Olabilir, bu işler hiç belli olmuyor. Özellike adet döngün kısaysa bu günler hamilelik için oldukça olası.Kızlar ben bisey sorucaktim esimle adet bittikten sonra beş gün içinde ilişkiye girdik korumasız dört defa boşaldı acaba hamilelik riski olabilir mi
Kızlar ben bisey sorucaktim esimle adet bittikten sonra beş gün içinde ilişkiye girdik korumasız dört defa boşaldı acaba hamilelik riski olabilir mi
Olabilir, bu işler hiç belli olmuyor. Özellike adet döngün kısaysa bu günler hamilelik için oldukça olası.
canımmm çok merak ettim, resmini çekebilir misin? koyuluğunu merak ediyorumKizlaaarrrr. Bugun bat gunum ve az once ovulaayon testi yaptim pozitif. Sizce umut varmi? Lh testiyle de hamilelik ogrenen vardi cunku.
Canım darısı başıma o halde :) Ben de çektirdim geçen ay. Bakalım beklemedeyim :)Canım hsg çektirmeyi düşündün mü? Çektirmemiş kadınlara göre şans daha da yüksek oluyormuş. Hem tüpleri de görmüş olursun için rahat eder. Allah korusun bir problem varsa hemen tedavi başlar vakit kaybı olmaz. Benim çektirdiğim ay oldu.
Günaydın canim bekliyorum napiyim yok daha bişey ama bi sancı bi mide bulantısı ...sen naptin hamilelik falan..günaydın kızlar canım ne yaptın merak ettim umarım kırmızılar gelmemiştir
İnşallah hepinize dua ediyorum.Canım darısı başıma o halde :) Ben de çektirdim geçen ay. Bakalım beklemedeyim :)
banada aaa....Bugün bat günü ama 3 gundur özellikle ayağa kalkinca artan sanci ve mide bulantı lari var...icer lerde bişe oluyor gibi.bukadar da çok aşırı kasık ağrısı oluyormu ya.2 test yaptim silik cikti.ignemin 13 günü.bu ağrılar kötü .dün birde kahve leke geldiİnşallah hepinize dua ediyorum.
Çok sağol canım, hayırlı zamanda gelsin bebişler sağlıkla :)İnşallah hepinize dua ediyorum.
canım hayırlı olsun sat kaçtı senin?İnşallah hepinize dua ediyorum.
Selam, ben de ovu testi ile bata 2 gün kala test yaptığımda çift çizgiydi. Bat günü yani dün idrar testinde de silik çizgi ve bu sabah yine çift çizgi gördüm. Akşama da kan testine gidicemAslinda ben 4 gunu gecmesini bekliyordum yapsam cikarmi ki???
Biz korunmayi ocakta birakmistik.dr 1 sene dolana kadar devam edin yilbasinda gelirsiniz olmazsa demisti.ama ben yinede cektrmeyi dusunuyorum onumuzdeki ay.bu ay gunlerini ayarlayamadim musait olmadim ins bu ay olurda gerek kalmaz.zaten yilbasina bsiey kalmadiCanım hsg çektirmeyi düşündün mü? Çektirmemiş kadınlara göre şans daha da yüksek oluyormuş. Hem tüpleri de görmüş olursun için rahat eder. Allah korusun bir problem varsa hemen tedavi başlar vakit kaybı olmaz. Benim çektirdiğim ay oldu.
İnşAllah ya ama adet belirtilerim var bilimyrum artıkİnşallah değerlerin yükselir canım ve inşallah hamilesimdir.
Değerlendirmedik gün kalmadı bizde hani olurda yumurtlamayı kaçırmayım diyebiraz akışına bırakmak lazım bakalm Rabbim hayırlısını versn. Ben daha adet olmadm bat 28 ama belim kopuyo fena gelcek heralde.
Kizlaaarrrr. Bugun bat gunum ve az once ovulaayon testi yaptim pozitif. Sizce umut varmi? Lh testiyle de hamilelik ogrenen vardi cunku.
valla benim de normalde 2 hafta öncesinden başlardı ve ölürdüm resmen olduktan sonrada ilk 3 gün komalık oluyorum ama 2 aydır geldikten sonar ilk gün biraz ağrım oluyor sonar geçiyor galiba içtiğim otlar yaradı canım ama hayıt otunu tavsiye ederim mutlaka kullan bende bugün testere dişli aslan pençesine başladım bakalım hayırlısı olsun artık
umudum öbür aya kaldı bu ay belimden bacaklarımdan hacamat olmayı düşünüyorum.valla benim de normalde 2 hafta öncesinden başlardı ve ölürdüm resmen olduktan sonrada ilk 3 gün komalık oluyorum ama 2 aydır geldikten sonar ilk gün biraz ağrım oluyor sonar geçiyor galiba içtiğim otlar yaradı canım ama hayıt otunu tavsiye ederim mutlaka kullan bende bugün testere dişli aslan pençesine başladım bakalım hayırlısı olsun artık
Supersin canim hayirli olsun isin ne is yapacaksin?Iyiyim canim toplandim guzel bi kahvalti yaptim annem geldi onunla konusuyorum umut kaybetmek yok bide pazartesi işe basliyorum biraz kafam dagilir belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?