2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar test negatif ama kasik agrim ve akintim artti camasirim islaniyo o derece adet olucakmisim gibi bi agri var ve yediklerimi hazmedemiyorum bogazimda duruyo sanki .s atesimi olctum 36.7 neler oluyo ya .s
canımmmm daha batın geçmediği için testte çıkmamıştır, bunlar hamişlik belirtileri bence biraz bekle bat geçince yine yap test.

Merhaba kızlar kistler için dr Yasmin diye bir ilaç vardi dün ilk hapı içtim kaldı 20 hap :) bundan sonra klomen e başlayacam :) :) ama birşey ii fark ettim bu ilaç midemi bulandırdı . içiniz de kullanılan varmı ?? ve kaçıncı ay da hamile kaldınız ??

İste o 15. Gun yumurtanin catladigi gun hani koyu cizgi ardina test siliklesiyor ya o gun...ben sadece farki gostermek icin yan yana koydum.
şimdi anladım. regline 3 gün var heralde dimi yani biraz daha koyu çıkması lazımdı bu durumda ama yine kırmızıları görmeden umudu kaybetmek yok

Ne bileyim ya korktum acaba baska bisey mi var kist falanda yok aslinda gecen ay muayene oldum sagliklisin dedi doktor ama bakalim adeti beklicez artik
canım kırmızıları görmemişsin henüz, kısmet bakalım inşallah vardır. Ama hastalık ya da kist olduğunu zannetmem yeni muayene olmussun bir sorun olsa çıkardı

Bence olmayacak zaten bebiş var inşallahhhh. Benimde 7 günüm kaldı bata bugün kasık ağrım var. Regli öncesi hiç olmazdım hayırlısı inşallahhh
Insalllah Allahim sana el acmis butun kullarina muziceni ver Yarabbim bu ay olmayalim adet :) benimde akintim olmazdi sancim olmazdi bildigin karnim agriyo ya bide midem sis cok biseyde yemedim dogru durust ama sanki tika basa yemisim gibi

Yan etki yapiyor olmasin cnm

Kızlar olabilir mi bilmiyorum dünde dediğim ğibi artık belirtilere takmamaya çalışıyorum ..Ama az önce bi anda giren bir ağrım oldu 1 2 saniye kaldım öyle aniden kalktım ondan mı diye düşünmeye çalışıyorum . dün çok agrım vardı zaten koltukları çektim temizlik falan acaba ondan mı kafamda deli sorular

Valla is zor Allah sevdiklerimizle agir sinamasin bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…