2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

iyi tatlım çok sevindim bu kadar kesin konuşmalarına sen heyecandan değeri unutmuşsun o ayrı inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunsun da değerin kat kat artsın inşallah

Sonucun gayet iyi bi problem olsa soylerlerdi zaten
Pazartesi gel dosyanı açalım dedi sağlık ocağı ben yarında vereyim en iyi cuma vermem pazartesi doktor randevum var oda ister zaten panik oldum bir an arkadas düşük deyince değerlerime

Pazartesi gel dosyanı açalım dedi sağlık ocağı ben yarında vereyim en iyi cuma vermem pazartesi doktor randevum var oda ister zaten panik oldum bir an arkadas düşük deyince değerlerime
Yok yok gayet iyo icini ferah tut zaten ultrasnda bakilinca satina gore ayniysa bi problem olmaz glisimi

Kaç olması gerekir iyi olması için ? Kaça yükselmeliydi biri pazar aksamdan verip bugun sabah 09:00 yaptırmam fark etmezmi sence?

hayır gayet iyi fazla bile artmış pazar salı perşembe baktırsaydın daha iyi anlaşılırdı pazardan salıya 2 gün 54,10 olması lazım bugün çarşamba 54ün bile 2 katından fazla artmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…