Ayyy yanılır inşallah dr da pozitif çıkar
Canım belkide hamile si dir inşallahKizlar regl sancisi cekiyorum suan yerimden kalkamiyorum ama gelen giden yok ve daha 4 gun var .s
Yrin alicam ıhsallah canımcanım belli oldu mu sonucun?
Yrin alicam ıhsallah canımcanım belli oldu mu sonucun?
Yok canim kasik batmasi falan degil bu bildigin karin agrisi adet sanci cok garip ya ilk defa boyle oldu sanirim cok kafama taktim ondan bu ay erkwn gelicek gibiCanım belkide hamile si dir inşallah
Evet canım. En son Gecen hafta gittim degerlerim 2319 du. Senin nasildibu cuma mi gidiceksin canim bende gidicem cuma günü keseyi gormeye
Pırtılaşma testi bende yaptırdım ama 3 ay sonra çıkıyormuş sonuçlarSeni cok iyi anliyorum biz de dusukten sonraki ilk aylar dusunmedik.smdide pihtilasma oldugunu ogrendim ilac kullaniyorum simdiden baslamam gerekmis
Canim enfeksiyon kapmis olmayasin o kadar sancili vs.Yok canim kasik batmasi falan degil bu bildigin karin agrisi adet sanci cok garip ya ilk defa boyle oldu sanirim cok kafama taktim ondan bu ay erkwn gelicek gibi
Canım benimki 6 gün geçtiği halde çok silik çıkmıştı. Adetinin geçmesini bekle. Adetin gelmemiş henüz moral bozmak yokregl günüme 4 gün var.Dün dayanamadım ve erken gebelik testlerinden yaptım hassas olanlarından negatif çıktı.sabah tekrar denedim yine aynı erken midir yani bu ay çok kaptırdım kendimi emindim sanki ama negatifi görünce çok kötü oldum.bu şekilde ki testlerde kesinmidir yada umudum olmalı mı hala
dun adet 5 gun geçmişti sonuc 6190 canim inşallah gorurum cuma günü heyecanlıyımEvet canım. En son Gecen hafta gittim degerlerim 2319 du. Senin nasildi
Pırtılaşma testi bende yaptırdım ama 3 ay sonra çıkıyormuş sonuçlar
Kızlarrrr bilgisi olan yok muuuuu yardımmmmBenim bat a 7 gün var ve bugün yoğun kasık batmam var hiç olmazdı normal mi sizce kızlarrrr ??? inşallah bebiştendir Allahımmm
Ne kist ne enfeksiyon ne usutme bisey yok allan falan muayne oldum gecen ay canim sagliksin dedi doktorCanim enfeksiyon kapmis olmayasin o kadar sancili vs.
Genetik sonucunu ben de bekliyorum iki aydir cikmadi.ama kadin dogumdan yapilan bikac test ertesi gun cikti ve egilim oldugu belli.ailede de var ztn[/QUOTE
Ben Kan pırtılaşması testi yaptım o 3 ay sonra çıkıyormuş kromozon analizi yaptırdım o 1 aya çıkıyor muş hormon tahlili yaptırdım onlarda 10 güne çıkıyor muş hafta yada rahim filmi çekilicem testlere doyamadım
Genetik eşinle sanamı yapıldı yoksa kaybın var onamıGenetik sonucunu ben de bekliyorum iki aydir cikmadi.ama kadin dogumdan yapilan bikac test ertesi gun cikti ve egilim oldugu belli.ailede de var ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?