2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar ben bu ay yok bebek kanda cikmadj umarim bi an evvle regl olurumda kurtulurum bu ay bitsin istiyorum kizlar geldik yeni bi aya simdi guzellerim bana fikir verin hamile kalmanin kolay yolu nedir :)

Amin canim benim insallah insallah bugun akintim artti iyice su gibi ic camasirim islaniyo bide karnim adet olcakmisim gibi agriyo acaba neden oluyo testte negatif .s kafam karisti iyice
Adet belirtileride ay ay degisebiliyo bizde en ufak degisiklikte aa hamile miyiz yoksa diyoruz ben de oyleyim. Kasima tüm pozitif enerjimizle basliyoruz büşra:)

5 haftalikmis canim tesekkur ederim Rabbim saglikla cumlemizin kucagina aratmadan versin
Hayırlı olsun canım sagsalim kucağına al inşallah. Ben de hamileyim doktor keseyi girmemişti bebek daha yeni diye haftaya gel dedi cuma günü gidicem inşallah.senin keseyi gordu mu doktor ya da gormeye gittin mi

Adet belirtileride ay ay degisebiliyo bizde en ufak degisiklikte aa hamile miyiz yoksa diyoruz ben de oyleyim. Kasima tüm pozitif enerjimizle basliyoruz büşra:)
Tamam ve gebeligi aklimizdan cikarip esimize yogunlasiyoruz belki olur diyerek sadece sonra adete kadar bekliyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…