2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

aynen canım bende ilaç içmem çok zorda kalmadıkça sevmiyorum ilaç içmeyi hatta hastaneye gitmeyi sevmiyorum bende hepsini deniyorum yavaş yavaş birini bitiriyorum diğerine başlıyorum ot ağacı çıktı valla içimde

Ben bu ay neler içtim bi görsen polen+süt civanperçemi+adaçayı filan gel gör ki benim yumurtalar gelişmemiş. Ama yumurtladığım günü hissettim ve ateşimi de ölçüyorm yymurtlamadan snra yarım derece fazla çıkar diyolar ya aynen öyle 36.1 36.2 civarıudı hep şu an 36.6 ama progesteron sonucu tüm umutlarımı puuuff etti.

bende hissettim hatta o günü değerlendirdik ama gene gününde geldi kör olasıca neyse bu ay daha çok çalışma bakalım neler olacak inşallah Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürür

Bilmiyorum ya testtede yok cikti yok galiba hissetmiyorum zaten
Canım teste bakıp moralini bozma. Daha adet günün gelmedi. Bebeği nasıl hissedeceksin ki. Benim göğüslerim hiç acımıyordu. Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu ki zaten adet olmayı bekliyordum. 4 gün geçti yine de olduğunu düşünmedim. Sırf doktor istedi diye kan verdim. Ve çıktı. Kan verdikten 2 gün sonra tekrarladım ve merakımdan idrar da yaptım. Kan 101 e çıkmıştı idrarda ise çok silik çıkmıştı gecikmenin 6.günüydü.

bende hissettim hatta o günü değerlendirdik ama gene gününde geldi kör olasıca neyse bu ay daha çok çalışma bakalım neler olacak inşallah Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürür

Değerlendirmedik gün kalmadı bizde hani olurda yumurtlamayı kaçırmayım diye biraz akışına bırakmak lazım bakalm Rabbim hayırlısını versn. Ben daha adet olmadm bat 28 ama belim kopuyo fena gelcek heralde.

pazartesi ya bismillah diyip gideceğim artık. pazartesi her yer kalabalık oluyor her ihtimale karşı bi bölümden randevu alacağım.

Iyiyim canim toplandim guzel bi kahvalti yaptim annem geldi onunla konusuyorum umut kaybetmek yok bide pazartesi işe basliyorum biraz kafam dagilir belki :)

Canım hsg çektirmeyi düşündün mü? Çektirmemiş kadınlara göre şans daha da yüksek oluyormuş. Hem tüpleri de görmüş olursun için rahat eder. Allah korusun bir problem varsa hemen tedavi başlar vakit kaybı olmaz. Benim çektirdiğim ay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…