2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

rica ederim canım. evet beklemek zor tabii ki. amin inşallah rabbim herkesin kalbine göre versin hayırlı ve sağlıklı olanını.

Anladım canm allah analı babalı buyutsun ınsallab

Canım buldum hcg değerini yazmışsın. 5 Kasımda ancak gözükür kesen canım. O zaman 2000'i geçmiş olacak doktor randevusuna gidersen 2000 i geçmeden alttan falan baktırıp zorlatma sakın çok sakıncalı ve kimi doktorlar hiç önemsemiyor ne olacağını aman dikkat et...
Randevu aldıysan da 5 Kasım a ertele...
Ben öğrendiğimde 64 tü değerim sadece kan takibi yaptı doktorum 2000 i geçince bir tarih verdi yaklaşık 4000 lerde gittim kese gözüktü. Bir de kese gözükmüyor der moralini bozarlar sonra canım

Bigaripyaptın post: 48605607 .!.:
Ben de dusuk yaptim ama hcg cok yukslmemisti 5haftalikti.dusukten sonra hcg degeri yavas yavaş dusmeye basliyor.hormonlar etkilerini surduruyor yani gayet normal.gecmis olsun Allah sabir versin
Ne zaman dusuk yaptin canım Allah sanada sabır versin hakkımızda hayirlisi

Uygulamayla mi bakıyorsunuz akıntıya falan lütfen yazın

29-30 genelde ama düzensiz de oluyorum bazen
Anladim normalde bi sonraki adetinden 14 gun once yumurtlaman oluo ama duzensizse akintilarni takip et sumuksu bi akinti olur ve atesin 36.5 gbi olur bu seklde akintinin oldgu zamanlari degerlendrrsn yada doktor yumurta takibi yapar sana yumurtan catladgnda soylr sana kimilerde kasik agrisi olur

Benm her
Benm her zaman o akıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…