2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlaaarrrr. Bugun bat gunum ve az once ovulaayon testi yaptim pozitif. Sizce umut varmi? Lh testiyle de hamilelik ogrenen vardi cunku.

Gercekten su ovu fotolariniz atar misiniz kizlar cok merak ettimmmm..nasil bi cift cizgi cikmisti?

Rabbim inşallah bu ay hayırlısıyla isteyen herkese, sana, hepinize nasip etsin

İnşallah kuzenim önümüzdeki ay çektirecekti. Onun rahatlığı vardı. Bu ay olmuş onun da

Gercekten su ovu fotolariniz atar misiniz kizlar cok merak ettimmmm..nasil bi cift cizgi cikmisti?

Benim yapalı 4gün oluyor canım o yuzden pek sağlıklı bi görüntüsü olduğunu düşünmüyorum şuan ve test evde ben işyerindeyim. öyle silik falan değildi hemen hemen ilk çizgi kadar koyuydu benim ikinci çizgi. ve 2 dakikayı falan bulmamıştı çizginin çıkması

Supersin canim hayirli olsun isin ne is yapacaksin?
Şeker imalat ve danışmanlik eski isim evlenince birakmistim bekarken 1 sene calistim orda simdi yine oraya devam cocuklar icin pamuk seker oyuncakli ayilar puflar falan eglenceli ve cocuklarla geciyodu gunum simdi yine oyle en azindan zaman gecer :)

kızlar adetime daha 4 gün var, ama çok meraktayım. ovulasyon testi yaptım negatif çıktı sizce gebelik testi yapsam mıı

kızlar adetime daha 4 gün var, ama çok meraktayım. ovulasyon testi yaptım negatif çıktı sizce gebelik testi yapsam mıı
Bekle canım, bir iki gün daha sabret Çünkü şimdi yapıp negatif çıkarsa merakını gidermiş olmaycaksın. Acaba geç döllenme olduğu için mi çıkmıyor, daha reglime var o yüzden çıkmadı vs.. Hiç kafanı bulandırma bekle derim ben

tatlım bende geçen ay hcg testinde çift görür görmez yapmıştım ve bildiğin yumurtlama zamanındaki gibi koyu çıkmıştı ikinci çizgi yani lh testi hamilelikte 2. çizgiyi baya koyu çıkarıyor normalde yani hamilelik yokken hiç çizgi bile çıkmaması lazım ya da belli belirsiz olması lazım

Cevabin icin tesekkur ederim canim.

Senin negatif ovu. Nasil cikti canim bakabilir miyim? Bencede gebelik testi yapma azcik daha bekle.

Eki Görüntüle 1902962 Adetime 4 gün var kızlar. Çizgi görünüyor muu
evet çizgi var ama adetin geçince tekrarla. ben kimyasal yaşadım önceki ay benim bundan daha belirgindi çizgim adete 4gün varken ama kaybettim bebeğimi adet günü geçmeden test yapmak bir şey ifade etmiyor Allah korusun her ihtimal olabiliyor o nedenle herkesi uyarıyorum acele etmeyin diye inşallah bebeğin tutunur canım hayırlısı neyse o olsun hakkında

Günaydın canim bekliyorum napiyim yok daha bişey ama bi sancı bi mide bulantısı ...sen naptin hamilelik falan..
canım kürtajdan sonra kist oluştu 4cmlik bu ay doğum kontrol hapı kullandım yarın bitiyor ilaç bittikten 3-4gün sonra adet olurmuşum doktor adetin 3.günü gel muayene edelim dedi umarım kistim erimiş olur bende kasımda bebiş çalışmalarına başlarım korunma süremde doluyor 2buçuk ay oldu kürtaj olalı

Cok eglenceli canim zaman gecer daha az aklina takarsin bebisi ve bu zamanda da gelir insallah kuzun

Geçmiş olsun canım . Teşekkür ederim cevabın için daha önce yaptığım hiçbir teste görmedim böyle çizgi o yüzden ümitleniyorum inşallah vardır hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…