2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim nasibi varsa inan oluyo ben bu ay haddi ok ictigim ilaclarin agri kesicilerin agir agir koltuklari cekmeler mi dersin kasik agrisi belki yerlesme agrilari olabilir bu gun hemsire soyledi bugun asagidan bisey sallaniyomus gibi agrin olur dedi

Kızlaaaar selam. Yazdıklarınızı düzenli olarak okuyorum ama işten güçten pek yazmaya zaman bulamıyorum maalesef. Öncelikle hamilelik haberi veren arkadaşları tebrik ediyorum. :)

Gel gelelim benim sorunuma, yardımcı olabilirseniz çok ama çok sevinirim.

Bir süredir yumurtlama günümü yakalayabilmek için sabahları ateşimi ölçüyorum. Ateşimi adetin 12 ve 13. günü 36.0, 14. günü (bugün) ise 36.1 olarak ölçtüm. Yumurtam çatladığında genelde 36.6 yada 36.7'ye kadar çıkar normalde ve normal şartlarda her zaman bugünlerde yumurtladığımı biliyorum. (Önceden düzenli ovulasyon testi yapardım, ama hep aynı günleri gösterdiğinden bir süre önce yapmayı bıraktım).

Bu arada dün akşam uzayan akıntıyı da gördüm ama ateşim düşük çıktığı için henüz yumurtlamadım diye tahmin ediyorum. Eşimle yalnızca 11. günü değerlendirebildik. Aslında dün de olmalıydı ama ikimiz de eve işten yorgun geldiğimizden maalesef mümkün olmadı Ay biraz karışık oldu sanki ama inşallah anlatabilmişimdir.

Sizin yorumlarınız nedir acaba?

Canim nasibi varsa inan oluyo ben bu ay haddi ok ictigim ilaclarin agri kesicilerin agir agir koltuklari cekmeler mi dersin kasik agrisi belki yerlesme agrilari olabilir bu gun hemsire soyledi bugun asagidan bisey sallaniyomus gibi agrin olur dedi

SAğol canım teşşekkür ederim .. Aynen nasipte varsa olur isteyen herkese nasip etsin inşallah . Senin içinde çok sevindim canım bebeşin hayırlı olsun allah kucağınada almayı nasip etsin sende duallarını esirgeme bizden bizede dua et ..

Canım 11.gün değerlendirildiyse 3 güne kadar etki eder o. Dediğin gibi keşke dün de olsaymış ama, çok takılma Bundan sonra gün aşırı devam

Ben bu ay ilk kez ateş ölçme olayını yaptım yumurtladığımı tahmin ettiğim gün ateşim 36.0 dı öncesinde de 36.1 36.2 seyrediyordu. Yumurtlamanın ertesi günü 36.3 sonraları 36.4 diye artarak devam etti şu an 36.6larda devam ediyo. 22. Gün progesteron hormonuna baktırdm 4.5 çıktı bu yumurtlamamışım demek kafam bi milyon anlamadm bu ay ne oldu bana.

Canim bu progesteron hormonuna nasil baktiriliyo

Merhaba kizlar ben araniza yeni katildim.subat ayinda ilk gebeligim dusukle sonlandi 5-6 aydirda bebek istiyoruz henuz olmadi bu ay da deniyoruz bat 7 kasim.Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Canım 11.gün değerlendirildiyse 3 güne kadar etki eder o. Dediğin gibi keşke dün de olsaymış ama, çok takılma Bundan sonra gün aşırı devam

Cevabın için çok sağ ol canım. Bugün de aksi gibi bir hastayım sorma gitsin, davul gibi şişmiş bir boğazla şirkette çalışmaya çalışıyorum. Ama artık akşam bir gayret yapıcaz artık mecburen

kızlar bir şey soracağım. bir süredir grip olduğum için ne yazık ki bebek düşüncemizi askıya aldık. antibiyotik ve grip için ilaç kullanıyorum. sorumsa şöyle ne kadar süre sonra tekrar çalışmalara başlayabilirim. yorumlarını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…