- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
canımmm çöpe attım öyle negatif görünce, ikinci çizgi vardı ama belli belirsizCevabin icin tesekkur ederim canim.
Senin negatif ovu. Nasil cikti canim bakabilir miyim? Bencede gebelik testi yapma azcik daha bekle.
canım benim daha adetime 3-4 gün var, ovulasyon testinin negatif çıkması hamilelik olmadığı anlamı mı taşıyor yani? dolayısıyla gebelik testini yapmama hiç gerek yok öyle mitatlım bende geçen ay hcg testinde çift görür görmez yapmıştım ve bildiğin yumurtlama zamanındaki gibi koyu çıkmıştı ikinci çizgi yani lh testi hamilelikte 2. çizgiyi baya koyu çıkarıyor normalde yani hamilelik yokken hiç çizgi bile çıkmaması lazım ya da belli belirsiz olması lazım
tatlım bende geçen ay hcg testinde çift görür görmez yapmıştım ve bildiğin yumurtlama zamanındaki gibi koyu çıkmıştı ikinci çizgi yani lh testi hamilelikte 2. çizgiyi baya koyu çıkarıyor normalde yani hamilelik yokken hiç çizgi bile çıkmaması lazım ya da belli belirsiz olması lazım
solasın canım. amin inşallah vardır sağlıklıdırGeçmiş olsun canım . Teşekkür ederim cevabın için daha önce yaptığım hiçbir teste görmedim böyle çizgi o yüzden ümitleniyorum inşallah vardır hamilelik
Amin canim benim insallah insallah bugun akintim artti iyice su gibi ic camasirim islaniyo bide karnim adet olcakmisim gibi agriyo acaba neden oluyo testte negatif .s kafam karisti iyiceCok eglenceli canim zaman gecer daha az aklina takarsin bebisi ve bu zamanda da gelir insallah kuzun
Solicimmm canim bak testime gerci pek umut verici degil ama zaten belim kopcak agridan heran adet olabilcek gibiyim dun yaptim bu testi ve silikken cok silik 15.gune bak..
Bat bugun yada yarin .cumaya kadar yolu var :/
Eki Görüntüle 1902984
İste o 15. Gun yumurtanin catladigi gun hani koyu cizgi ardina test siliklesiyor ya o gun...ben sadece farki gostermek icin yan yana koydum.15. gün derken adetin 15. günü mü? ne zaman çatladı yumurtan
İnşAllahhsolasın canım. amin inşallah vardır sağlıklıdır
Kızlar geç döllenme falan değil mis hastalandım bu sabah artık Kasım ayında çalışmalara devam14 gün uzun bir gecikme ama kan tahlilinde negativ cikmis yumurtalarin gec catlama olduysa doktor Kontrol sonrasinda sana derdi diye biliyorum ama düzensiz regl yasiyorsan belki simdiki durumun normaldir hayirlisi artik bir kac gün bekleyip Gene kan tahlilini yaptir Allah gönlüne göre verir inşallah:)
Insallah canim.kist 1 kere bendede olmuştu gidiyor adetleri..güzel haber verirsin inşallah sende.allahım gonlune göre versin.canım kürtajdan sonra kist oluştu 4cmlik bu ay doğum kontrol hapı kullandım yarın bitiyor ilaç bittikten 3-4gün sonra adet olurmuşum doktor adetin 3.günü gel muayene edelim dedi umarım kistim erimiş olur bende kasımda bebiş çalışmalarına başlarım korunma süremde doluyor 2buçuk ay oldu kürtaj olalı
benim de bat günü bende bekliyorum bakalım.ağrı falan varmi sende deBugun bat gunum henuz bisey yok beklemedeyim kizlarr
Canım Allahtan ümit kesilmez benim de 5.6 çıktığı halde yumurta tembelliği var dedi o ay hamile imisim kimyasal oldu ama korkma incir ye bol bolBen bu ay neler içtim bi görsen polen+süt civanperçemi+adaçayı filan gel gör ki benim yumurtalar gelişmemiş. Ama yumurtladığım günü hissettim ve ateşimi de ölçüyorm yymurtlamadan snra yarım derece fazla çıkar diyolar ya aynen öyle 36.1 36.2 civarıudı hep şu an 36.6 ama progesteron sonucu tüm umutlarımı puuuff etti.
Valla canim kasik agrim var sanki olucam gibi hic umudum yok nedense sende durumlar nasil cajimbenim de bat günü bende bekliyorum bakalım.ağrı falan varmi sende de
Insallah canim bu umitler bitmez vallahi :)Erken gebelik testin üzerinde regl 6 gün kala yapilabilir diye yaziyor ama cikmiyor canım aynisindan bende yaptim ve ayni testi regl günümde Sabah ilk idrarla yaptim cikti yani olsada 6 gün varken negativ cikabiliyor iki gün sonra tekrarla inşallah bebisin seninledir ve hayirli haberini aliriz canım:)
benim çok sancim var 2 gündür test yapıyorum silik cikiyor ama az önce wc den sonra silince küçük küçük kırmızı kan pihtisi geldi.sanırım geliyor kirmizilarValla canim kasik agrim var sanki olucam gibi hic umudum yok nedense sende durumlar nasil cajim
Canım Allahtan ümit kesilmez benim de 5.6 çıktığı halde yumurta tembelliği var dedi o ay hamile imisim kimyasal oldu ama korkma incir ye bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?