- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Yani bende hafif pko var de problem deil dedi.esimin morfoloji bozuk cikti ama sayi ve hiz cok iyi oldugu icin oda problem deil dendi..hafif dereceli seyler var ikimizdede ama ikimizede olur kendiliginden dendi..hayirlisiyla bekliyrz bakalim takmamayi becebilsem keske suana kadar malesef ...Sana umut olur mu bilmem ama bizim burda bi komşunun 16 sene sonra oldu eşi hep destekçisiydi ve söyle düşünmeyi bilmeli insan herkez çocuğu sever ister ama bizim elimizde değil bu Rabbim ne zaman derse o zaman olur kimi ilk ay kimi 5 ay kimi 5 yıl 10 yıl sen kafana takma zamana bırak eminim o zaman olucaktir ben burda bi çoğu sayfayi takip ettim kim ne zaman düşünmeyi bırakmış sa o ay olmuş zor ama denepeki problem varmı tıbbi bir problem yani
Canım ya o habere ben de çok üzüldüm rüyalarıma girdi hatta ama yapacak bişeyimiz yok Allah yukarda takma böyle şeyleri kafana sen koru evladını gerisini duaya bırakGunaydin kizlarrr bu gunbsaglik ocagija gitcem. Bende bj korku olustu kizlar yaa simdiden onumde senaryolar canlanmaya basladi. Annelik cok zor baba neladar dusunurum cocugumu desede annenkadar asla. Devi iyice kotulesti bu irmak bebegin annesi kahrolmustur o geliyo aklima ya saglikla onu koruyamazsam diye dusunmeye basladim ya sakinirken bisey olursa . Oturup oturup agladim gece . Manyaklastim benkesin kan testiylede onaylayamadigim icin hala inanamiyorum hamilelige kizlar
Canım ben hamileyim ve tamda senin anlattığın durumları yaşadım bide göğüs agrısı vardı bende .tarihin gelince yap testi çıkar önce yapma hayal kırıklığı oluyor çıkmıyor inşallah güzel haberlerini alırızMerhabaa bi sorum var son adet tarihim 2 ekim 2016 gectigimiz hafta 2 gun boyunca mide yanmasi eksimesi bulanti ayni anda göz kararması sıcak basması bayılıcak gibi oldum yasadim ama gecti son zamanlarda istahim acildi,akinti var sivi tuketmememe ragmen sık idrara cikıyorumyanma falan yoktu ,simdi hafif basladi sistit gibi.sizce gebelik olasılıgi varmi….bileginizi paylaşırmisinizzz...
Adetin gelmişmiydi canım kaç gün kala yaptın testi
- Kizlar merhaba bana akil verin 13 gundur kasiklarda batma goguste hassasiyet yorgunluk mide bulantisi vardi bi umut test aldim yaptim ama kocaman bi négatif aglamaktan bi hal oldum lütfen yardim edin suan sanki adet oldum olacak hissi var boyle olup hamile kalanlar var mi simdi d'en tessekur ederim
5 dakika önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
− Çoklu alıntı sil !Cevapla
İnsallah düşünceleriniz gercektiraminnn nedense sizi hep hamile gibi düşünüyorum. Allah gönlünüzce versin: )
Canım mide yanması felan bende de olmuştu da idrara sık çıkma kaç saate bir mesela?Merhabaa bi sorum var son adet tarihim 2 ekim 2016 gectigimiz hafta 2 gun boyunca mide yanmasi eksimesi bulanti ayni anda göz kararması sıcak basması bayılıcak gibi oldum yasadim ama gecti son zamanlarda istahim acildi,akinti var sivi tuketmememe ragmen sık idrara cikıyorumyanma falan yoktu ,simdi hafif basladi sistit gibi.sizce gebelik olasılıgi varmi….bileginizi paylaşırmisinizzz...
Yani bende de olmuştu derken bu ay bende de oldu bata son üç günüm benim deMerhabaa bi sorum var son adet tarihim 2 ekim 2016 gectigimiz hafta 2 gun boyunca mide yanmasi eksimesi bulanti ayni anda göz kararması sıcak basması bayılıcak gibi oldum yasadim ama gecti son zamanlarda istahim acildi,akinti var sivi tuketmememe ragmen sık idrara cikıyorumyanma falan yoktu ,simdi hafif basladi sistit gibi.sizce gebelik olasılıgi varmi….bileginizi paylaşırmisinizzz...
Ay inşallah keşke bende bu yüzden bunları yaşòyor olsam beklicem mecbur.umutlanmamaya calisiyorum ama duramiyorum bi ümit iste.cok tesekur ederim cevabin icinCanım ben hamileyim ve tamda senin anlattığın durumları yaşadım bide göğüs agrısı vardı bende .tarihin gelince yap testi çıkar önce yapma hayal kırıklığı oluyor çıkmıyor inşallah güzel haberlerini alırız
İnsallah iyi haberler alıŕiz yaaaYani bende de olmuştu derken bu ay bende de oldu bata son üç günüm benim de
Normalde pek cikmiyodum anca 2 haftadir degisti pek sivida tukenmiyorum yarim saatte bir sıkışık cikiyorum.Canım mide yanması felan bende de olmuştu da idrara sık çıkma kaç saate bir mesela?
Gunaydin kizlarrr bu gunbsaglik ocagija gitcem. Bende bj korku olustu kizlar yaa simdiden onumde senaryolar canlanmaya basladi. Annelik cok zor baba neladar dusunurum cocugumu desede annenkadar asla. Devi iyice kotulesti bu irmak bebegin annesi kahrolmustur o geliyo aklima ya saglikla onu koruyamazsam diye dusunmeye basladim ya sakinirken bisey olursa . Oturup oturup agladim gece . Manyaklastim benkesin kan testiylede onaylayamadigim icin hala inanamiyorum hamilelige kizlar
ayyy ne güzel ya ilk ay deniyosunuz ve hemen hamile kalıyosun. Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsinUmarımevet pozitif biliyorum fakat ben kendim inanamadığım için bana böyle geliyo sanırım
yarın sabah tekrar yapıcam ve onda da aynı şekilde çıkarsa kan testine gidicem. size de haberlerini veririm elbette
Tabi adet olmazsam :)
ayyy şuan resmen aynı durumdayız canım 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır istiyoruz ve iki kere klomen kullandım.Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 3yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk düşünüyoruz her ay hayal kırıklığı oldu inşallah bu ay olur iki kere klomen çatlama iğnesi kullandımm biri Nisan ayı gibi diğerine bu ay 22 ekimde çatlama iğnesi vuruldum doktor günaşırı dedi ama 2gün üst üste olsun bu seferde dedim 36 saat dolunca ve ertesi gün inşallah bu ay hayırlı haberi çocuk isteyen herkesle birlikte alırız
ayyy ne güzel ya ilk ay deniyosunuz ve hemen hamile kalıyosun. Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin
İnsallah insallah yaaaaAmiin teşekkürler, Allah herkese nasip etsin inşallah
Bu sabah dayanamayıp yine test yaptım bu sefer farklı bir marka ileonda da 2.çizgi vardı fakat daha belirgin gibiydi sanki
Akşam iş çıkışı direk kan testine gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?