- 26 Ekim 2016
- 156
- 293
- 18
- 39
çok teşekkürler canm cevabın için ama kan testide kesin olarak negatif çıkarsa gerçekten daha kötü olcam.kendimi regl olcam diye kandırayım en iyisi belki bi süpriz gelir.keşke test yapmasaydım ama insan gerçekten dayanamıyor yaa beklemek ne kadar zor.Rabbim hepimize sabır versincanım umudunu kesme daha adet olmamışsın. en kesin yöntem kan testi. gebelik varsa ilk önce kanda çıkıyor. istersen özel hastanede yaptırabilirsin 1 saatte çıkıyor çünkü sonuç.
Adetime 10 gun var peki tam sonuc alabilirmiyimki acabaBi kan testi yaptr emin ol derim
inşallah canım yaa ama ovülasyon testi kullanıyorum yani geç döllenmiş olacağımı düşünmüyorum ama ovülasyon testinde pozitif gördükten sonra çatlama süresi uzun olabilirmi kicanımm benim de 30 ekim, bence umutsuz olma bazen geç döllenme falan olabiliyor. kırmızılar gelmeden umut kesilmez
kizlar bu yaptigim son testbilk defa bu teste bu kadar para verdim diye uzulmedim
Suvonülasyon testleri yanlis sonuc verebiliyomus bilginiz olsuninşallah canım yaa ama ovülasyon testi kullanıyorum yani geç döllenmiş olacağımı düşünmüyorum ama ovülasyon testinde pozitif gördükten sonra çatlama süresi uzun olabilirmi ki
maalesef negatif .Kizlar bakan bilen birisi yok mu 0 .20 olumsuz mu acaba kan degerinde
Keşke doktora sorsaydın hamile olma ihtimalim var bunu kullanabilirmiyim diye.antibiyotiğin ismini internetten arastır canım hamilleler kullanabiliyor mu ordan bilgi alırsın.Aslında ilk üç ay vücut hamileliği koruyor yani düşük ihtimali felan pek olmuyor.Ama sen genede ya bi doktora sor yada internetten arastır...Yaa yardim edermisiniz bugun dahiliyeye gittim tahlil yaptirdim tabi gebelige bakilmadi idrarda enfenksiyn,birqz kansizlik ve seker yuksekligi cikti.ilac verdi antibyotik kullanicam ama varsa gebelik bisey teredutluyum neyapiyim....
Yaa yardim edermisiniz bugun dahiliyeye gittim tahlil yaptirdim tabi gebelige bakilmadi idrarda enfenksiyn,birqz kansizlik ve seker yuksekligi cikti.ilac verdi antibyotik kullanicam ama varsa gebelik bisey teredutluyum neyapiyim....
regl günüme 4 gün var.Dün dayanamadım ve erken gebelik testlerinden yaptım hassas olanlarından negatif çıktı.sabah tekrar denedim yine aynı erken midir yani bu ay çok kaptırdım kendimi emindim sanki ama negatifi görünce çok kötü oldum.bu şekilde ki testlerde kesinmidir yada umudum olmalı mı hala
kan testine cesaret edemiycem en iyisi zorda olsa beklemekRica ederim ne demek allah herkesin gonlune gore versin bekle bakalim gecince normal testlerdn yaparsin emin olursun yada cok hissdiosan hemen kan testi yap rahatla:)
Kızlar merhaba Pazar aksam saat 18:00 de kan verdim biliyorsunuz 27.05 çıkmıştı birde bugün sabah saat:09:00 da verdim 163 çıktı sizce nasıl kızlar ne diyorsunuz değerlerime
inşallah kırmızıları görmem ilk defa bukadar belirti hissediyorum çünkühassas olan testler var gülüm bi hafta önceside bile yapsan gösteriyor. ama bir hafta daha sabret sonra yinele yada sabredemezsen de kantahlili ver o kesin sonucu cıkar
Biraz az yükselmiş sankiKızlar merhaba Pazar aksam saat 18:00 de kan verdim biliyorsunuz 27.05 çıkmıştı birde bugün sabah saat:09:00 da verdim 163 çıktı sizce nasıl kızlar ne diyorsunuz değerlerime
kan testine cesaret edemiycem en iyisi zorda olsa beklemek
inşallah hakkında hayırlısıinşallah kırmızıları görmem ilk defa bukadar belirti hissediyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?