Ne bileyim bana 200 lerde olmalıydı gıbı geldı ama gec dollenme yasıyor olabılırsın tabı doktorun daha ıyı bılır rabbım saglıkla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah tebrıkler <3Kaç olması gerekir iyi olması için ? Kaça yükselmeliydi biri pazar aksamdan verip bugun sabah 09:00 yaptırmam fark etmezmi sence?
Saol canım içim cok rahatladı suan bat bide yarın daha rabbim sizlerede yaşatsın inşaallah iyi düşünelim iyi olsunYok iyi yaaaa niye öyle yazmışlar. Gayet iyi
Ben bir problem goremedim zaten cok yeni 4 haftalik buyuk ihtimal keseyide gorurlersat 28 eylülde daha bat yarın canım senin fikrin ne?
Benim 4+5 te kesem gorulmustusat 28 eylülde daha bat yarın canım senin fikrin ne?
geç döllenmemi 4 gün önce öğrendim canım evde adet sonrası yapılan 5 liralık testlerle ama bilmiyorum daha batım yarın benimNe bileyim bana 200 lerde olmalıydı gıbı geldı ama gec dollenme yasıyor olabılırsın tabı doktorun daha ıyı bılır rabbım saglıkla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah tebrıkler <3
Benim hesaplamama göre 4+5 de doktora gideceğim umarım gözükür kese bizimde canımBenim 4+5 te kesem gorulmustu
Daha cok yeni cok normalgeç döllenmemi 4 gün önce öğrendim canım evde adet sonrası yapılan 5 liralık testlerle ama bilmiyorum daha batım yarın benim
Benim karnmdan gorunmustu bazi kisilerde gorunmeyince alttan bakiolar gorunur yani kesinBenim hesaplamama göre 4+5 de doktora gideceğim umarım gözükür kese bizimde canım
Ya soramadim iste birde ben mart ayinda pankreas kist ameliyati oldum simdi kontrole gidicem ozaman orda isticem ben en iyisi dedigin gibi arastiriyim ve testi yapana kadar ilaci kullanmiyim.bendeki belirtiler hep gebelik belirtisi olarak cikiyo arastiriyorum.Keşke doktora sorsaydın hamile olma ihtimalim var bunu kullanabilirmiyim diye.antibiyotiğin ismini internetten arastır canım hamilleler kullanabiliyor mu ordan bilgi alırsın.Aslında ilk üç ay vücut hamileliği koruyor yani düşük ihtimali felan pek olmuyor.Ama sen genede ya bi doktora sor yada internetten arastır...
Benim karnmdan gorunmustu bazi kisilerde gorunmeyince alttan bakiolar gorunur yani kesin[/QUOTE
İnş canım yeni daha bebişim evet yarın bir daha gideyim ben kan testine bakalım nasıl cıkcaksuan cok mutlu oldum
Canım benim bende o rakamları görüyüm daha ne isterim . :) inşallah Allahım pozitif i görürümSaol canım içim cok rahatladı suan bat bide yarın daha rabbim sizlerede yaşatsın inşaallah iyi düşünelim iyi olsun
Arkadaşlar dusuk yapalı 21 gün oldu ama hala hamilelik boyunca yaşadıklarımı yaşıyorum acıkma Uykulu haller sık tuvalete gitme bunlar normal mi? Yaşayan varmı aranizda
Sat 28 Eylül bu ay ikinci denememiz telefonda takvim ve akıntımı takip ettim 8 11 12 13 14 17 bu günleri değerlendik batım yarın adetime yakın kupkuruolurum pazar akıntım geldi yani battan 4 gün önce ablamın ısrarıyla test yaptım evde gebelik erken gebelik testi değildi internetten verdiğim adet sonrası testti burdada paylaştım silik ama belirgin çizgi cıktı hemen hastane kan verdik aksam saat:18:00 27.05 bugün sabah 09:00 da verdim 163 cıkmış telefonla hemsireden ögrendim bu sekilde dediğim gibi batım daha yarın4 gun once mi ogrendın? Ayrıntılı anlatır mısın canm mesela kac gun arayla iliskihe girdiniz. Sat ve bat kac? Yumurtlama zamanlarını degerlendırdınız mı? Kac aydır denıyorsunuz falanBurcu251
Canım evet verdiğin belirtiler hamileliğe uyuyor bence sen test yapıncaya kadarda kullanma ne olur ne olmaz.ama hamilelik varsa enfeksiyon olması sıkıntı. BaZen hamilelikte de antibiyotik veriyo doktorlar enfeksiyon için.Ya soramadim iste birde ben mart ayinda pankreas kist ameliyati oldum simdi kontrole gidicem ozaman orda isticem ben en iyisi dedigin gibi arastiriyim ve testi yapana kadar ilaci kullanmiyim.bendeki belirtiler hep gebelik belirtisi olarak cikiyo arastiriyorum.
Tesekur ederim ya cevap icin beklicem mecbur.hayırlısı artikCanım evet verdiğin belirtiler hamileliğe uyuyor bence sen test yapıncaya kadarda kullanma ne olur ne olmaz.ama hamilelik varsa enfeksiyon olması sıkıntı. BaZen hamilelikte de antibiyotik veriyo doktorlar enfeksiyon için.
Teşekkürler canım olumlu yorumun içinSag saglim kucagina alrsin insallh bosyere evham yapma allahin izniyle bseycik olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?