2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kaç olması gerekir iyi olması için ? Kaça yükselmeliydi biri pazar aksamdan verip bugun sabah 09:00 yaptırmam fark etmezmi sence?
Ne bileyim bana 200 lerde olmalıydı gıbı geldı ama gec dollenme yasıyor olabılırsın tabı doktorun daha ıyı bılır rabbım saglıkla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah tebrıkler <3

Arkadaşlar dusuk yapalı 21 gün oldu ama hala hamilelik boyunca yaşadıklarımı yaşıyorum acıkma Uykulu haller sık tuvalete gitme bunlar normal mi? Yaşayan varmı aranizda

Ne bileyim bana 200 lerde olmalıydı gıbı geldı ama gec dollenme yasıyor olabılırsın tabı doktorun daha ıyı bılır rabbım saglıkla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah tebrıkler <3
geç döllenmemi 4 gün önce öğrendim canım evde adet sonrası yapılan 5 liralık testlerle ama bilmiyorum daha batım yarın benim

Ya soramadim iste birde ben mart ayinda pankreas kist ameliyati oldum simdi kontrole gidicem ozaman orda isticem ben en iyisi dedigin gibi arastiriyim ve testi yapana kadar ilaci kullanmiyim.bendeki belirtiler hep gebelik belirtisi olarak cikiyo arastiriyorum.

4 gun once mi ogrendın? Ayrıntılı anlatır mısın canm mesela kac gun arayla iliskihe girdiniz. Sat ve bat kac? Yumurtlama zamanlarını degerlendırdınız mı? Kac aydır denıyorsunuz falan Burcu251

Arkadaşlar dusuk yapalı 21 gün oldu ama hala hamilelik boyunca yaşadıklarımı yaşıyorum acıkma Uykulu haller sık tuvalete gitme bunlar normal mi? Yaşayan varmı aranizda

Ben de dusuk yaptim ama hcg cok yukslmemisti 5haftalikti.dusukten sonra hcg degeri yavas yavaş dusmeye basliyor.hormonlar etkilerini surduruyor yani gayet normal.gecmis olsun Allah sabir versin

4 gun once mi ogrendın? Ayrıntılı anlatır mısın canm mesela kac gun arayla iliskihe girdiniz. Sat ve bat kac? Yumurtlama zamanlarını degerlendırdınız mı? Kac aydır denıyorsunuz falan Burcu251
Sat 28 Eylül bu ay ikinci denememiz telefonda takvim ve akıntımı takip ettim 8 11 12 13 14 17 bu günleri değerlendik batım yarın adetime yakın kupkuruolurum pazar akıntım geldi yani battan 4 gün önce ablamın ısrarıyla test yaptım evde gebelik erken gebelik testi değildi internetten verdiğim adet sonrası testti burdada paylaştım silik ama belirgin çizgi cıktı hemen hastane kan verdik aksam saat:18:00 27.05 bugün sabah 09:00 da verdim 163 cıkmış telefonla hemsireden ögrendim bu sekilde dediğim gibi batım daha yarın

Canım evet verdiğin belirtiler hamileliğe uyuyor bence sen test yapıncaya kadarda kullanma ne olur ne olmaz.ama hamilelik varsa enfeksiyon olması sıkıntı. BaZen hamilelikte de antibiyotik veriyo doktorlar enfeksiyon için.

Canım evet verdiğin belirtiler hamileliğe uyuyor bence sen test yapıncaya kadarda kullanma ne olur ne olmaz.ama hamilelik varsa enfeksiyon olması sıkıntı. BaZen hamilelikte de antibiyotik veriyo doktorlar enfeksiyon için.
Tesekur ederim ya cevap icin beklicem mecbur.hayırlısı artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…