2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar ben bisey sorucaktim esimle adet bittikten sonra beş gün içinde ilişkiye girdik korumasız dört defa boşaldı acaba hamilelik riski olabilir mi
Olabilir, bu işler hiç belli olmuyor. Özellike adet döngün kısaysa bu günler hamilelik için oldukça olası.

Risk falan deyince, genel olarak bu kelime olumsuz şeyler için kullanıldığından, gebeliği istemiyorsun sandım diğer mesajları da okumamıştım. Neyse arkadaşlar da cevap vermiş zaten :)

Canım darısı başıma o halde :) Ben de çektirdim geçen ay. Bakalım beklemedeyim :)

İnşallah hepinize dua ediyorum.
banada aaa....Bugün bat günü ama 3 gundur özellikle ayağa kalkinca artan sanci ve mide bulantı lari var...icer lerde bişe oluyor gibi.bukadar da çok aşırı kasık ağrısı oluyormu ya.2 test yaptim silik cikti.ignemin 13 günü.bu ağrılar kötü .dün birde kahve leke geldi

Biz korunmayi ocakta birakmistik.dr 1 sene dolana kadar devam edin yilbasinda gelirsiniz olmazsa demisti.ama ben yinede cektrmeyi dusunuyorum onumuzdeki ay.bu ay gunlerini ayarlayamadim musait olmadim ins bu ay olurda gerek kalmaz.zaten yilbasina bsiey kalmadi

Kizlar sabah yazmistim dahiliyeye gittim idrar kan tahlili verdim acaba gebelik icin istemismidir soylemedi.regle me 10 gun var daha ama olsa kan testinde gozukurmu acaba simdi?

valla benim de normalde 2 hafta öncesinden başlardı ve ölürdüm resmen olduktan sonrada ilk 3 gün komalık oluyorum ama 2 aydır geldikten sonar ilk gün biraz ağrım oluyor sonar geçiyor galiba içtiğim otlar yaradı canım ama hayıt otunu tavsiye ederim mutlaka kullan bende bugün testere dişli aslan pençesine başladım bakalım hayırlısı olsun artık

Cuma günü bi adet oliim da sonra hayıt suyu içmeye başlıcam bi de şu ibrahim saraçoğlu dün tvde incir kürüyle havuç kürü dedi. İncirleri ayrı suda havuçları ayrı suda sular klorsuz olcak bu arada kaynatıosn snra ayrı ayrı kaynattığın suları karıştırıp içiomuşssun incir yymurta gelişmesine havuçta çatlamasına yardımcı oluyomuş. Bakalm denicez artk. Ben ilk gebeliğimde çörek otu yağı bi de balen diye bi markanın hayıt otlu kapsülünü kullanmıştm.

umudum öbür aya kaldı bu ay belimden bacaklarımdan hacamat olmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…