2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu spermi öldürmez demi Yen'i evliyim ilişki sonrasında nasıl durmam lazım 15 dk bekliyorum kalkmamla hepsi akıyor afedersiniz kimseye soramıyorum
Benimde akintim cok biriyim senin gbi yok oldurmez icine ulasan ulasiyodur hpsi akmaz canm kac aylik evlisin sen

Olur m.etme ben gecen sene haziranda evlendim kasimda hamile oldgumu ogrendim .. Bi kadin dogum uzmanina git kontrol yaptr ve sana folik asid yazicak gebelikten 3 ay once alinio ve gebeligin 3 ayina kadar kullnilio bide cok takinti yapmamaya calis bebek dusunme glir o beklemedgin bi anda

Nasıl giderebilirim akıntımı peki doktora gidip hamile kalmak istiyorum dersem verir mi o ilacı

Elbette verir hatta doktora gtmeden eczane bile verio ben gecen esime aldrrtim ben gebelik dusunuom zaten intrnetten arastr gebelik planlayanlar kullaniyo ilacin klavuzunu oku . ben 3 ay once kalbnde sorun oldgu icin bebegimi kaybettim 16. Gun yasadi

Elbette verir hatta doktora gtmeden eczane bile verio ben gecen esime aldrrtim ben gebelik dusunuom zaten intrnetten arastr gebelik planlayanlar kullaniyo ilacin klavuzunu oku . ben 3 ay once kalbnde sorun oldgu icin bebegimi kaybettim 16. Gun yasadi
Oy kurban olurum cok üZüldüm ama üzülme o günahsız tertemiz gitti ve öbür dünyada seni bekliyor seni isteyecek rabbimden kurtarıcın olacak inşallah

FOLIDOCE etkin madde olarak 400 mikrogram folik asit ve 2 mikrogram Vitamin B12 içerir. Sarı renkli düz, yuvarlak, tabletler halinde, 28 tabletlik opak polivinil klorür/alüminyumblister ambalajlarda kullanıma sunulmuştur.
Folik asit bir vitamindir ve vücudunuzun yeni hücre yapabilmesi için gereklidir. Özellikle bebek sahibi olmayı planlıyorsanız ya da hamileyseniz bebeğinizin gelişimi için uygunbiçimde folik asit almalısınız

http://kt.ilacprospektusu.com/ilac/12709-folidoce-400-mcg-2-mcg-tablet-kt
Nasıl giderebilirim akıntımı peki doktora gidip hamile kalmak istiyorum dersem verir mi o ilacı

Cok cok teşekkür ederim sesimi duydunuz yardım ettiniz cok sağolun sizi ekliyorum inşallah ikimizinde hayırlı cok çöl tatlı bebekleri olur

Amin canim guzel haberlerini bekliyorum folik asite basla hemen bnmde yarin adet gunum insalh gelmez:) iyi calstik :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…