- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
canım hamilelik testin negatif demişsin, peki ovulasyon neden çift çizgi acaba, anlamı neKizlaaarrrr. Bugun bat gunum ve az once ovulaayon testi yaptim pozitif. Sizce umut varmi? Lh testiyle de hamilelik ogrenen vardi cunku.
Evet benimde yarın 2 gündür çok gaz var ve dokulara hassasimGaz oluyomu sizdede aceyip iki gundur gaz ve kabizlik oldu bende
Normal miş hamilelikte akıntı.Dualarimdasiniz kizlar burasi ugurla geldi banabu arada kizlar akinti olmasi normalmii
Kızlar benimde bat bugun ama hıc akıntı felan yok sızde oluyor mu sag kasık batıyor bidebenim de bat günü bende bekliyorum bakalım.ağrı falan varmi sende de
amin canım bende senin gibi düşük yaşadım ilk gebeliğimde. önce sağlık sonra inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder.Merhaba kizlar ben araniza yeni katildim.subat ayinda ilk gebeligim dusukle sonlandi 5-6 aydirda bebek istiyoruz henuz olmadi bu ay da deniyoruz bat 7 kasim.Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Kizlar %99.99 hamileymisim ogrendim bu gun saglik ocagindan ogrendim Allahim isteyem herkese bende dahil saglik hayirlisibile versin
Allahim cumlemize saglikla nasip etsin canimmmAyyyyy hArikaaaaa çok tebrik ederimmmm hayırlı olsun
tebrikler canım.Rabbim sag salim kucagına almayı nasp etsin.degerin kac cıktı?Kizlar %99.99 hamileymisim ogrendim bu gun saglik ocagindan ogrendim Allahim isteyem herkese bende dahil saglik hayirlisibile versin
bence bugunu de degerlendir canım o zaman.ne kadar cok o kadar iyi :) gerci Rabbim ol dedikten sonra 1 gunle bile tutturan oluyor.Kızlaaaar selam. Yazdıklarınızı düzenli olarak okuyorum ama işten güçten pek yazmaya zaman bulamıyorum maalesef. Öncelikle hamilelik haberi veren arkadaşları tebrik ediyorum. :)
Gel gelelim benim sorunuma, yardımcı olabilirseniz çok ama çok sevinirim.
Bir süredir yumurtlama günümü yakalayabilmek için sabahları ateşimi ölçüyorum. Ateşimi adetin 12 ve 13. günü 36.0, 14. günü (bugün) ise 36.1 olarak ölçtüm. Yumurtam çatladığında genelde 36.6 yada 36.7'ye kadar çıkar normalde ve normal şartlarda her zaman bugünlerde yumurtladığımı biliyorum. (Önceden düzenli ovulasyon testi yapardım, ama hep aynı günleri gösterdiğinden bir süre önce yapmayı bıraktım).
Bu arada dün akşam uzayan akıntıyı da gördüm ama ateşim düşük çıktığı için henüz yumurtlamadım diye tahmin ediyorum. Eşimle yalnızca 11. günü değerlendirebildik. Aslında dün de olmalıydı ama ikimiz de eve işten yorgun geldiğimizden maalesef mümkün olmadıAy biraz karışık oldu sanki ama inşallah anlatabilmişimdir.
Sizin yorumlarınız nedir acaba?
canım bende yıllar önce kullanmıştım o ilacı ama herhangi bi yan etkisi olmamıştı.mide bulantısı falan da yapmadı.sen mideni üşütmüş olabilir misin ?cnm yemek yemek istemiyor . o derece mide bulantım var
Valla belirtim sadece kasik agrim vardi ayni regli olcakmisim gibi bide bu ay ben ilac filanda kullamdim goguslerde sadece siskinlik var oyle pek hassasiyet yok akinti var bide cok yorgunlik var. Ev islerini onceden yaapmadan duraayan ben kafamda evi temizliyorumNormal miş hamilelikte akıntı.
Peki öncesinde belirtiler varmıydı
Akintim yoktu bi sag kasik bi sol kasik gicik bi agri oluyodu hayirli haberler alirsin insallah canimKızlar benimde bat bugun ama hıc akıntı felan yok sızde oluyor mu sag kasık batıyor bide
Adetin 21 22 23 gününde kanda bakılan bi hormon ve hamile kalmada kilit bi hormon önemli yani düşük çıkması yumurtlama tembelliği ya da yumurtlamanın olmuşmu olmamışmı onu gösteren bi hormon
bence bugunu de degerlendir canım o zaman.ne kadar cok o kadar iyi :) gerci Rabbim ol dedikten sonra 1 gunle bile tutturan oluyor.
Mümkün değil öyle birşey olamaz yanicanım bende yıllar önce kullanmıştım o ilacı ama herhangi bi yan etkisi olmamıştı.mide bulantısı falan da yapmadı.sen mideni üşütmüş olabilir misin ?
Soylendi deger inan unuttum doktor saka ypiyo bana bu gun onu bile ciddiye liyom dusun sali gunu dosya verceklermis duzenleyip bana her seyi saglik ocaginda yapiliyomus manyak gibi ben dun hastane hastame gezdime pisman oldum hemsire internete giripte okuma dedi ben bile okuyunca tirsiyorum dedi nolursa olsun gobegini sev dedi bu sozler o kadar gario geliyoki banatebrikler canım.Rabbim sag salim kucagına almayı nasp etsin.degerin kac cıktı?
amin canım bende senin gibi düşük yaşadım ilk gebeliğimde. önce sağlık sonra inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder.
hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla. ben de şuna inanıyorum Allah ol derse olur. Gerisi boş tutunmasını nasip ettiyse tutunur istersen yor kendini..Valla belirtim sadece kasik agrim vardi ayni regli olcakmisim gibi bide bu ay ben ilac filanda kullamdim goguslerde sadece siskinlik var oyle pek hassasiyet yok akinti var bide cok yorgunlik var. Ev islerini onceden yaapmadan duraayan ben kafamda evi temizliyorumbaska hic belirtim yok iliski ye onceden cocuk icin giriyoduk her ay kendimi dinliyodum esime belli etmiyodum ama her ay bi husran yasamak cevrenin baskisi cok kotu yapiyodu. Bu ay dedim Allah belki layik gormuyo bize dedim saglik olsun napalim dedim biz bu sefer oyle bi gun iliski bi gun borluk bi gun iliski bi gun bosluk adetime 5 gun kala benim kasik agrilarim yuzunden durakladik saniyoz hasta olcam holuyom zipliyom koltuk cekmeler agri kesici icmeler hemde apranax plus ictim dusunnnn imkansiz ilactan sonra cocuk tutunamazmis Allah iste veriyo haberi oku inasallah saglikla alirim kucagima bide ben cok zayifim 45 kiloyum cevremdekiler nerene cocuk tutun cak diyo kiloda allmiyom korkum var
Evet benimde yarın 2 gündür çok gaz var ve dokulara hassasim[/QUOi
Ins glmz kirmizilar ama kasigimda cok agri oldu iki gundur ve gaz problemi yogundu bugun daha iyi arada sol kasikta agrim oluyo
yok canım şuan. istiyorum ama bazı sağlık sorunları var onları aşmak lazım önce. Bir kere düşük yaşayınca insan korkuyor.Peki suanda bi bebegin var mi varsa ne kadar sonra hamile kaldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?