- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
canımmmm daha batın geçmediği için testte çıkmamıştır, bunlar hamişlik belirtileri bence biraz bekle bat geçince yine yap test.Kizlar test negatif ama kasik agrim ve akintim artti camasirim islaniyo o derece adet olucakmisim gibi bi agri var ve yediklerimi hazmedemiyorum bogazimda duruyo sanki .s atesimi olctum 36.7 neler oluyo ya .s
Yerlesme kanamasi olmasin canim o silik cikiyorsa ihtimal var bence insallah hayirlisi canimbenim çok sancim var 2 gündür test yapıyorum silik cikiyor ama az önce wc den sonra silince küçük küçük kırmızı kan pihtisi geldi.sanırım geliyor kirmizilar
şimdi anladım. regline 3 gün var heralde dimi yani biraz daha koyu çıkması lazımdı bu durumda ama yine kırmızıları görmeden umudu kaybetmek yokİste o 15. Gun yumurtanin catladigi gun hani koyu cizgi ardina test siliklesiyor ya o gun...ben sadece farki gostermek icin yan yana koydum.
Ne bileyim ya korktum acaba baska bisey mi var kist falanda yok aslinda gecen ay muayene oldum sagliklisin dedi doktor ama bakalim adeti beklicez artikcanımmmm daha batın geçmediği için testte çıkmamıştır, bunlar hamişlik belirtileri bence biraz bekle bat geçince yine yap test.
canım kırmızıları görmemişsin henüz, kısmet bakalım inşallah vardır. Ama hastalık ya da kist olduğunu zannetmem yeni muayene olmussun bir sorun olsa çıkardıNe bileyim ya korktum acaba baska bisey mi var kist falanda yok aslinda gecen ay muayene oldum sagliklisin dedi doktor ama bakalim adeti beklicez artik
Korkmayın bence bekleyin daha ümit var bat kaçtıNe bileyim ya korktum acaba baska bisey mi var kist falanda yok aslinda gecen ay muayene oldum sagliklisin dedi doktor ama bakalim adeti beklicez artik
Pazar gunu canim benim insallah olamam ya insallah AllahimKorkmayın bence bekleyin daha ümit var bat kaçtı
Insallah gebeliktir ya ne.biliyim artik o kadar istiyorum ki psikolojik mi acaba diyorum :)canım kırmızıları görmemişsin henüz, kısmet bakalım inşallah vardır. Ama hastalık ya da kist olduğunu zannetmem yeni muayene olmussun bir sorun olsa çıkardı
Normal hamilelik testi ile mi cıktı bu sonuç canım.. Adetten önce çıkar mı sonuç normal gebelik testi ileDaha adetime iki gün var :))) ama simdiye kadarbu testi cok denesim ve ilk defa böyle silik göayeriyor ilk basta baya silikti bi kac dakika sonra baya belirginlesti
Bence olmayacak zaten bebiş var inşallahhhh. Benimde 7 günüm kaldı bata bugün kasık ağrım var. Regli öncesi hiç olmazdım hayırlısı inşallahhhPazar gunu canim benim insallah olamam ya insallah Allahim
benimde bat 2 kasım her ay benimde mide bulantısı kasık agrısı oluyor ama sonrasında birşey çıkmıyorBat 4 kasım ama olcem mide bulantısı kaşık ağrısı gogislerde şişme uyku gribim ondan mı acaba
Insalllah Allahim sana el acmis butun kullarina muziceni ver Yarabbim bu ay olmayalim adet :) benimde akintim olmazdi sancim olmazdi bildigin karnim agriyo ya bide midem sis cok biseyde yemedim dogru durust ama sanki tika basa yemisim gibiBence olmayacak zaten bebiş var inşallahhhh. Benimde 7 günüm kaldı bata bugün kasık ağrım var. Regli öncesi hiç olmazdım hayırlısı inşallahhh
Yan etki yapiyor olmasin cnmMerhaba kızlar kistler için dr Yasmin diye bir ilaç vardi dün ilk hapı içtim kaldı 20 hap :) bundan sonra klomen e başlayacam :) :) ama birşey ii fark ettim bu ilaç midemi bulandırdı . içiniz de kullanılan varmı ?? ve kaçıncı ay da hamile kaldınız ??
Valla is zor Allah sevdiklerimizle agir sinamasin bizleriGonlunu ferah tut canim dicem de 3.5 yasinda kizim var manyaga dondum geceleri uyuyamiyorum ,parka gitsek herkese supheli yaklasiyorum ,yolda bile normal yuruyemiyirum surukli kizim aklimda suan bizde kardes cabasi icersindeyiz bu ay 5.ayimiz olacak bir yandan acaba olmamali mi hissine kapildim ikisini birden nasil korurum kimden sakinir gozleyebilirim.manyadimmm cocuguma surekli anlatiyorum eskidende hep anlatrdim seni annen baban haricinde kimse opemez dokunamaz su noktalara dokunmak yasak vs vs bilincine vardi ama ben benlikten ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?