2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayyy canım benim yerim seni ya. Teyzelerin yesin seni. :)
Herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım.
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu. Bize de dua ettiğin için Rabbim senden razı olsun canım benim.

Allah hepimizden razi olsun insallah tabiki dua edicem bekliyorum hepinizin guzel haberlerini inan sadece biraz fazla yorgunum yetisemiyorum hepsini okuyamiyorum sayfa cok kalabalik falan ya :) biraksalar 24 saat yaticam o dereceyim insallah sizinde tez zamanda güzel haberlerinizi alicam aklim hep sizlerde ski calisin valla elinizi cabuk tutun oyle 14. gunu falanda beklemeyin bende yumurtlama akintimi takip ettim doktorda bu gun dedi bebek bi hafta daha buyuk ultrasonda yumurtlama gunune gore degisiyo dedim normal cunku erken yumurtladim :) yani gununu kacirmayin adet biter bitmez gun asiri baslayin :) hayirlisi olsun insallah

Hayırlısı canım
Bnim arkadaşımın erkekmiş ikili teste gittiğinde çıktı. Belli olmuyor heralde.
Sağlıklı olsunlar da
Sen öğrenince yaz meraktayız.
Çok öpüyoruz sağlıkla kalın
Canim trdekiler sansli sende erken ögrenirsin bende o sans yok malesef aslinda meraktan catliyorum ama hayirlisi belki sen benden önce ögrenirsin 5 hafta beklicem :) beni etiketle testinden sonra guzel haberini ver hayirlisiyla canim benim hayirli geceler bizde sizi cok öpüYoruz kendinize iyi bakin dikkat edin

Yiğenimiz doğana kadar sen artık sürekli uyursun :)
Canım sanırım orda da erkenden cinsiyeti göstermiyorlar değilmi? Burada 5.ayda cinsiyeti söylüyorlar , kız olunca aldıran çok oluyormuş felan ah Allah ıslah etsin öyleleri.
Benim eşim geceleri çalıştığı için artık pek bebek için çalışmalar olmuyo malesef. Vardır herşeyde bir hayır ne diyim, arada olunca belki bu sefer tutar. :)

İnşallah biz de tez zamanda o güzel,müjdeli haberi alırız canım.
Tüm forum dualarımda.

Hamile olan kardeşlerim de Rabbim kucaklarına sağlıklı bir şekilde almalarını nasip etsin inşallah.
Hadi iyi geceler herkeze.

Ben seni yerim ki teyzen kurban olsun sana sağlıkla gel dünyaya insaAllah ikinizde iyi olun Allaha emanet olun canım benim bize hep güzel haberler ver böyle dikkat et kendine öpüldun

Hayırlı geceler canlar bende bir haller var ki ev arıyoruz dolaşa dolaşa bakıyoruz bir yandan falan sag bacagim öyle bir agriyor ki kasigimdan vuruyor cok yuruyunce akintim geliyor yumurtlama zamanlarindayim hamilelik belirtisi diyemem ama hic yasamadigim ya da farketmedigim birsey oldu iki gogsumunde uclari cok aciyr dokunamiyorum bile yüzüstü yatinca birsey yok ama cok baskı yapmadigim icin neden böyle oldu bilmiyorum kadin doguma randevu aldım doktorumun gelecegi yok başka doktora gidicem 8inde bakalim adet zamanima denk geliyor zaten hem sonucumu gosterirm hemde ultrasondan baktirirm tabi evdeki hesap carsiya uyarsa neyse şuan onceligim ev bulabilmemiz ve burdan ayrilmk dua edin ya şu memurluk ya da ev işi olsun bir tadını cikariyim ayrı evde olmamin yinede halime şükür ama bunaliyorm bazen batıyor çoğu şey herseyin hayirlisi bakalım nasipte ne var

Hadi inşallah canım . Tez zamanda ev bulursunuz inşallah ve doktor randevusuna gittiğinde de hamile olduğunu öğrenirsin ....

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...care-olume-gitmeye-karar-verdim.964199/page-9

Çok üzüldüm arkadaşlar. Burdaki bir arkadaşımız. Şuanda çok üstüne gidiyorlar.
Buraya da yazmisti eşim cok ilgisiz bebek konusunda falan diye üzüldüm ya bende Allahim yardim etsin insaAllah

Hadi inşallah canım . Tez zamanda ev bulursunuz inşallah ve doktor randevusuna gittiğinde de hamile olduğunu öğrenirsin ....
Canım benim Allah razı olsun insaAllah çifte haber olur çifte sevinc olur bize hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…