2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım umudunu kesme daha adet olmamışsın. en kesin yöntem kan testi. gebelik varsa ilk önce kanda çıkıyor. istersen özel hastanede yaptırabilirsin 1 saatte çıkıyor çünkü sonuç.
çok teşekkürler canm cevabın için ama kan testide kesin olarak negatif çıkarsa gerçekten daha kötü olcam.kendimi regl olcam diye kandırayım en iyisi belki bi süpriz gelir.keşke test yapmasaydım ama insan gerçekten dayanamıyor yaa beklemek ne kadar zor.Rabbim hepimize sabır versin

canımm benim de 30 ekim, bence umutsuz olma bazen geç döllenme falan olabiliyor. kırmızılar gelmeden umut kesilmez
inşallah canım yaa ama ovülasyon testi kullanıyorum yani geç döllenmiş olacağımı düşünmüyorum ama ovülasyon testinde pozitif gördükten sonra çatlama süresi uzun olabilirmi ki

Yaa yardim edermisiniz bugun dahiliyeye gittim tahlil yaptirdim tabi gebelige bakilmadi idrarda enfenksiyn,birqz kansizlik ve seker yuksekligi cikti.ilac verdi antibyotik kullanicam ama varsa gebelik bisey teredutluyum neyapiyim....
Keşke doktora sorsaydın hamile olma ihtimalim var bunu kullanabilirmiyim diye.antibiyotiğin ismini internetten arastır canım hamilleler kullanabiliyor mu ordan bilgi alırsın.Aslında ilk üç ay vücut hamileliği koruyor yani düşük ihtimali felan pek olmuyor.Ama sen genede ya bi doktora sor yada internetten arastır...

Yaa yardim edermisiniz bugun dahiliyeye gittim tahlil yaptirdim tabi gebelige bakilmadi idrarda enfenksiyn,birqz kansizlik ve seker yuksekligi cikti.ilac verdi antibyotik kullanicam ama varsa gebelik bisey teredutluyum neyapiyim....

Ilacin adi ne canim ben sorayim gebelere uygun mu degil mi

hassas olan testler var gülüm bi hafta önceside bile yapsan gösteriyor. ama bir hafta daha sabret sonra yinele yada sabredemezsen de kantahlili ver o kesin sonucu cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…