- 31 Ağustos 2016
- 429
- 480
- 18
Ben de oyle yaptim bu ay olur insallah
Yok yanlis anlamam canım ama burda yazilanlari düzeltmeye kalkarsan kolay gelsinYanlış anlamayin lutfen ama negativ degil negatif olucak kuzum
Her zaman yapmıyorum bariz şeylerde diyorum ama içimde kötü niyetle değil: )Yok yanlis anlamam canım ama burda yazilanlari düzeltmeye kalkarsan kolay gelsin
Yok canım inan ki yanlis anlamadim ama su var Ben gurbetciyim yazdiklarimi bazen okudugumda Allah tan millet ne demek istedigimi anlamis dedigim yazilarim varHer zaman yapmıyorum bariz şeylerde diyorum ama içimde kötü niyetle değil: )
Oyy canim benim gurbet kusu seni :)Yok canım inan ki yanlis anlamadim ama su var Ben gurbetciyim yazdiklarimi bazen okudugumda Allah tan millet ne demek istedigimi anlamis dedigim yazilarim var
hayir gayet guzel bi bitki cayi oldu.aci da değil tadi . sonrada bi yanetki.gormedim
Bendee varim kızlar aşılama oldum 2 hafta önce bugün kan testi verdim 2.0 cıktı doktorum 2 gün sonra tekrar ver dedi cuma tekrar vercem sizce hamile olabilirmiyim
Gece gece moralim bozuldu ya..kizin eski konularina baktim.hep hamile kalmakla ilgili ama bi turlu kalamamis oda.sonra esinin baskasiyla iliskisi oldugunu ogreniyor.1 ay icinde esi bosanip o kizla evlnmis bakayina bile gitmisler.ay kendimi onun yerine koydum sirf bende cocuk icin ugrasyorum diye.allah korusun ya.bizde onun eski konulari gibi suanda calismalar asamasindayiz ama 2 3 yik sonra hangi asamada oluruz acaba hala olmazsaStress yapma bence herkez aynı olucak diye bişey yok.
Vallahi ya trend konular yuzunden psikolojim bozuldu hamilelige cok takilmayim cok takmayim diye diyordum kafam dagilsin diye...ama 3 gunde kocasina guvenmeyen butun erkeklere pedofili gozuyle bakan her an hayatinda cok kotu seyler olacakmis korkusu yasayan bir ben olustu .bundan sonra okumam okumamam gerekir en azindan.cunku zaten evhamli biriyim.her duydugum acaba ben de var mi benim basima gelirmi modundayimEmin ol bi çoğu bayanın tıbbi hiçbir problemi yokken hamile kaalmıyor bunun nedeni stress düşünme böyle şeyleri dediğim gibi herkez aynı olacak diye bişey yok öyle düşünmede söyle düşün 2 3 sene sonra çocuğumla nasıl olurum falan de böyle konuları da okuma
1.5 yillik evliyiz canim.esimde bende cocuklari cok seviyoruz.yolda gordugu dikkatini ceken her cocugu arayip hemen anlatan biri.daha bugun bile ikiz erkek cocugu gormus.aradi her yaptiklarini anlatyor onlarin.boyleyken olmayinca her turlu endiseye kapiliyor insanRabbim doğru zamanı biliyordur inşallah en kisa zamanda isteyen herkeze Nasıp eder sana da ama üzülme lütfen düşünme aklından çıkar ☺ ne kadar zamandır Evli sin
Bende öyle biriyim evliligim in ilk ayı esimle iliskiye girememistik ve sürekli neden diye araştırma yapıyordum adını bile bildiğim bi hastalığı okudum vajinusmus diye acaba falan derken kendimi o moda sokuyodum hep kaçıyorum dum hastayım diye sonra bi gün kendi kendime dedim ki evet bi çoğu insanda var ama bende olucak diye birşey yok ve yedim bu durumu insan okudukça duydukca korkuyo endişeleniyo hiç düşünmemek lazım çok konuştum sanırımVallahi ya trend konular yuzunden psikolojim bozuldu hamilelige cok takilmayim cok takmayim diye diyordum kafam dagilsin diye...ama 3 gunde kocasina guvenmeyen butun erkeklere pedofili gozuyle bakan her an hayatinda cok kotu seyler olacakmis korkusu yasayan bir ben olustu .bundan sonra okumam okumamam gerekir en azindan.cunku zaten evhamli biriyim.her duydugum acaba ben de var mi benim basima gelirmi modundayim
Yok canim est. Aynen oyle bendr oyleyim her duydugum banada olcak saniyorum.ama karar aldim okumiycam.inslad elimizden geleni yapiyorz nasipBende öyle biriyim evliligim in ilk ayı esimle iliskiye girememistik ve sürekli neden diye araştırma yapıyordum adını bile bildiğim bi hastalığı okudum vajinusmus diye acaba falan derken kendimi o moda sokuyodum hep kaçıyorum dum hastayım diye sonra bi gün kendi kendime dedim ki evet bi çoğu insanda var ama bende olucak diye birşey yok ve yedim bu durumu insan okudukça duydukca korkuyo endişeleniyo hiç düşünmemek lazım çok konuştum sanırımsen elinden geleni yap ve bekle zaman herseyin ilacı
Sana umut olur mu bilmem ama bizim burda bi komşunun 16 sene sonra oldu eşi hep destekçisiydi ve söyle düşünmeyi bilmeli insan herkez çocuğu sever ister ama bizim elimizde değil bu Rabbim ne zaman derse o zaman olur kimi ilk ay kimi 5 ay kimi 5 yıl 10 yıl sen kafana takma zamana bırak eminim o zaman olucaktir ben burda bi çoğu sayfayi takip ettim kim ne zaman düşünmeyi bırakmış sa o ay olmuş zor ama dene1.5 yillik evliyiz canim.esimde bende cocuklari cok seviyoruz.yolda gordugu dikkatini ceken her cocugu arayip hemen anlatan biri.daha bugun bile ikiz erkek cocugu gormus.aradi her yaptiklarini anlatyor onlarin.boyleyken olmayinca her turlu endiseye kapiliyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?