- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
Bugün verdim canım kan tahili
İnşallah canım. Ne zormuş bu işler ya valla aklım almıyo Allah hayırlısını versin. Ben normalde de ilaç içmeyen biriyim çok zor durumda kalırsam ancak içerim. Eğer adet olursan aslanpençesi benimde aklımda. Bi de bugün ibrahim saraçoğlunı izledim incir kürü varya yumurtaları geliştirmek için çatlaması içinde havuç kürüyle beraber yapılsın dedi yani ayrı ayrı sularda kaynatıp karıştırıp içilcekmiş. Denemekte fayda var :)
aynen canım bende ilaç içmem çok zorda kalmadıkça sevmiyorum ilaç içmeyi hatta hastaneye gitmeyi sevmiyorumbende hepsini deniyorum yavaş yavaş birini bitiriyorum diğerine başlıyorum ot ağacı çıktı valla içimde
Ben bu ay neler içtim bi görsen polen+süt civanperçemi+adaçayı filan gel gör ki benim yumurtalar gelişmemiş. Ama yumurtladığım günü hissettim ve ateşimi de ölçüyorm yymurtlamadan snra yarım derece fazla çıkar diyolar ya aynen öyle 36.1 36.2 civarıudı hep şu an 36.6 ama progesteron sonucu tüm umutlarımı puuuff etti.
Canım teste bakıp moralini bozma. Daha adet günün gelmedi. Bebeği nasıl hissedeceksin ki. Benim göğüslerim hiç acımıyordu. Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu ki zaten adet olmayı bekliyordum. 4 gün geçti yine de olduğunu düşünmedim. Sırf doktor istedi diye kan verdim. Ve çıktı. Kan verdikten 2 gün sonra tekrarladım ve merakımdan idrar da yaptım. Kan 101 e çıkmıştı idrarda ise çok silik çıkmıştı gecikmenin 6.günüydü.Bilmiyorum ya testtede yok cikti yok galiba hissetmiyorum zaten
bende hissettim hatta o günü değerlendirdik ama gene gününde geldi kör olasıcaneyse bu ay daha çok çalışma bakalım neler olacak inşallah Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürür
Evet Ovu. Testiyle öğrenen var ama yinede hemen test yapın çok heyecanlı haber verin bizedeKizlaaarrrr. Bugun bat gunum ve az once ovulaayon testi yaptim pozitif. Sizce umut varmi? Lh testiyle de hamilelik ogrenen vardi cunku.
Iyiyim canim toplandim guzel bi kahvalti yaptim annem geldi onunla konusuyorum umut kaybetmek yok bide pazartesi işe basliyorum biraz kafam dagilir belki :)
Aslinda ben 4 gunu gecmesini bekliyordum yapsam cikarmi ki???Evet Ovu. Testiyle öğrenen var ama yinede hemen test yapın çok heyecanlı haber verin bizede
Canım hsg çektirmeyi düşündün mü? Çektirmemiş kadınlara göre şans daha da yüksek oluyormuş. Hem tüpleri de görmüş olursun için rahat eder. Allah korusun bir problem varsa hemen tedavi başlar vakit kaybı olmaz. Benim çektirdiğim ay oldu.Yani bende hafif pko var de problem deil dedi.esimin morfoloji bozuk cikti ama sayi ve hiz cok iyi oldugu icin oda problem deil dendi..hafif dereceli seyler var ikimizdede ama ikimizede olur kendiliginden dendi..hayirlisiyla bekliyrz bakalim takmamayi becebilsem keske suana kadar malesef ...
Hiç olmazsa silikte olsa çıkarsa mutlu olursunuz. Çıkmazsa beklersiniz birazdaha bende regli günü yapıcam bekliyorumAslinda ben 4 gunu gecmesini bekliyordum yapsam cikarmi ki???
Ozaman bari adetim gecsin bugun gelmesse ondan sonra yaparimHiç olmazsa silikte olsa çıkarsa mutlu olursunuz. Çıkmazsa beklersiniz birazdaha bende regli günü yapıcam bekliyorum
Ozaman bari adetim gecsin bugun gelmesse ondan sonra yaparim
günaydın kızlar canım ne yaptın merak ettim umarım kırmızılar gelmemiştirkizlarrrr şafak doğan güneş...bat günüm geldi çattı ama gittikçe artan dayanılmaz bel ve kasık ağrım var ve sanki vajinanın ağzında bişeyler oluyor.sancı oldukcada midem bulaniyor
Zaten sabah ilk idrar diyorlar öyle denersiniz. İnşallah vardır haber verinOzaman bari adetim gecsin bugun gelmesse ondan sonra yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?