2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim yumurtlama olmazsa zaten adet olmazsin.oda menopoz veya kistik durumlarda olur.senin dusuk çıkmasının sebebi muhtemelen yumurtlama gunun gecmistir ve progesteron seviyesi dusmeye baslamistir

Ya ben ömrümde 1 gün gecikme yaşamadm hep düzenlidir adetlerim. Çok ağrılı olur 4 gün sürer filan ama 2 yıldır korunmuyorm. 1 tane kürtajla sonuçlanan bi gebeliğim oldu o ay çörek otu yağı ve içinde hayıt otu olan bi kapsül kullanmıştım. İlk kez progesterona bakıldı. İnan hiiiiç bişey anlamadım niye düşük çıktı. Cuma adet günüm bakalm neler olck.

yok canım şuan. istiyorum ama bazı sağlık sorunları var onları aşmak lazım önce. Bir kere düşük yaşayınca insan korkuyor.

Seni cok iyi anliyorum biz de dusukten sonraki ilk aylar dusunmedik.smdide pihtilasma oldugunu ogrendim ilac kullaniyorum simdiden baslamam gerekmis

Ben de hic gecikme yasamazdim ama bi dusukle sonuclanan gebeligim oldu kurtaja aldilar o zamandan beri dengem sasti.yumurtlama gunum devamli degisiyor.bu ay mesela adetim bitmeden basladi test yaptim ve hesaplattim ordan biliyorum.bu zamana kadar yanlis gunde mi denedik diye dusunmeden edemiyorum

Ben de bu ay dengem değişmiştir diye tüm ay gün aşırı ilişki durumu oldu. 19. Güne kadar düzenli ilişkmiz oldu snra progesteron hormonu düşük çıkınca bende tüm motivasyon sıfır ondan snra çok sallamadm

Hamile oldugunu yeni öğrenen arkadaslar göğüs uçlarınızın rengi nasıl koyu kahve mi yoksa mor gibi bir kahve mi?

canım hamilelik testin negatif demişsin, peki ovulasyon neden çift çizgi acaba, anlamı ne
Benim ovulasyon testimde hep cizgi oluyor fakat 2 cigi ayni koyulukta olursa pozitif demek. Ilk gordugimde gozume cok koyu geldi. Sonra resim cektim buraya atmak icin ozaman farkettim gecen 3 gun de ayni koyuluktaymis nerdeyse. Bi atiyim bakin isterseniz

Seni cok iyi anliyorum biz de dusukten sonraki ilk aylar dusunmedik.smdide pihtilasma oldugunu ogrendim ilac kullaniyorum simdiden baslamam gerekmis
mart ayında düşük yaşamıştım ne kadar zaman geçerse geçsin unutulmuyor rabbim herkesin yüzünü güldürsün. bu arada ekşili şeyler ye bol su iç ve soğan kürü uygula. doktoruna da danışabilirsin olumsuz bir etki yapmaz diye düşünüyorum. soğan kürü 6 ayda bir yapılması gerekiyor. hem kadınların hem erkeklerin içmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…