2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gec dollenme olmasi icin gec yumurtlamam lazzim degil mi 17. Sinde yumurtladim 8 gun gecmis cikmasi laziimdi bence adetime 6 gun var zaten belirtide yok sadece akinti o kadar
Ovulasyon testiyle takip ettin mi? Ben yumurtladığımı sandığım hafta değil sonraki hafta yumurtlamışım. Sanırım çatlaması uzun sürdü. Belki sende de öyle olmuştur.

Ovulasyon testiyle takip ettin mi? Ben yumurtladığımı sandığım hafta değil sonraki hafta yumurtlamışım. Sanırım çatlaması uzun sürdü. Belki sende de öyle olmuştur.
Onu kullanmadim benim catlamam oldugunda yogun bi akinti gelir su gibi olurum oda 18inde geldi iste 17 sinde yaptik bi daha da 20 sinde yaptik o kadar

Onu kullanmadim benim catlamam oldugunda yogun bi akinti gelir su gibi olurum oda 18inde geldi iste 17 sinde yaptik bi daha da 20 sinde yaptik o kadar
Anladım canım. Ben akıntıdan hiç anlamıyorum. Sürekli akıntı olduğu için anlaşılmıyor. Biz 10.gününden itibaren günaşırı yaptık. Adete 5-6 gün bıraktık.

Slm arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum :) kızlar ilişkiden 3-4 gün sonra göğüslerim aşırı dolgunlastı ve uc kısmı bayağı ağrıyor adet günüm yarın bugun butun gun sag kasıgımda agrı oldu belimde cok ağrıyor normalde adet sancısı ve adetten once kasık ağrısı kesinlikle olmaz ama oyle akıntı felan yok sabırsızlıkla yarını bekliyorum sizce hamile olabilirmiyim birde bata 6 gün felan varken midem bulanıyordu ama son günlerde yok kusura bakmayın lütfen uzun oldu biraz

Kızlar Merhaba bişi soracaktım size normalde adetim 14 gün gecikti bugün doktora gittim kese yok ama geç döllenme olabilir dedi doktorun kan testim de sonuç 1.20 çıktı sizce yumurtlama zamanim 2 hafta kaymis olabilir mi fikri olan var mı bu arada düzensiz adet görüyorum normalde yardimci olabilirseniz çok sevinirim araştırmaktan beynim catladi resmen

Adetemi 6 gun kala erken gebelik testi yaptim yok negatif ama akintim tekrar basladi ve kasik agrim basladi ne oluyo ya testin yanilma payi olamaz dimi 17 18 i yumurtlamaydi akintim dun bitmisti bugun yine basladi sumuksu beyaz renksiz karisik .s
Erken gebelik testin üzerinde regl 6 gün kala yapilabilir diye yaziyor ama cikmiyor canım aynisindan bende yaptim ve ayni testi regl günümde Sabah ilk idrarla yaptim cikti yani olsada 6 gün varken negativ cikabiliyor iki gün sonra tekrarla inşallah bebisin seninledir ve hayirli haberini aliriz canım:)

Adetin duzensizse ne zaman yumurta olusacagida belli olmaz canim . su an hamile olsaydin çıkardı zaten kanda. Benimde gecen ay cok uzun gecikmem oldu ama olmamisti gebelik cokta kaptirma kendini bnce

14 gün uzun bir gecikme ama kan tahlilinde negativ cikmis yumurtalarin gec catlama olduysa doktor Kontrol sonrasinda sana derdi diye biliyorum ama düzensiz regl yasiyorsan belki simdiki durumun normaldir hayirlisi artik bir kac gün bekleyip Gene kan tahlilini yaptir Allah gönlüne göre verir inşallah:)

Yanlış anlamayin lutfen ama negativ degil negatif olucak kuzum

1. Kizlar merhaba bana akil verin 13 gundur kasiklarda batma goguste hassasiyet yorgunluk mide bulantisi vardi bi umut test aldim yaptim ama kocaman bi négatif aglamaktan bi hal oldum lütfen yardim edin suan sanki adet oldum olacak hissi var boyle olup hamile kalanlar var mi simdi d'en tessekur ederim

5 dakika önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
    − Çoklu alıntı sil !Cevapla

merhabalar kızlar.Bende uzun bir süredir takip edipte yeni üye olanlardanım.bir sorum olacaktı.6 ay kadar korunmuyorum 2. çocuğuk planlıyoruz.bu ay ovülasyon testiyle yumurtlama günümü takip edip değerlendirdim.yumurtlama günümden itibaren kasıkta ağrılarım ve hafif hafif batmalarım vardı,tansiyon düşüklüğü oldu.bat 30 ekim fakat bugün dayanamayıp erken gebelik testlerinden yaptım negatifti çok üzüldüm sizce erken mi yaptım.çok uzun oldu kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…