2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benim akşam oluyor genelde yemek yiyince gaz .çok kötü düşüyor karnım.bugun yok ama akşam bakalım bir de uçuk çıktı bi sürü sivilce çıktı çok kötü yuzum
Benimde aksamlari oluyor gogsunde hassasiyet var mi ilk gebeligin mi oluck olursa

Kızlar yarın dogum gunum ve bılıyorsunuz evlilik yıldonumumuz kotu gecmişti dogum gunumde de yanımda olamayacak Şehir dısında olcak cok moralım bozuldu

Aycacim sorun nedir
regl günüme 4 gün var.Dün dayanamadım ve erken gebelik testlerinden yaptım hassas olanlarından negatif çıktı.sabah tekrar denedim yine aynı erken midir yani bu ay çok kaptırdım kendimi emindim sanki ama negatifi görünce çok kötü oldum.bu şekilde ki testlerde kesinmidir yada umudum olmalı mı hala

hassas olan erken gebelik testleri adete 6 gün kalaya kadar gösteriyor diye biliyorum negatif çıktıysa malesef negatiftir. ama kırmızları görmeden umut kaybetme istersen regl günün geçince normalindende bir tane yap

Canim belirtilerin var mi daha idrarina islememis olabilir bekle kafana takma hic takinti olunca olmuyor .. Benim ilk gebeligimde ayni adet agrilarim oldu bi hafta gecicknce yaptim cok net iki cizgi ckti bekle bakalim gunun gecerse tekrar yaparsin cnm umarim bebisin vardr suan rahmnde

Verdi verdi ilac hemsire ben bide usengecim burda su testi bu testi klomen diyosunuz ya ben bi tek demir ilaci folik asit destekli onu kullaniyodum bide vitamin iciyodum istahim acilsin diye hic gitmedim usendim bi kere arkadasimin zoruyla gittim zorla tahlil tetkik her sey normal dedi esinde gitsin dedi oda isten firsat bulamadi gitmeye . Biseyde icmedim rakiyi hasla beze sar alt tarafina koy diyen oldu sogan kuru dediler keci boynuzu dediler onlarqsa usendin yapmaya . Bu arada amba uaengecmisim bende

hayırlısı olsun inşallah değerin 1000 üstümüydü bu kadar kesin konuşmuşlar 2 günde 2 kat artması gerekiyor ya ondan dedim sıkı sıkı tutunur inşallah
Testten once soyledi ben 3 tane hcg testi yaprim en son yaptigim test su 20 liralik testlerden dedim silik te cikmadi o dedim hala inanamiyom diyince kanda erkende belli oluyo hamilelik en son beklenerek aonuc alinan dedi idrar testi dedi sasmaz ded kesin %99.99dedi bide 3 tane yapmissin inanmazsan yine al yap dedi parana yazik dedi inan hatirlamiyom soyledigi degeri su an tutunma asamasiymis agrilar ondan oluyomus hemsirede doktorda cok olumlu konustular haftaya sali bidaha test yapcaklarmis artis varmi diye

Teşekkürler cvp için.umarım yaaa inşallah. bukadar kötü olacağımı gerçekten hiç tahmin etmezdim.bazen okurdum yazılanlardan dua ederdim hep rabbim herkesin kalbindekini versin.İnşallah isteyen hepimize kısa zamanda versin. ama ilk gebeliğimdeki belirtilerin aynısını yaşadım.kasıklarımda ağrı,bel ağrısı ve tansiyon düşüklüğü falan çok kaptırdım gerçekten psikolojiktir belkide off yaaa

canım umudunu kesme daha adet olmamışsın. en kesin yöntem kan testi. gebelik varsa ilk önce kanda çıkıyor. istersen özel hastanede yaptırabilirsin 1 saatte çıkıyor çünkü sonuç.

Rica ederim ne demek allah herkesin gonlune gore versin bekle bakalim gecince normal testlerdn yaparsin emin olursun yada cok hissdiosan hemen kan testi yap rahatla:)

Yaa yardim edermisiniz bugun dahiliyeye gittim tahlil yaptirdim tabi gebelige bakilmadi idrarda enfenksiyn,birqz kansizlik ve seker yuksekligi cikti.ilac verdi antibyotik kullanicam ama varsa gebelik bisey teredutluyum neyapiyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…