Ovulasyon testi alabilirsin o zman canim. Yada birer gun arayla iliski yasa elbet denk glr anliyamiosan gunleriniAdetine kac gun var
Ovulasyon testi yapabilrsin adetinden 14gun gecinceSuan adetimin 3. Günü
Bu spermi öldürmez demi Yen'i evliyim ilişki sonrasında nasıl durmam lazım 15 dk bekliyorum kalkmamla hepsi akıyor afedersinizOvulasyon testi alabilirsin o zman canim. Yada birer gun arayla iliski yasa elbet denk glr anliyamiosan gunlerini
Benimde akintim cok biriyim senin gbi yok oldurmez icine ulasan ulasiyodur hpsi akmaz canm kac aylik evlisin senBu spermi öldürmez demi Yen'i evliyim ilişki sonrasında nasıl durmam lazım 15 dk bekliyorum kalkmamla hepsi akıyor afedersinizkimseye soramıyorum
5 e girdikBenimde akintim cok biriyim senin gbi yok oldurmez icine ulasan ulasiyodur hpsi akmaz canm kac aylik evlisin sen
5 ay erken bekle diyorlar ama ben istiyorum babamın torun sevmesini istiyorum hemen zaten olsa 9 ay beklicem kavuşmak için5 e girdik
Olur m.etme ben gecen sene haziranda evlendim kasimda hamile oldgumu ogrendim .. Bi kadin dogum uzmanina git kontrol yaptr ve sana folik asid yazicak gebelikten 3 ay once alinio ve gebeligin 3 ayina kadar kullnilio bide cok takinti yapmamaya calis bebek dusunme glir o beklemedgin bi anda5 e girdik
Nasıl giderebilirim akıntımı peki doktora gidip hamile kalmak istiyorum dersem verir mi o ilacıOlur m.etme ben gecen sene haziranda evlendim kasimda hamile oldgumu ogrendim .. Bi kadin dogum uzmanina git kontrol yaptr ve sana folik asid yazicak gebelikten 3 ay once alinio ve gebeligin 3 ayina kadar kullnilio bide cok takinti yapmamaya calis bebek dusunme glir o beklemedgin bi anda
Akintini gdercek bi durum yok ortada sagliksiz bse degil o vajinayi koruyo o problem degil bnmde akintim cok ama gebe kaldim yani engel degil buNasıl giderebilirim akıntımı peki doktora gidip hamile kalmak istiyorum dersem verir mi o ilacı
Oy kurban olurum cok üZüldüm ama üzülme o günahsız tertemiz gitti ve öbür dünyada seni bekliyor seni isteyecek rabbimden kurtarıcın olacak inşallahElbette verir hatta doktora gtmeden eczane bile verio ben gecen esime aldrrtim ben gebelik dusunuom zaten intrnetten arastr gebelik planlayanlar kullaniyo ilacin klavuzunu oku . ben 3 ay once kalbnde sorun oldgu icin bebegimi kaybettim 16. Gun yasadi
http://kt.ilacprospektusu.com/ilac/12709-folidoce-400-mcg-2-mcg-tablet-kt burayi gir oku biNasıl giderebilirim akıntımı peki doktora gidip hamile kalmak istiyorum dersem verir mi o ilacı
Bi çok kişi akıntın çoksa engel dediler maydonoz suyu iç dediler ama denemedim korktumAkintin
Akintini gdercek bi durum yok ortada sagliksiz bse degil o vajinayi koruyo o problem degil bnmde akintim cok ama gebe kaldim yani engel degil bu
Amin canim insallah sefeatcimiz olcak insalhOy kurban olurum cok üZüldüm ama üzülme o günahsız tertemiz gitti ve öbür dünyada seni bekliyor seni isteyecek rabbimden kurtarıcın olacak inşallah
Alakasi yok canim bnmde ayni senin gbiBi çok kişi akıntın çoksa engel dediler maydonoz suyu iç dediler ama denemedim korktum
Nasıl giderebilirim akıntımı peki doktora gidip hamile kalmak istiyorum dersem verir mi o ilacı
Cok cok teşekkür ederim sesimi duydunuz yardım ettiniz cok sağolun sizi ekliyorum inşallah ikimizinde hayırlı cok çöl tatlı bebekleri olurFOLIDOCE etkin madde olarak 400 mikrogram folik asit ve 2 mikrogram Vitamin B12 içerir. Sarı renkli düz, yuvarlak, tabletler halinde, 28 tabletlik opak polivinil klorür/alüminyumblister ambalajlarda kullanıma sunulmuştur.
Folik asit bir vitamindir ve vücudunuzun yeni hücre yapabilmesi için gereklidir. Özellikle bebek sahibi olmayı planlıyorsanız ya da hamileyseniz bebeğinizin gelişimi için uygunbiçimde folik asit almalısınız
http://kt.ilacprospektusu.com/ilac/12709-folidoce-400-mcg-2-mcg-tablet-kt
allah canm bekliyorum haberlerini bende yarın alıyorumAmin canim guzel haberlerini bekliyorum folik asite basla hemen bnmde yarin adet gunum insalh gelmez:) iyi calstik :)))
Tamamdr bitanem 28 tablik olani aliosun lila beyaz rengi kutunun gunde bitane sabah ac karnina al kahvaltini yapİnş
allah canm bekliyorum haberlerini bende yarın alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?