyorum normalde yardimci olabilirseniz çok sevinirim araştırmaktan beynim catladi resmen
14 gün uzun bir gecikme ama kan tahlilinde negativ cikmis yumurtalarin gec catlama olduysa doktor Kontrol sonrasinda sana derdi diye biliyorum ama düzensiz regl yasiyorsan belki simdiki durumun normaldir hayirlisi artik bir kac gün bekleyip Gene kan tahlilini yaptir Allah gönlüne göre verir inşallah:)Kızlar Merhaba bişi soracaktım size normalde adetim 14 gün gecikti bugün doktora gittim kese yok ama geç döllenme olabilir dedi doktorun kan testim de sonuç 1.20 çıktı sizce yumurtlama zamanim 2 hafta kaymis olabilir mi fikri olan var mı bu arada düzensiz adet görüyorum normalde yardimci olabilirseniz çok sevinirim araştırmaktan beynim catladi resmen
Yanlış anlamayin lutfen ama negativ degil negatif olucak kuzum14 gün uzun bir gecikme ama kan tahlilinde negativ cikmis yumurtalarin gec catlama olduysa doktor Kontrol sonrasinda sana derdi diye biliyorum ama düzensiz regl yasiyorsan belki simdiki durumun normaldir hayirlisi artik bir kac gün bekleyip Gene kan tahlilini yaptir Allah gönlüne göre verir inşallah:)
Merhaba cnm tessekur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?