2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sen bilirsin canım ben pek inanmam böyle şeylere.. Sağlıklı gelmiyor bana.. Öyle olsa hastanede yaparlardı diye düşünüyorum..

Bazi hastanelerde de yapiyorlar ayrica sünnet; ) ben korkumdan yaptirmiyorum yoksa saglik icin yapilmasi iyi

Selam kızlar.
Bat'ım muhtemelen 8 kasım.
Kızımda erken döllenme ile hamile kalmıştım adetten hemen sonrA yumurtluyorum. adete 6 gün kala idrar testimde silik çizgi çıkmıştı 3 gün kala da kan testiyle öğrenmiştim hamile olduğumu. şimdi yine bebek düşünüyoruz adet biter bitmez ilişkiye başladık adetime henüz 2 hafta var ama feci bel ağrısı var ve sol kasığım batıyor, 2 gündür akıntım da çoğaldı sizce yine erken döllenme olmuş olabilir mi? Çok sabırsızım

Normal hamilelik testi ile mi cıktı bu sonuç canım.. Adetten önce çıkar mı sonuç normal gebelik testi ile
Erken gebelik testi yaptim onda cikti adetten 4 gün öncesine kadar gösteriyomus güya üzerinde öyle yaziyo ama bugun yine iki tane aldim biri farkli digeri ise dünkünün aynisiydi normalde adetim yarin gelmesi gerekiyor ama testler pozitif gösteriyo:) anlamadim bende

ayni ben gibi belirtiler de ayni canim hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…