2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar testim negatif ama üzülmüyorum kasımda ovulasyon testiyle deniycem.. vesilemi arıyorum..

@Busra ozsoy34 sen de toparlan yeni ay yeni umutlar..
Temmuz annesi olmadıysak Agustos annesi oluruz inşallah:) Hatta ben hep Eylül annesi olmak istemisimdir nasip kısmet..

Yani bende hafif pko var de problem deil dedi.esimin morfoloji bozuk cikti ama sayi ve hiz cok iyi oldugu icin oda problem deil dendi..hafif dereceli seyler var ikimizdede ama ikimizede olur kendiliginden dendi..hayirlisiyla bekliyrz bakalim takmamayi becebilsem keske suana kadar malesef ...

Gunaydin kizlarrr bu gunbsaglik ocagija gitcem. Bende bj korku olustu kizlar yaa simdiden onumde senaryolar canlanmaya basladi. Annelik cok zor baba neladar dusunurum cocugumu desede annenkadar asla. Devi iyice kotulesti bu irmak bebegin annesi kahrolmustur o geliyo aklima ya saglikla onu koruyamazsam diye dusunmeye basladim ya sakinirken bisey olursa . Oturup oturup agladim gece . Manyaklastim benkesin kan testiylede onaylayamadigim icin hala inanamiyorum hamilelige kizlar

Canım ya o habere ben de çok üzüldüm rüyalarıma girdi hatta ama yapacak bişeyimiz yok Allah yukarda takma böyle şeyleri kafana sen koru evladını gerisini duaya bırak

Merhabaa bi sorum var son adet tarihim 2 ekim 2016 gectigimiz hafta 2 gun boyunca mide yanmasi eksimesi bulanti ayni anda göz kararması sıcak basması bayılıcak gibi oldum yasadim ama gecti son zamanlarda istahim acildi,akinti var sivi tuketmememe ragmen sık idrara cikıyorumyanma falan yoktu ,simdi hafif basladi sistit gibi.sizce gebelik olasılıgi varmi….bileginizi paylaşırmisinizzz...

Canım ben hamileyim ve tamda senin anlattığın durumları yaşadım bide göğüs agrısı vardı bende .tarihin gelince yap testi çıkar önce yapma hayal kırıklığı oluyor çıkmıyor inşallah güzel haberlerini alırız

Canım mide yanması felan bende de olmuştu da idrara sık çıkma kaç saate bir mesela?

Yani bende de olmuştu derken bu ay bende de oldu bata son üç günüm benim de

Ay inşallah keşke bende bu yüzden bunları yaşòyor olsam beklicem mecbur.umutlanmamaya calisiyorum ama duramiyorum bi ümit iste.cok tesekur ederim cevabin icin

Gonlunu ferah tut canim dicem de 3.5 yasinda kizim var manyaga dondum geceleri uyuyamiyorum ,parka gitsek herkese supheli yaklasiyorum ,yolda bile normal yuruyemiyirum surukli kizim aklimda suan bizde kardes cabasi icersindeyiz bu ay 5.ayimiz olacak bir yandan acaba olmamali mi hissine kapildim ikisini birden nasil korurum kimden sakinir gozleyebilirim.manyadimmm cocuguma surekli anlatiyorum eskidende hep anlatrdim seni annen baban haricinde kimse opemez dokunamaz su noktalara dokunmak yasak vs vs bilincine vardi ama ben benlikten ciktim

ayyy ne güzel ya ilk ay deniyosunuz ve hemen hamile kalıyosun. Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin

ayyy şuan resmen aynı durumdayız canım 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır istiyoruz ve iki kere klomen kullandım.

ayyy ne güzel ya ilk ay deniyosunuz ve hemen hamile kalıyosun. Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin

Amiin teşekkürler, Allah herkese nasip etsin inşallah
Bu sabah dayanamayıp yine test yaptım bu sefer farklı bir marka ile onda da 2.çizgi vardı fakat daha belirgin gibiydi sanki
Akşam iş çıkışı direk kan testine gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…