rica ederim canım. evet beklemek zor tabii ki. amin inşallah rabbim herkesin kalbine göre versin hayırlı ve sağlıklı olanını.çok teşekkürler canm cevabın için ama kan testide kesin olarak negatif çıkarsa gerçekten daha kötü olcam.kendimi regl olcam diye kandırayım en iyisi belki bi süpriz gelir.keşke test yapmasaydım ama insan gerçekten dayanamıyor yaa beklemek ne kadar zor.Rabbim hepimize sabır versin
Dualarımdasınız canım inşCanım benim bende o rakamları görüyüm daha ne isterim . :) inşallah Allahım pozitif i görürüm
Ilaci daha almadim bilmiyorumki ismini yarin alıcam yazarim cok tesekur ederimIlacin adi ne canim ben sorayim gebelere uygun mu degil mi
Ilaci daha almadim bilmiyorumki ismini yarin alıcam yazarim cok tesekur ederim
Peki oyle yapicam cok tesekkur ederimAldiktan sonra prospektusune bakin sinifina.gebelik icin uygun olup olmadigi yazar ya da buraya yazin cevap olarak ben ogrenir yazarim
Anladım canm allah analı babalı buyutsun ınsallabSat 28 Eylül bu ay ikinci denememiz telefonda takvim ve akıntımı takip ettim 8 11 12 13 14 17 bu günleri değerlendik batım yarın adetime yakın kupkuruolurum pazar akıntım geldi yani battan 4 gün önce ablamın ısrarıyla test yaptım evde gebelik erken gebelik testi değildi internetten verdiğim adet sonrası testti burdada paylaştım silik ama belirgin çizgi cıktı hemen hastane kan verdik aksam saat:18:00 27.05 bugün sabah 09:00 da verdim 163 cıkmış telefonla hemsireden ögrendim bu sekilde dediğim gibi batım daha yarın
Burcucum Beta HCG 2000 i geçmeden alttanda üsttende gözükmez.. Geç döllenmen varsa sat tarihinin önemi yok bu arada HCG kaç son?Benim hesaplamama göre 4+5 de doktora gideceğim umarım gözükür kese bizimde canım
Canım buldum hcg değerini yazmışsın. 5 Kasımda ancak gözükür kesen canım. O zaman 2000'i geçmiş olacak doktor randevusuna gidersen 2000 i geçmeden alttan falan baktırıp zorlatma sakın çok sakıncalı ve kimi doktorlar hiç önemsemiyor ne olacağını aman dikkat et...Sat 28 Eylül bu ay ikinci denememiz telefonda takvim ve akıntımı takip ettim 8 11 12 13 14 17 bu günleri değerlendik batım yarın adetime yakın kupkuruolurum pazar akıntım geldi yani battan 4 gün önce ablamın ısrarıyla test yaptım evde gebelik erken gebelik testi değildi internetten verdiğim adet sonrası testti burdada paylaştım silik ama belirgin çizgi cıktı hemen hastane kan verdik aksam saat:18:00 27.05 bugün sabah 09:00 da verdim 163 cıkmış telefonla hemsireden ögrendim bu sekilde dediğim gibi batım daha yarın
Ne zaman dusuk yaptin canım Allah sanada sabır versin hakkımızda hayirlisiBigaripyaptın post: 48605607 .!.:Ben de dusuk yaptim ama hcg cok yukslmemisti 5haftalikti.dusukten sonra hcg degeri yavas yavaş dusmeye basliyor.hormonlar etkilerini surduruyor yani gayet normal.gecmis olsun Allah sabir versin
Uygulamayla mi bakıyorsunuz akıntıya falan lütfen yazınSat 28 Eylül bu ay ikinci denememiz telefonda takvim ve akıntımı takip ettim 8 11 12 13 14 17 bu günleri değerlendik batım yarın adetime yakın kupkuruolurum pazar akıntım geldi yani battan 4 gün önce ablamın ısrarıyla test yaptım evde gebelik erken gebelik testi değildi internetten verdiğim adet sonrası testti burdada paylaştım silik ama belirgin çizgi cıktı hemen hastane kan verdik aksam saat:18:00 27.05 bugün sabah 09:00 da verdim 163 cıkmış telefonla hemsireden ögrendim bu sekilde dediğim gibi batım daha yarın
Ne zaman dusuk yaptin canım Allah sanada sabır versin hakkımızda hayirlisi
Aminnn canimmmm bi guluyom bi agliyom cokta korkuyom ya kalp atislarini duyamazsam diyeiyi tatlım çok sevindim bu kadar kesin konuşmalarına sen heyecandan değeri unutmuşsun o ayrıinşallah bebeğin sıkı sıkı tutunsun da değerin kat kat artsın inşallah
Adet dongun kacgunde birUygulamayla mi bakıyorsunuz akıntıya falan lütfen yazın
29-30 genelde ama düzensiz de oluyorum bazenAdet dongun kacgunde bir
Anladim normalde bi sonraki adetinden 14 gun once yumurtlaman oluo ama duzensizse akintilarni takip et sumuksu bi akinti olur ve atesin 36.5 gbi olur bu seklde akintinin oldgu zamanlari degerlendrrsn yada doktor yumurta takibi yapar sana yumurtan catladgnda soylr sana kimilerde kasik agrisi olur29-30 genelde ama düzensiz de oluyorum bazen
Benm her zaman o akıntım varAnladim normalde bi sonraki adetinden 14 gun once yumurtlaman oluo ama duzensizse akintilarni takip et sumuksu bi akinti olur ve atesin 36.5 gbi olur bu seklde akintinin oldgu zamanlari degerlendrrsn yada doktor yumurta takibi yapar sana yumurtan catladgnda soylr sana kimilerde kasik agrisi olur
Adetine kac gun varBenm her
Benm her zaman o akıntım var
Suan adetimin 3. GünüAdetine kac gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?