- 12 Ekim 2016
- 650
- 1.303
- 113
- 41
Heveslendim valla çünkü hiç belirtim yok bende hafif kasık ağrım başladı bugün göğüslerimdede hassasiyet yok ama biraz şiş inşallah vardır Allahımmm. Zayıflık engel değilki bebeğe insanlarda bi alem yani benim ablamda 45 kilodaydı ilk çocugunda 3 buçuk kilo tosun doğdu 2. Çocugundada 47 kiloda hamile kaldı hiççç merak etme. Sağlıklı bebişini doğurursun takılma sakın kimseye. Zaten dr gerekirse multi vitaminler felan verir zatenValla belirtim sadece kasik agrim vardi ayni regli olcakmisim gibi bide bu ay ben ilac filanda kullamdim goguslerde sadece siskinlik var oyle pek hassasiyet yok akinti var bide cok yorgunlik var. Ev islerini onceden yaapmadan duraayan ben kafamda evi temizliyorumbaska hic belirtim yok iliski ye onceden cocuk icin giriyoduk her ay kendimi dinliyodum esime belli etmiyodum ama her ay bi husran yasamak cevrenin baskisi cok kotu yapiyodu. Bu ay dedim Allah belki layik gormuyo bize dedim saglik olsun napalim dedim biz bu sefer oyle bi gun iliski bi gun borluk bi gun iliski bi gun bosluk adetime 5 gun kala benim kasik agrilarim yuzunden durakladik saniyoz hasta olcam holuyom zipliyom koltuk cekmeler agri kesici icmeler hemde apranax plus ictim dusunnnn imkansiz ilactan sonra cocuk tutunamazmis Allah iste veriyo haberi oku inasallah saglikla alirim kucagima bide ben cok zayifim 45 kiloyum cevremdekiler nerene cocuk tutun cak diyo kiloda allmiyom korkum var
Bel agrisida var canim hadi hayirli haberlrr olsun insallahInşallah ya benimde kasık agrısı var su anda dün de bel agrım vardı göğüslerimde iki haftadir felan yani ilişkiden 3-4 gün sonra dolgunlastı ve ağrıyor bunlarda belirtidir demi
Beni de alin
Bu arada benide alin aranjza :)
Selam arkadaşlar. öncelikle burada her ne kadar bebek isteyenler varsa Rabbim hayırlı ve en kısa zamanda nasip eder insallah içinde bende dahil. Kasım ayına bende hamile girmek isteyenlerDenim inşallah
Hosgeldiniz canlar batlari ogrenebilir miyim sizi de ekliyim listemize uğur getirsinBende bebis istiyorum inşallah isteyen herkesin hayirlisiyla olur bat7 var
Bat 27 ekimHosgeldiniz canlar batlari ogrenebilir miyim sizi de ekliyim listemize uğur getirsin
Ve baska unuttuklarim yeni gelenler varsa sizlerde yazın insaAllah batlariniz degil bebisleriniz gelir
canım 5 üstü olması lazımKizlar bakan bilen birisi yok mu 0 .20 olumsuz mu acaba kan degerinde
kizlarrrr benim kirmizilar geliyor sanırım yaaa.wc ye gittikçe sildikce geliyorYerlesme kanamasi olmasin canim o silik cikiyorsa ihtimal var bence insallah hayirlisi canim
Peki nerde ne diyip baktiriyoruz:)Adetin 21 22 23 gününde kanda bakılan bi hormon ve hamile kalmada kilit bi hormon önemli yani düşük çıkması yumurtlama tembelliği ya da yumurtlamanın olmuşmu olmamışmı onu gösteren bi hormon
Soylendi deger inan unuttum doktor saka ypiyo bana bu gun onu bile ciddiye liyom dusun sali gunu dosya verceklermis duzenleyip bana her seyi saglik ocaginda yapiliyomus manyak gibi ben dun hastane hastame gezdime pisman oldum hemsire internete giripte okuma dedi ben bile okuyunca tirsiyorum dedi nolursa olsun gobegini sev dedi bu sozler o kadar gario geliyoki bana
hcg kan testi değil mi canım o da satılıyor mu ya ben bilmiyorudumArkadaslar bunlar yukardan assagi sirasiyla dunki ovulasyon testi, bugunki hcg ve ovulasyon tesleri.
Peki nerde ne diyip baktiriyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?