- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Ne hacamatı canım ya neden yaptıracaksın ki?Kizlar bu haftasonu hacamatim var.
Canım sonradan gördüm 1 mesaj daha yazdım sana okudun muBugün sabah kan verdim 163 canım
bulundugum ilçede insallah iyi gelirNe hacamatı canım ya neden yaptıracaksın ki?
Sen bilirsin canım ben pek inanmam böyle şeylere.. Sağlıklı gelmiyor bana.. Öyle olsa hastanede yaparlardı diye düşünüyorum..bulundugum ilçede insallah iyi gelir
bu cuma mi gidiceksin canim bende gidicem cuma günü keseyi gormeyeHayırlı olsun canım sagsalim kucağına al inşallah. Ben de hamileyim doktor keseyi girmemişti bebek daha yeni diye haftaya gel dedi cuma günü gidicem inşallah.senin keseyi gordu mu doktor ya da gormeye gittin mi
Sen bilirsin canım ben pek inanmam böyle şeylere.. Sağlıklı gelmiyor bana.. Öyle olsa hastanede yaparlardı diye düşünüyorum..
Çizgi görünüyo ama bozuk gibi birdaha yap benceKızlar bu test bozuk mu yoksa pozitif mi? Algılarm kapandı heyecandansanki bozuk gibi bat a 2 gün var.
Çizgi görünüyo ama bozuk gibi birdaha yap bence
Dr a gitmiştiniz yumurtlamamışsınız demişti yanlışmı hatırladımBana da bozuk gibi geldi sabaha tekrar yapıcam bakalm hayırlısı.
Erken gebelik testi yaptim onda cikti adetten 4 gün öncesine kadar gösteriyomus güya üzerinde öyle yaziyo ama bugun yine iki tane aldim biri farkli digeri ise dünkünün aynisiydi normalde adetim yarin gelmesi gerekiyor ama testler pozitif gösteriyo:) anlamadim bendeNormal hamilelik testi ile mi cıktı bu sonuç canım.. Adetten önce çıkar mı sonuç normal gebelik testi ile
ayni ben gibi belirtiler de ayni canim hayırlısı olsun inşallahSelam kızlar.
Bat'ım muhtemelen 8 kasım.
Kızımda erken döllenme ile hamile kalmıştım adetten hemen sonrA yumurtluyorum. adete 6 gün kala idrar testimde silik çizgi çıkmıştı 3 gün kala da kan testiyle öğrenmiştim hamile olduğumu. şimdi yine bebek düşünüyoruz adet biter bitmez ilişkiye başladık adetime henüz 2 hafta var ama feci bel ağrısı var ve sol kasığım batıyor, 2 gündür akıntım da çoğaldı sizce yine erken döllenme olmuş olabilir mi? Çok sabırsızım
İnternetten aldım senin testten pazartesi bat a 2 gün kalıyo yapıcam bende inşallah yaaaInşallahhhh canım hayirlisiyla sendende hamileyim haberini aliriz inşallah
Normal hamilelik testi ile mi cıktı bu sonuç canım.. Adetten önce çıkar mı sonuç normal gebelik testi ile
Kasığımla belimin ağrısı dizlerime vuruyor senin de öyle mi canım :)ayni ben gibi belirtiler de ayni canim hayırlısı olsun inşallah
Dr a gitmiştiniz yumurtlamamışsınız demişti yanlışmı hatırladım
aynen canim bide akıntı fazlaydı benim. adete 3 gun kala 420.12 cikti. 5 gun geçince 6190 cikti erken olduğu için yuksek gidiyor sanırımKasığımla belimin ağrısı dizlerime vuruyor senin de öyle mi canım :)
Ayyy yanılır inşallah dr da pozitif çıkarDoğru hatırladn kuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?