Canim yumurtlama olmazsa zaten adet olmazsin.oda menopoz veya kistik durumlarda olur.senin dusuk çıkmasının sebebi muhtemelen yumurtlama gunun gecmistir ve progesteron seviyesi dusmeye baslamistir
M Mina sevde ne kadar lık hamilesin canımAfedersin canım ama senin ki de tam bir odunmus yeni hamilesin ileride sıkıntıların başlayacak dua et bol bol baslamasin çünkü asıl o zaman yardım edecek etmesi de gerekiyor çünkü hiçbirşey yapamıyorsun Allah yardımcın olsun ne diyim
Cok dogru Rabbim her isteeyene nasip etsinnnnnnhayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla. ben de şuna inanıyorum Allah ol derse olur. Gerisi boş tutunmasını nasip ettiyse tutunur istersen yor kendini..
yok canım şuan. istiyorum ama bazı sağlık sorunları var onları aşmak lazım önce. Bir kere düşük yaşayınca insan korkuyor.
Ya ben ömrümde 1 gün gecikme yaşamadm hep düzenlidir adetlerim. Çok ağrılı olur 4 gün sürer filan ama 2 yıldır korunmuyorm. 1 tane kürtajla sonuçlanan bi gebeliğim oldu o ay çörek otu yağı ve içinde hayıt otu olan bi kapsül kullanmıştım. İlk kez progesterona bakıldı. İnan hiiiiç bişey anlamadım niye düşük çıktı. Cuma adet günüm bakalm neler olck.
kizlaaarrrr 18 ekimde adete 3 gun kala hcg 420.12 çıkmıştı. 25 ekim yani dün adetim 5 gun gecmis oldu sonuç 6190. normal mi 6 gunde ki bu artış
teşekkür ederim canımBana normal geldi çünkü benim adet gününde 676.50 çıkmıştı 2 gün sonra 2300lerde bişi çıkmştı
Ben de hic gecikme yasamazdim ama bi dusukle sonuclanan gebeligim oldu kurtaja aldilar o zamandan beri dengem sasti.yumurtlama gunum devamli degisiyor.bu ay mesela adetim bitmeden basladi test yaptim ve hesaplattim ordan biliyorum.bu zamana kadar yanlis gunde mi denedik diye dusunmeden edemiyorum
Inşallah ya benimde kasık agrısı var su anda dün de bel agrım vardı göğüslerimde iki haftadir felan yani ilişkiden 3-4 gün sonra dolgunlastı ve ağrıyor bunlarda belirtidir demiAkintim yoktu bi sag kasik bi sol kasik gicik bi agri oluyodu hayirli haberler alirsin insallah canim
kizlaaarrrr 18 ekimde adete 3 gun kala hcg 420.12 çıkmıştı. 25 ekim yani dün adetim 5 gun gecmis oldu sonuç 6190. normal mi 6 gunde ki bu artış
cuma keseyi gormeye gidicem inşallah canım bende anlamadim öyle mi yoksa çabuk mu büyüyor2 gunde 2 kati altiyor fazla gibi geldi bana.ikiz olmasin bebisler
Yan etkilerinde uazar canm icme bi sor eczaneye esdeger bi ilacla degistrcnm yemek yemek istemiyor . o derece mide bulantım var
hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla. ben de şuna inanıyorum Allah ol derse olur. Gerisi boş tutunmasını nasip ettiyse tutunur istersen yor kendini..
cuma keseyi gormeye gidicem inşallah canım bende anlamadim öyle mi yoksa çabuk mu büyüyor
inşallah canım bi görsem bende rahatlicam sağolAslinda bi gun daha gecse normal oluyor o kadar yukselmesi.saglikli olsun da.hayirli olsun gozunuz aydin
Benim ovulasyon testimde hep cizgi oluyor fakat 2 cigi ayni koyulukta olursa pozitif demek. Ilk gordugimde gozume cok koyu geldi. Sonra resim cektim buraya atmak icin ozaman farkettim gecen 3 gun de ayni koyuluktaymis nerdeyse. Bi atiyim bakin istersenizcanım hamilelik testin negatif demişsin, peki ovulasyon neden çift çizgi acaba, anlamı ne
mart ayında düşük yaşamıştım ne kadar zaman geçerse geçsin unutulmuyorSeni cok iyi anliyorum biz de dusukten sonraki ilk aylar dusunmedik.smdide pihtilasma oldugunu ogrendim ilac kullaniyorum simdiden baslamam gerekmis
5 haftalikmis canim tesekkur ederim Rabbim saglikla cumlemizin kucagina aratmadan versinminikk35 ne kadarlik hamilesin hayırlı olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?