2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım benim daha adetime 3-4 gün var, ovulasyon testinin negatif çıkması hamilelik olmadığı anlamı mı taşıyor yani? dolayısıyla gebelik testini yapmama hiç gerek yok öyle mi ((((

Solicimmm canim bak testime gerci pek umut verici degil ama zaten belim kopcak agridan heran adet olabilcek gibiyim dun yaptim bu testi ve silikken cok silik 15.gune bak..
Bat bugun yada yarin .cumaya kadar yolu var :/

Eklentiler

• IMG_20161025_102059.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 58
Cok eglenceli canim zaman gecer daha az aklina takarsin bebisi ve bu zamanda da gelir insallah kuzun
Amin canim benim insallah insallah bugun akintim artti iyice su gibi ic camasirim islaniyo bide karnim adet olcakmisim gibi agriyo acaba neden oluyo testte negatif .s kafam karisti iyice

Kızlar geç döllenme falan değil mis hastalandım bu sabah artık Kasım ayında çalışmalara devam

Insallah canim.kist 1 kere bendede olmuştu gidiyor adetleri..güzel haber verirsin inşallah sende.allahım gonlune göre versin.

Canım Allahtan ümit kesilmez benim de 5.6 çıktığı halde yumurta tembelliği var dedi o ay hamile imisim kimyasal oldu ama korkma incir ye bol bol

Kizlar test negatif ama kasik agrim ve akintim artti camasirim islaniyo o derece adet olucakmisim gibi bi agri var ve yediklerimi hazmedemiyorum bogazimda duruyo sanki .s atesimi olctum 36.7 neler oluyo ya .s

Insallah canim bu umitler bitmez vallahi :)

Valla canim kasik agrim var sanki olucam gibi hic umudum yok nedense sende durumlar nasil cajim
benim çok sancim var 2 gündür test yapıyorum silik cikiyor ama az önce wc den sonra silince küçük küçük kırmızı kan pihtisi geldi.sanırım geliyor kirmizilar

Canım Allahtan ümit kesilmez benim de 5.6 çıktığı halde yumurta tembelliği var dedi o ay hamile imisim kimyasal oldu ama korkma incir ye bol bol

Benim zaten 1 kaybım var 3 ay oldu kürtaj olalı korktuğum şey bu belirtilerle ve düşük çıkan değerimle tekrar kötü bi tecrübe yaşamak. Allahım kolaylaştırıp yoluna soksun bi an önce inşallah yoksa çıldırmaya az kaldı doktorum nerde modundayım. Bi de koskoca şehirde en iyi hastanesinddn en kötüsüne kadat gittim bi tane adam akıllo dr da bulamadm. Bakalm bi adet oliimde snrası ne olacak bakıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…