Canim nasibi varsa inan oluyo ben bu ay haddi ok ictigim ilaclarin agri kesicilerin agir agir koltuklari cekmeler mi dersin kasik agrisi belki yerlesme agrilari olabilir bu gun hemsire soyledi bugun asagidan bisey sallaniyomus gibi agrin olur dediKızlar olabilir mi bilmiyorum dünde dediğim ğibi artık belirtilere takmamaya çalışıyorum ..Ama az önce bi anda giren bir ağrım oldu 1 2 saniye kaldım öyle aniden kalktım ondan mı diye düşünmeye çalışıyorum . dün çok agrım vardı zaten koltukları çektim temizlik falan acaba ondan mı kafamda deli sorular
Sukur yavrum darisi bizim basimiza bata 5 gun .s akinti agri devamKizlar %99.99 hamileymisim ogrendim bu gun saglik ocagindan ogrendim Allahim isteyem herkese bende dahil saglik hayirlisibile versin
Canim nasibi varsa inan oluyo ben bu ay haddi ok ictigim ilaclarin agri kesicilerin agir agir koltuklari cekmeler mi dersin kasik agrisi belki yerlesme agrilari olabilir bu gun hemsire soyledi bugun asagidan bisey sallaniyomus gibi agrin olur dedi
Ayyyyy hArikaaaaa çok tebrik ederimmmm hayırlı olsunKizlar %99.99 hamileymisim ogrendim bu gun saglik ocagindan ogrendim Allahim isteyem herkese bende dahil saglik hayirlisibile versin
Kizlar %99.99 hamileymisim ogrendim bu gun saglik ocagindan ogrendim Allahim isteyem herkese bende dahil saglik hayirlisibile versin
Canım 11.gün değerlendirildiyse 3 güne kadar etki eder o. Dediğin gibi keşke dün de olsaymış ama, çok takılmaKızlaaaar selam. Yazdıklarınızı düzenli olarak okuyorum ama işten güçten pek yazmaya zaman bulamıyorum maalesef. Öncelikle hamilelik haberi veren arkadaşları tebrik ediyorum. :)
Gel gelelim benim sorunuma, yardımcı olabilirseniz çok ama çok sevinirim.
Bir süredir yumurtlama günümü yakalayabilmek için sabahları ateşimi ölçüyorum. Ateşimi adetin 12 ve 13. günü 36.0, 14. günü (bugün) ise 36.1 olarak ölçtüm. Yumurtam çatladığında genelde 36.6 yada 36.7'ye kadar çıkar normalde ve normal şartlarda her zaman bugünlerde yumurtladığımı biliyorum. (Önceden düzenli ovulasyon testi yapardım, ama hep aynı günleri gösterdiğinden bir süre önce yapmayı bıraktım).
Bu arada dün akşam uzayan akıntıyı da gördüm ama ateşim düşük çıktığı için henüz yumurtlamadım diye tahmin ediyorum. Eşimle yalnızca 11. günü değerlendirebildik. Aslında dün de olmalıydı ama ikimiz de eve işten yorgun geldiğimizden maalesef mümkün olmadıAy biraz karışık oldu sanki ama inşallah anlatabilmişimdir.
Sizin yorumlarınız nedir acaba?
Kızlaaaar selam. Yazdıklarınızı düzenli olarak okuyorum ama işten güçten pek yazmaya zaman bulamıyorum maalesef. Öncelikle hamilelik haberi veren arkadaşları tebrik ediyorum. :)
Gel gelelim benim sorunuma, yardımcı olabilirseniz çok ama çok sevinirim.
Bir süredir yumurtlama günümü yakalayabilmek için sabahları ateşimi ölçüyorum. Ateşimi adetin 12 ve 13. günü 36.0, 14. günü (bugün) ise 36.1 olarak ölçtüm. Yumurtam çatladığında genelde 36.6 yada 36.7'ye kadar çıkar normalde ve normal şartlarda her zaman bugünlerde yumurtladığımı biliyorum. (Önceden düzenli ovulasyon testi yapardım, ama hep aynı günleri gösterdiğinden bir süre önce yapmayı bıraktım).
Bu arada dün akşam uzayan akıntıyı da gördüm ama ateşim düşük çıktığı için henüz yumurtlamadım diye tahmin ediyorum. Eşimle yalnızca 11. günü değerlendirebildik. Aslında dün de olmalıydı ama ikimiz de eve işten yorgun geldiğimizden maalesef mümkün olmadıAy biraz karışık oldu sanki ama inşallah anlatabilmişimdir.
Sizin yorumlarınız nedir acaba?
Canim bu progesteron hormonuna nasil baktiriliyoBen bu ay ilk kez ateş ölçme olayını yaptım yumurtladığımı tahmin ettiğim gün ateşim 36.0 dı öncesinde de 36.1 36.2 seyrediyordu. Yumurtlamanın ertesi günü 36.3 sonraları 36.4 diye artarak devam etti şu an 36.6larda devam ediyo. 22. Gün progesteron hormonuna baktırdm 4.5 çıktı bu yumurtlamamışım demek kafam bi milyon anlamadm bu ay ne oldu bana.
Canim bu progesteron hormonuna nasil baktiriliyo
Kasıklarda ağrı varmı benimde bat 2 kasım bende var merak ettimbenimde bat 2 kasım her ay benimde mide bulantısı kasık agrısı oluyor ama sonrasında birşey çıkmıyor
bu ay kasıklarda agrım yok henuzKasıklarda ağrı varmı benimde bat 2 kasım bende var merak ettim
ay bilmiyorum ki akşam 11 de attım ilacı hala midem bulanıyoryaaaYan etki yapiyor olmasin cnm
Canım 11.gün değerlendirildiyse 3 güne kadar etki eder o. Dediğin gibi keşke dün de olsaymış ama, çok takılmaBundan sonra gün aşırı devam
cnm yemek yemek istemiyor . o derece mide bulantım varYan etki yapiyor olmasin cnm
Dualarimdasiniz kizlar burasi ugurla geldi banaSukur yavrum darisi bizim basimiza bata 5 gun .s akinti agri devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?