- 12 Ekim 2016
- 650
- 1.303
- 113
- 41
Gayet iyi merak etmeKızlar merhaba Pazar aksam saat 18:00 de kan verdim biliyorsunuz 27.05 çıkmıştı birde bugün sabah saat:09:00 da verdim 163 çıktı sizce nasıl kızlar ne diyorsunuz değerlerime
kizlar bu yaptigim son testbilk defa bu teste bu kadar para verdim diye uzulmedim
amin inşallah en kısa zamanda çift çizgileri görmek isitorum.allah içimizden geçen bütün duaları kabul etsin tez zamandainşallah hakkında hayırlısı
amin inşallahamin inşallah en kısa zamanda çift çizgileri görmek isitorum.allah içimizden geçen bütün duaları kabul etsin tez zamanda
kan testine cesaret edemiycem en iyisi zorda olsa beklemek[/QUOTE
Ben bekliyorum 1gunum kaldi bakalim
Amin canım herkese nasip etsin erken gebelik testi diye geciyo net hatasiz sonuc veriyomus.Teb
TebrikleerAllah tamamina erdirsin.
Bu testler erken mi gosteriyor ne diye geciyor markasi fln ne
İnsallah gorursunuzzzzzz de hickirillariniz sevincten olurrrrr . .amin inşallah en kısa zamanda çift çizgileri görmek isitorum.allah içimizden geçen bütün duaları kabul etsin tez zamanda
Hemşire de Gayet iyi dedi canım inş öyldir biri aksam biri sabah belki ondan biraz farketmiştir diye düşündüm. Her gün iki katı yükseliyorsa eğerçok iyi bence
Kaç olması gerekir iyi olması için ? Kaça yükselmeliydi biri pazar aksamdan verip bugun sabah 09:00 yaptırmam fark etmezmi sence?Biraz az yükselmiş sanki
Teşekkürler canım içim rahatladı umarım öyledir bi tık düşük gibi geldi pazar aksam bugün sabah erkenden vermem fark etmiştir diye düşünüyorumGayet iyi merak etme
Testten once soyledi ben 3 tane hcg testi yaprim en son yaptigim test su 20 liralik testlerden dedim silik te cikmadi o dedim hala inanamiyom diyince kanda erkende belli oluyo hamilelik en son beklenerek aonuc alinan dedi idrar testi dedi sasmaz ded kesin %99.99dedi bide 3 tane yapmissin inanmazsan yine al yap dedi parana yazik dedi inan hatirlamiyom soyledigi degeri su an tutunma asamasiymis agrilar ondan oluyomus hemsirede doktorda cok olumlu konustular haftaya sali bidaha test yapcaklarmis artis varmi diye
Sonucun gayet iyi bi problem olsa soylerlerdi zatenHemşire de Gayet iyi dedi canım inş öyldir biri aksam biri sabah belki ondan biraz farketmiştir diye düşündüm. Her gün iki katı yükseliyorsa eğer
Pazartesi gel dosyanı açalım dedi sağlık ocağı ben yarında vereyim en iyi cuma vermem pazartesi doktor randevum var oda ister zaten panik oldum bir an arkadas düşük deyince değerlerimeSonucun gayet iyi bi problem olsa soylerlerdi zaten
Yok yok gayet iyo icini ferah tut zaten ultrasnda bakilinca satina gore ayniysa bi problem olmaz glisimiPazartesi gel dosyanı açalım dedi sağlık ocağı ben yarında vereyim en iyi cuma vermem pazartesi doktor randevum var oda ister zaten panik oldum bir an arkadas düşük deyince değerlerime
Kaç olması gerekir iyi olması için ? Kaça yükselmeliydi biri pazar aksamdan verip bugun sabah 09:00 yaptırmam fark etmezmi sence?
sat 28 eylülde daha bat yarın canım senin fikrin ne?Yok yok gayet iyo icini ferah tut zaten ultrasnda bakilinca satina gore ayniysa bi problem olmaz glisimi
Yok iyi yaaaa niye öyle yazmışlar. Gayet iyiKaç olması gerekir iyi olması için ? Kaça yükselmeliydi biri pazar aksamdan verip bugun sabah 09:00 yaptırmam fark etmezmi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?