2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba kizlar ben araniza yeni katildim.subat ayinda ilk gebeligim dusukle sonlandi 5-6 aydirda bebek istiyoruz henuz olmadi bu ay da deniyoruz bat 7 kasim.Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
amin canım bende senin gibi düşük yaşadım ilk gebeliğimde. önce sağlık sonra inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder.

bence bugunu de degerlendir canım o zaman.ne kadar cok o kadar iyi :) gerci Rabbim ol dedikten sonra 1 gunle bile tutturan oluyor.

Normal miş hamilelikte akıntı.
Peki öncesinde belirtiler varmıydı
Valla belirtim sadece kasik agrim vardi ayni regli olcakmisim gibi bide bu ay ben ilac filanda kullamdim goguslerde sadece siskinlik var oyle pek hassasiyet yok akinti var bide cok yorgunlik var. Ev islerini onceden yaapmadan duraayan ben kafamda evi temizliyorum baska hic belirtim yok iliski ye onceden cocuk icin giriyoduk her ay kendimi dinliyodum esime belli etmiyodum ama her ay bi husran yasamak cevrenin baskisi cok kotu yapiyodu. Bu ay dedim Allah belki layik gormuyo bize dedim saglik olsun napalim dedim biz bu sefer oyle bi gun iliski bi gun borluk bi gun iliski bi gun bosluk adetime 5 gun kala benim kasik agrilarim yuzunden durakladik saniyoz hasta olcam holuyom zipliyom koltuk cekmeler agri kesici icmeler hemde apranax plus ictim dusunnnn imkansiz ilactan sonra cocuk tutunamazmis Allah iste veriyo haberi oku inasallah saglikla alirim kucagima bide ben cok zayifim 45 kiloyum cevremdekiler nerene cocuk tutun cak diyo kiloda allmiyom korkum var

Adetin 21 22 23 gününde kanda bakılan bi hormon ve hamile kalmada kilit bi hormon önemli yani düşük çıkması yumurtlama tembelliği ya da yumurtlamanın olmuşmu olmamışmı onu gösteren bi hormon

Canim yumurtlama olmazsa zaten adet olmazsin.oda menopoz veya kistik durumlarda olur.senin dusuk çıkmasının sebebi muhtemelen yumurtlama gunun gecmistir ve progesteron seviyesi dusmeye baslamistir

tebrikler canım.Rabbim sag salim kucagına almayı nasp etsin.degerin kac cıktı?
Soylendi deger inan unuttum doktor saka ypiyo bana bu gun onu bile ciddiye liyom dusun sali gunu dosya verceklermis duzenleyip bana her seyi saglik ocaginda yapiliyomus manyak gibi ben dun hastane hastame gezdime pisman oldum hemsire internete giripte okuma dedi ben bile okuyunca tirsiyorum dedi nolursa olsun gobegini sev dedi bu sozler o kadar gario geliyoki bana

hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla. ben de şuna inanıyorum Allah ol derse olur. Gerisi boş tutunmasını nasip ettiyse tutunur istersen yor kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…