2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Heveslendim valla çünkü hiç belirtim yok bende hafif kasık ağrım başladı bugün göğüslerimdede hassasiyet yok ama biraz şiş inşallah vardır Allahımmm. Zayıflık engel değilki bebeğe insanlarda bi alem yani benim ablamda 45 kilodaydı ilk çocugunda 3 buçuk kilo tosun doğdu 2. Çocugundada 47 kiloda hamile kaldı hiççç merak etme. Sağlıklı bebişini doğurursun takılma sakın kimseye. Zaten dr gerekirse multi vitaminler felan verir zaten

Kizlar kan testi yaptrdim sonucta 0.20 yaziyo ne anlama geliyo saglik ocagiba gtmeye halim kalmadi acil cevap

Eklentiler

• IMG-20161026-WA0000.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaslar bunlar yukardan assagi sirasiyla dunki ovulasyon testi, bugunki hcg ve ovulasyon tesleri.

Eklentiler

• 20161026_145928.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 57
QUOTE="yeterali, post: 48604444, member: 752937"]Kizlar bakan bilen birisi yok mu 0 .20 olumsuz mu acaba kan degerinde[/QUOTE]
Negatif oluo cnm

Bu arada benide alin aranjza :)

Selam arkadaşlar. öncelikle burada her ne kadar bebek isteyenler varsa Rabbim hayırlı ve en kısa zamanda nasip eder insallah içinde bende dahil. Kasım ayına bende hamile girmek isteyenlerDenim inşallah

Bende bebis istiyorum inşallah isteyen herkesin hayirlisiyla olur bat7 var
Hosgeldiniz canlar batlari ogrenebilir miyim sizi de ekliyim listemize uğur getirsin
Ve baska unuttuklarim yeni gelenler varsa sizlerde yazın insaAllah batlariniz degil bebisleriniz gelir

hayırlısı olsun inşallah değerin 1000 üstümüydü bu kadar kesin konuşmuşlar 2 günde 2 kat artması gerekiyor ya ondan dedim sıkı sıkı tutunur inşallah

Benim akşam oluyor genelde yemek yiyince gaz .çok kötü düşüyor karnım.bugun yok ama akşam bakalım bir de uçuk çıktı bi sürü sivilce çıktı çok kötü yuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…