- 22 Ekim 2016
- 261
- 382
- 18
- 30
Günde bir tane demiTamamdr bitanem 28 tablik olani aliosun lila beyaz rengi kutunun gunde bitane sabah ac karnina al kahvaltini yap
Tamam inşallah hayırlı olur cok sağolun olsun inşallah hergün size dua edecegimEvet canim unutsan bile icmeyi hergun bitane iki tane alma
Allahin izniyle olur canim bnde iki aydr kullniyorum hayrlisi bakalimTamam inşallah hayırlı olur cok sağolun olsun inşallah hergün size dua edecegim
Adet belirtileride ay ay degisebiliyo bizde en ufak degisiklikte aa hamile miyiz yoksa diyoruz ben de oyleyim. Kasima tüm pozitif enerjimizle basliyoruz büşra:)Amin canim benim insallah insallah bugun akintim artti iyice su gibi ic camasirim islaniyo bide karnim adet olcakmisim gibi agriyo acaba neden oluyo testte negatif .s kafam karisti iyice
Hayırlı olsun canım sagsalim kucağına al inşallah. Ben de hamileyim doktor keseyi girmemişti bebek daha yeni diye haftaya gel dedi cuma günü gidicem inşallah.senin keseyi gordu mu doktor ya da gormeye gittin mi5 haftalikmis canim tesekkur ederim Rabbim saglikla cumlemizin kucagina aratmadan versin
Bat 12 Kasım çok var çokHosgeldiniz canlar batlari ogrenebilir miyim sizi de ekliyim listemize uğur getirsin
Ve baska unuttuklarim yeni gelenler varsa sizlerde yazın insaAllah batlariniz degil bebisleriniz gelir
Kasım 21 inş olmam :)Bat 12 Kasım çok var çok
Hayırlı olsun insaalah sağlıkla kucağa almak nasip olurKızlar merhaba Pazar aksam saat 18:00 de kan verdim biliyorsunuz 27.05 çıkmıştı birde bugün sabah saat:09:00 da verdim 163 çıktı sizce nasıl kızlar ne diyorsunuz değerlerime
Kizlarrrrrrr testim bir iki haftalik:)diye yaziyorum:)
İki gün önce yapmadınız mı ? Daha çok var sabredin benceBat 4 kasım test yapayimmi
Tamam ve gebeligi aklimizdan cikarip esimize yogunlasiyoruzAdet belirtileride ay ay degisebiliyo bizde en ufak degisiklikte aa hamile miyiz yoksa diyoruz ben de oyleyim. Kasima tüm pozitif enerjimizle basliyoruz büşra:)
Erken demiİki gün önce yapmadınız mı ? Daha çok var sabredin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?