- 31 Ağustos 2016
- 429
- 480
- 18
Benim 2 kasım daha belli olmaz die yapmıyorum.Erken demi
Ne anlama geldiğini bilmiyorum ben kullanmadım. Gebelik testi mi bu[photo=medium]1247939[/photo]
İnşallah güzel haber alırız kaç günde oluyor benimki 30 gündeBenim 2 kasım daha belli olmaz die yapmıyorum.
[photo=medium]1247939[/photo]
Gebelik testim gülüm hamilelik bir iki haftalik diye yaziyorum:)Ne anlama geldiğini bilmiyorum ben kullanmadım. Gebelik testi mi bu
Gebelik testim hamiledir diye yaziyor ve bir iki haftaliktir diye yaziyor[photo=medium]1247939[/photo]
Benimde 30 günİnşallah güzel haber alırız kaç günde oluyor benimki 30 günde
Ayyyy harikaaaa tebrik ederimmm süperrrr bende bundan alıyım nerden aldınız netten miGebelik testim gülüm hamilelik bir iki haftalik diye yaziyorum:)
Canım türkiyede eczanelerde bulunurmu bilmem sen genede sor istersen ismi Clearblue digital kac haftalik oldugu bile cikariyor:)Ayyyy harikaaaa tebrik ederimmm süperrrr bende bundan alıyım nerden aldınız netten mi
Ayyy vallahi harika anlatırmısınız bana bat geldimi belirtiler varmıydıCanım türkiyede eczanelerde bulunurmu bilmem sen genede sor istersen ismi Clearblue digital kac haftalik oldugu bile cikariyor:)
Regl günümde yaptim testimi ama hissetmistim göyüslerim arada sizliyorlardi kasik agrisi eklendi ve bol bol limon suyu icmeye basladim hic sevmem aslinda ama yumurtlama zamanimi iyi deyerlendirdim ayaklarimin alti yaniyordu son zamanlarda gece kalkip soguk suyun altina tutardim iste böyle gülüm iki sene sonra sükürler olsun melegim benimle darisi hepinize inşallah:)Ayyy vallahi harika anlatırmısınız bana bat geldimi belirtiler varmıydı
Aminnnnn inşallah bende bu güzel sonucu görürüm inşallahhhhRegl günümde yaptim testimi ama hissetmistim göyüslerim arada sizliyorlardi kasik agrisi eklendi ve bol bol limon suyu icmeye basladim hic sevmem aslinda ama yumurtlama zamanimi iyi deyerlendirdim ayaklarimin alti yaniyordu son zamanlarda gece kalkip soguk suyun altina tutardim iste böyle gülüm iki sene sonra sükürler olsun melegim benimle darisi hepinize inşallah:)
Cevabın için çok sağ ol canım. Bugün de aksi gibi bir hastayım sorma gitsin, davul gibi şişmiş bir boğazla şirkette çalışmaya çalışıyorum. Ama artık akşam bir gayret yapıcaz artık mecburen
Inşallahhhh canım hayirlisiyla sendende hamileyim haberini aliriz inşallahAminnnnn inşallah bende bu güzel sonucu görürüm inşallahhhh
Hayırlı olsun[photo=medium]1247939[/photo]
Bugün sabah kan verdim 163 canımBurcucum Beta HCG 2000 i geçmeden alttanda üsttende gözükmez.. Geç döllenmen varsa sat tarihinin önemi yok bu arada HCG kaç son?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?